Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima roze i srebrni model.
Postoji i vrlo sličan Samsung 10000mAh ali bez bežičnog punjenja (nema ovaj krug) i znatno je jeftiniji.

Stigao sat.... Poklon uz kupljeni telefon S20+... . [emoji6]
3b906cc81e60f63b4d0bbc15808a1d2b.jpg
2df40ae0d8e39c003c16f846a654d0e5.jpg

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk
Kojom postom druze i koliko si cekao nakon drugog emaila? Hvala, pozdrav

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

dešava li vam se ponekad da gw heart rate senzor "poludi" i sam od sebe počne da treperi kao light show dok je sat na stolu? juče sam to primetio u par navrata, restartovao sam sat i koliko vidim za sada se to više ne ponavlja...sleep tracking, hr i stress su bili isključeni već pre toga...posle nađoh da je već bilo dosta žalbi na taj problem...

instalirao sam inače facer na sat i telefon pa ne znam jel to imalo uticaja...osim tog facera postoji li neka bolja alternativa za menjanje watch faceova?

Na galaxy store-u imas milion fejsova..
Takodje, na redditu svaki dan imas po par fejsova i kupone za njih pa te izadju dzabe..
Idi na reddit i kucaj SamsungWatchFace

dešava li vam se ponekad da gw heart rate senzor "poludi" i sam od sebe počne da treperi kao light show dok je sat na stolu?
Dešava se, valjda ne shvati da je skinut ali se brzo smiri.

Na galaxy store-u imas milion fejsova..
Takodje, na redditu svaki dan imas po par fejsova i kupone za njih pa te izadju dzabe..
Idi na reddit i kucaj SamsungWatchFace

hvala za info...pitao sam za facer jer mi se nešto čini da samo dodatno opterećuje sat, deluje previše napadno...

btw, probah da kupim jedan watch face juče i neće da prihvati karticu sa kojom inače kupujem na internetu svuda okolo, tja...:trust:

Kojom postom druze i koliko si cekao nakon drugog emaila? Hvala, pozdrav

Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Pa stigao preko post expressa... 28.10 registrovao uredjaj i za nedelju dana dobio potvrdni mail... I eto stigao u petak...

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Posto sam pocetnik za vecinu postavljam glupo pitanje.Naime , imam od juce Huawei GT active sat, problem koji imam je kako kad hodam i upalim merac za hodanje onaj sto meri predjene km, vreme,kalorije,itd. sta pritisnem da vidim vreme tj koliko je sati npr? Pokusao dugmice gornji i donji ali trazi da stopiram program ...nikako vreme da vidim..skapirali ste nadam se? Hvala

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Kada imaš neki aktivan workout program, vreme ces videti u donjem delu ekrana, nema povratka na watchface kada meri sve...

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

Aaa...okk..sr..e, jos naocale za blizinu da nosim prilikom setanjea..haha.. vala su mogli to resiti da moze drukcije, bezze, hvala na odg

Druga opservacija, kad upalim trening mod npr hodanje tacno meri predjene metre, ali, kad ga samo koristim kao sat pa kao pise koliko sam presao od posla do kuce imam dojam da gresi u predjenim metrima, doda malo jos..znam.napamet kilometrazu, kad nije u trening modu vec brlja predjene km...dopuna..nema sanse da sam presao 3 km kako mi je napisalo, sem ako ne meri i po firmi unutra sto sam hodao??al ne mogu verovati da sam hodao cca 700 metara unutra ??

Poslednja izmena:
Sve ti meri, svaki korak, ali da, uvek će biti preciznije kada beleži GPS, a ne da računa na osnovu koraka.. Sto je i normalno.

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

IMG_20201204_122345.jpg

Ovu kombinaciju nosim vec par dana.. :)

Koji je sat? Prelepo
Ja ovu..huawei Gt Active

280b41a8ed9706d976ac536ce4e06b45.jpg

Imao sam Huawei gt2 sat, odličan, baterija vrhunska, sve lagano savladao za ubacivanje watchface. Ali nešto me žuljalo za promjenu, prodat huawei i kupljen samsung watch 3. Pošto sam prije ima samsung s3 frontier bio sam upućen šta da očekujem. Sat lijepo izgleda, watchface kamara, ali baterija, veliko razočarenje, bukvalno 1 dan traje. Sinoć napunjen, 100 posto, jutro ustao 70 posto, užas. Pošto je nov sat sačekat ću par punjenja i pražnjenja da vidim hoće li se šta popraviti. Uglavnom, ako ostane ovako, to je bukvalno neupotrebljivo, frontier je lagano išao od 3 do 4 dana.

Uhhh cuj 1 dan..pa koja je poenta?? Ovaj moj 12 dana najmanje

Pa to i ja kažem, sat je nov, vakum pakovanje bio. Ali barem lijepo izgleda [emoji3]20201204_131619.jpg

Послато са SM-G770F помоћу Тапатока

Samsung Active 2 stainless steel i custom silikonski kaiš.
66bbc21b146f94b8e64081621d71c9a7.jpg

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Samsung Watch 3 45mm :)
I ja uzeo juče. Ista kombinacija. Sad ćemo videti baterija koliko drži.
Elem , zanima me dal alarm može samo da vibrira a ne da zvoni? Nisam uspeo da namestim samo vibraciju na alarmu.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Mene samo nervira ovolika nepreciznoast u merenju kad nije u trening modu

Moje iskustvo sa smart satom... vezano za bateriju... imam samsung gear sport, baterija uz normalnu upotrebu, bez skidanja tokom noći, izdrži 2 dana bez punjenja. I onda se setih da fosil koji sam nosio ranije nisam po ceo dan nosio, nego ga stavim kad krenem na posao, a skinem po povratku i ostavim na natkasni. Pa zašto se ne bih isto tako ponašao sa samsungom? Ionako mi nije bitno kakav mi je san, ne mora to sat da mi kaže:), a telefon je pored mene stalno pa mi notifikacije i nisu toliko bitne ...
Tako da ga skinem i isključim kad stignem kući, uključim ujutro, i baterija traje 4 dana :). Izvinite ako sam smorio, ali možda sam nekom dao ideju!

Onda je to čisto bacanje para na smartwatch...
Kupiš ga, da ga nebi nosio zbog toga što troši bateriju brzo[emoji2357]

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Slažem se, jedan dan je baš neupotrebljivo, ali vidjet ću za par dana, možda se popravi situacija. Ovo je trenutna situacija, ostalo još 40% baterije. Screenshot_20201204-153533_Galaxy Watch3 PlugIn.jpg

Послато са SM-G770F помоћу Тапатока

Meni za dva dana korišćenja baterija sa 81% na 38%, više sam nego zadovoljan kompletnim ugođajem. Mada sam i znao šta da očekujem, jer žena već grugu godinu nosi manji samsung model.
Super je i što može da se puni preko telefona

Moje iskustvo sa smart satom...
Tako da ga skinem i isključim kad stignem kući, uključim ujutro, i baterija traje 4 dana :). Izvinite ako sam smorio, ali možda sam nekom dao ideju!
Jedini mali problem je sto radna nedelja ima 5dana a ne 4 :)

Konacno sam nasao dostojnog zamenika orig wf za GT2 [emoji846]
d034d81f7f17a9c456552b85c08d5695.jpg

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Dobar...kako da ih kupe vlasnici neHuawei telefona?

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Pozajmis od nekog havajca [emoji846]

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Jedini mali problem je sto radna nedelja ima 5dana a ne 4 :)

Kakve to veze ima? Kupio sam sat jer mi je fosil riknuo, ušla vlaga, pa umesto da kupim "normalan" sat uzeh smart. Mogu da menjam face-ove, i da koristim ostale mogućnosti. I stari sat sam skidao kad dođem kući, tako mi odgovara. A kome odgovara da nosi sat ceo dan, nek nosi brate :). Svako ima drugačije navike.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno