Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde gresim posto nista nece da radi ni sa jednog sajta? Izaberem upload watch faces i ni jedan ne moze da otvori

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odakle pokusavas da ih importujes? Ne radi kad je fajl u downloads folderu, ja sam prebacio na root folder.

App not installed.
Ubivena prethodna official Health verzija.
Pokušao sve akrobacije, ali najo..neće i neće.

Mene je tako zezala kineska verzija. jesi obrisao HMS Core aplikaciju isto? Ja sam pobrisao sve to i restartovao telefon za svaki slucaj.

U download. Aj, prebacijem u root pa javljam

Radi ovo iz root. Hvala ti

Ja sam je turio na žaoMi.

Samsung Active 2 stainless steel i custom silikonski kaiš.
66bbc21b146f94b8e64081621d71c9a7.jpg

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Koliko si zadovoljan ovim satom? Odavno ga mjerkam, svidja mi se vise od onih samsungovih kod kojih se okrece prsten. Sa kojim si telefonom upsrio ga i znas li mozda kako radi sa ios-om?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Mali off..

Kada sam kuci na wifi sbb i telenor 4g, u huawei health app mi nalazi bas malo wf-ova.. Ali zato kada sam na poslu, telekom adsl i neki strani vpn, nalazi bar 5x vise.. Jel primetio jos neko?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Mali off..

Kada sam kuci na wifi sbb i telenor 4g, u huawei health app mi nalazi bas malo wf-ova.. Ali zato kada sam na poslu, telekom adsl i neki strani vpn, nalazi bar 5x vise.. Jel primetio jos neko?

Da, klasika to sto si primetio. Ne znam zasto ali na svakoj mrezi je razlicito. Kod mene na sbb isto malo wf ali kada prebacim na VIP Lte dobijem bar duplo vise.

Koliko si zadovoljan ovim satom? Odavno ga mjerkam, svidja mi se vise od onih samsungovih kod kojih se okrece prsten. Sa kojim si telefonom upsrio ga i znas li mozda kako radi sa ios-om?

Vrlo zadovoljan. Baterija 2 dana (uz sve popaljeno, always on screen, BT i wifi. Brz, lagan... Koristim ga uz Note 20 ali i sa iOS radi slično, jedino nema reply sa sata da ja znam, ostalo sve isto. Imao sam i Apple watch i Galaxy Watch i ovaj mi je najbolje legao.

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Pozdrav,
Imam Honor MW2 i ne stižu mi notifikacije na sat, jedino reaguje kad imam poziv.
Kako da rešim taj problem?
Hvala unapred.

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Pozdrav,
Imam Honor MW2 i ne stižu mi notifikacije na sat, jedino reaguje kad imam poziv.
Hvala unapred.

Jel si instalirao hms i app gallery, huawei health?

Meni non stop izbacuje unsupported file format,a hwt ekstenzija,kako rešiti?Prebacio ih u root telefona.
Edit:sređeno,nisam provalio da ih učitavam iz downloads :)

From POCO F1

Poslednja izmena:

Zahvaljujem na informaciji da postoji modovana Huawei Health aplikacija...napokon posle godinu dana od kad sam kupio Huawei Watch GT da normalno mogu da ubacim bilo koji watchface bez beta aplikacija, kineskog naloga i budzenja, probao par puta i odustajao. Sad probao modovanu aplikaciju, sve radi kako treba. Jos jednom hvala.

Ako nadjete neki dobar watchface, postavite ovde sliku i link.

Skoro godinu dana meni je odlican planirao sam ga za vezbanje pa.me je bolja baterija i manja tezina privukla...uparen sa note 10+ radi sve kao podmazano....baterija u pocetku skoro 4 dana sad 3 ali sam ga skorije rutovao tj prebacio csc na region koreje pa sam dobio ekg i merenje pritiska...nisam ga probao na ios-u

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Pozdrav,
Hvala unapred.

Aplikacija Health, pa ides na uredjaje, pa kliknes gore na uredjaj koji si povezao i skroz dole imas opciju obavestenja, tu podesis sta zelis od obavestenja. Ako nisi na Huawei telefonu mozda treba da skines HMS Core apk da bi radelo sve kako treba.

Je li prvo deinstaliram regularnu huawei health app pa onda instaliram modovanu?? Hoce li mi pobrisati stare podatke ? Hvala

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Nece jer se logujes sa svojim userom i sifrom.

Da napišem par reči, pošto ranije nisam koristio SW.
U pitanju je samsung galaxy 3.
Sa svim popaljenim opcijama , merenje pulsa, sna, stres,notifikacije, odgovarao sam na poruke, par poziva, samo nije display always on,sad je tačno 48h kako se koristi, bez gašenja i baterija je na 30%, da uzmemo u obzir da je prvo punjenje i da sam ga čačkao dosta vrlo sam zadovoljan jer sam čuo svakakve priče za bateriju.
Malo sam gledao skinove, ima svašta, bolji se plaćaju koliko vidim, al nije strašno.
Generalno sam baš zadovoljan.
Evo i neka sličica, boje su malo čudnije zbog novogodišnje rasvete po stanu.
Inače je crni bazel i narukvica.
401df462e427b983266f3d8744592496.jpg
7e094765769d97f2d0b292d21cdc3ca3.jpg
797cfc9d9dbbb7435f5f0bd53bca3b1d.jpg
bcd230069967fcdb2a6479d7127b4b89.jpg
ffed3ae1272375a9cf721370e2e7f17f.jpg
9e9b42e53c2c7c59b7bf732d435fbb46.jpg
e4aa23d5fee00d63ddd6b23c85fd6456.jpg
8c73851e393a611818ea2658a4154829.jpg
9dd9fff48b00b3ddf53daa2e8c6460ce.jpg

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Zahvaljujem na informaciji da postoji modovana Huawei Health aplikacija...napokon posle godinu dana od kad sam kupio Huawei Watch GT da normalno mogu da ubacim bilo koji watchface bez beta aplikacija, kineskog naloga i budzenja, probao par puta i odustajao. Sad probao modovanu aplikaciju, sve radi kako treba. Jos jednom hvala.

Ako nadjete neki dobar watchface, postavite ovde sliku i link.

Да ли је потребан Хуавеј телефон да би се модификована апликација Хелт инсталирала и радила? Код мене на Шаоми одмах по инсталацији кад отворим показује грешку.

Skoro godinu dana meni je odlican planirao sam ga za vezbanje pa.me je bolja baterija i manja tezina privukla...uparen sa note 10+ radi sve kao podmazano....baterija u pocetku skoro 4 dana sad 3 ali sam ga skorije rutovao tj prebacio csc na region koreje pa sam dobio ekg i merenje pritiska...nisam ga probao na ios-u

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Hvala. Jos se malo omisljam da li da kupim smartwatch ili normalan sat. Iako imam „normalan“ fossil i smedju, crnu i metalnu narukvicu, malo vise naginjem ka pametnom satu. U ovom slucaju gw active 2 koji u Bih kosta 200e nov i ne mogu jos da i telefon mijenjam pa zato pitam zbog upsrivanja. Imao sam huawei gt 2, sad imam i jednu ponudu za gt 2 pro za 210e, koristen par dana.

Koju gresku? Ja sam instalirao na OP7T, sve super radi.

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Koju gresku? Ja sam instalirao na OP7T, sve super radi.

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Као због нетворка не може да отвори апликацију.После тога најнормалније инсталирам нормалну апликацију.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno