Meni ni na coldreboot nece da restartuje sistem. Ostane ovako kako je slobodnium opisao.
To sam probao na 1.2 i 1.3 smos. Na bamptu takodje ne funkcionise coldreboot ali funkcionise reboot preko remote desktop-a.
Da da, preko putty-a. Kucam coldreboot, par sekundi ostane konektovan i onda se diskonektuje.
Masina radi, blinkaju lampice lan-a i flesa, svi se ventovi vrte i to je to. Tako stoji i po nekoliko sati (testirao sam ga bas da vidim dokle ce).
Ne mogu da se konektujem na putty ponovo.
Ne moze teamwiewer kod mene, nema konekcije kad ga pokrenem iz smos-a.
Nema veze, za sad mi rig radi stabilno sa cholass-ovim bios-om i podesavanjima.
Drago mi je da sam pomogao.
Pozdrav.
Nisam obracao paznju, i sad se spustim da uhvatim nesto ispod stola, kad cujem kuler, prvo na nekih 30% obrtaja i onda odjednom kao da ode na 100% i tako par puta, poghledam preko weba, pise temp 68 (target 70) i fan na 19%, poslije par sekundi fan na 69%, pa se spusti i onda miruje neko vrijeme, pa opet u krug, wtf?
stavio sam kernel, ali nisam keccak na true, fala sad cu to da probam![]()
Smos mi sam staje sa radom, ono sam od sebe vec 3 put u dva dana, bez ikakvog povoda... WAT?
Smos mi sam staje sa radom, ono sam od sebe vec 3 put u dva dana, bez ikakvog povoda... WAT?
Klokovi standardni za moje 7850 1050/1250, tako rade pola godine vec, nije do klokova, jednostavno pukne i samo moze restart riga. 1.3 smos je u pitanju i evo od sinocnjeg posta do sad puk'o dva puta vec, probacu kad budem imao vremena 1.2, ali ovo je previse...Moras da potpuno ugasis masinu pa upalis?
Koliki su ti klokovi i koji smos koristis?
Meni je pucao isto tako skoro svaku noc, instalirao sam smos 1.2 sa starijim drajverima i spustio memoriju na 1250. Evo skoro 4. dan od kako kopa bez pucanja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari