Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja..ne mogu nositi kod kuce sat da me ubijes, sta ce mi ??

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Konacno sam nasao dostojnog zamenika orig wf za GT2 [emoji846]
d034d81f7f17a9c456552b85c08d5695.jpg

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Platio si 400 din watchface? Znaš da wf mogu besplatno da se skidaju?

[emoji848][emoji38]

Platio si 400 din watchface? Znaš da wf mogu besplatno da se skidaju?
Nisam, ali verovatno hocu. Nemam vremena da pravim kineske akaunte, i ne menjam wf tako cesto, tj ne menjam nikad. Ovaj je jedini koji mi se svideo, a imam sat pola godine.
Ako mislis na wf sa xda, oni su u rangu decijih crteza za predskolsko.

Ali,

ako npr ovaj wf ima da se skine negde za dz, *mjau**mjau**mjau*, nisam upucen. Ono na xda je smejurija.

Svako bira ono što mu se sviđa.
Ja sam više tradicionalan tip, pa stoga ono što trenutno koristim:
b041c175caa64ffcfb66af4cfb39b7ee.jpg

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Ovaj ko ruska Raketa sat dizajn

@nidzakv

U Telegram aplikaciji imaju grupe u kojima ljudi kače wf. Ima ih na stotine, od onih šarenih sa Avengersima do vrhunskih.

Ostarelo se, slabije se vidi. Hoću kad pogledam da odmah shvatim koliko je sati.
Ono što je kolega gore stavio jeste lepo, ali je prenatrpano i meni nečitko.
Imam još nekoliko favorita.
Ovaj na primer:
:)
6af17eaf2e97814a61e56208a2fa0723.jpg

Ja kupih danas ovaj, baš mi je kul :)
2347bc34a6ed53117673fef3515dda26.jpg

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

^Korektno [emoji846]

Jeste simpičatan, nema šta.

0cd9d204c5accedf60b60eff4ba22ac1.jpg

Evo i od mene preporuka za jedan besplatan - Marine Commander. Ima ga na Telegram grupi.

Btw, na Telegram grupi sada možete da skinete modovanu Health aplikaciju koja podržava ubacivanne nekoliko skinova bez potrebe da pravite kineski nalog i da koristite TaiChi aplikaciju. Čak ni Huawei services nije potreban.

Ja sam instalirao na resetovan telefon i radi bez problema.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dobra je ova Marine.. Bas se lepo uklapa na GT, prevashodno zbog ovog keramickog prstena..

Prelepa..topp.skidam danas. Hvala

gledan wf sto ste postavili a nemam sf, cak sam gledao sta ima i na telegram grupi. Jedno pitanje, ako sam dobro shvatio gledajuci, svi su na sličan kalup, npr. ne moze da se stavi stoperica na wf pa da se pritiskom na dugme sa strane pokrece i startuje, kao na pravom satu hronografu, vec ako hoćeš stopericu moras da izadjes iz wf i pokrenes stopericu ili timer?

Ja sam na ovom jako dugo, ima par meseci sigurno.

25520a33c221f4d874d818bf2b02f20e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odlican je taj Tag. Jel ima nesto slicno i za Samsung?

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Evo i od mene preporuka za jedan besplatan - Marine Commander. Ima ga na Telegram grupi.

Btw, na Telegram grupi sada možete da skinete modovanu Health aplikaciju koja podržava ubacivanne nekoliko skinova bez potrebe da pravite kineski nalog i da koristite TaiChi aplikaciju. Čak ni Huawei services nije potreban.

Upadam na temu k'o padobranac, ali moram da pitam jer planiram kupovinu uskoro. Je l' ovo GT2 i koji je ovo prsten (bezel), gde si ga nabavio? Odlično izgleda!!!

Druze imas piva od mene za ovo.
Kad sam uzeo sat, probao sam kineski nalog, ali nisam uspeo da instaliram nikako i odustanem. Evo upravo probao ovu modovanu verziju i instalirao isti WF..sda krece igranka.
Jel moze samo jedan po jedan da se ubaci ili moze djuture odjednom?

Jedan po jedan ali moze vise komada da stane.

Obavezno watchface prebaci u neki folder koji nije Downloads. Iz nekog razloga ne radi iz Downloads foldera.

Ima li neko da okaci tu verziju healtha? Nemam nameru da instaliram telegram zbog toga.[emoji16]

Ima li neko da okaci tu verziju healtha? Nemam nameru da instaliram telegram zbog toga.[emoji16]

Telegram ti treba zbog wf

PS, el može link ka telegram grupi ovde ili na pm..

Poslednja izmena od urednika:
Hvala ti ali nemoj slati. Necu da otvaram Telegram, nemam potrebu za njim. Mislio sam da se skinovi mogu skidati nevezano, da je dovoljna samo aplikcija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno