Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bolje briši post. Mene na keca banuju. Možda će i za ovaj post [emoji16]

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Amazon isto ima akciju:
6c1af8f855a8f7c8bc647d24da703894.jpg

Jel postoji mogucnost skidanja pdv na ove proizvode?
Porucio bih jedan na adresu prijatelja u de.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Koja je razlika iznedju classic i sport? Vec sam porucio decku, a sad vidim da je sport.

Koja je razlika iznedju classic i sport? Vec sam porucio decku, a sad vidim da je sport.

Rekao bih samo u narukvici. Sport je silikonska, classic kožna.

Sent from my OP7T

Dripci iz Saturna stornirali narudžbinu, pa narucih sa Amazona.

Sent from my OP7T

Poslednja izmena:
Uzeh na kraju plavo-zeleni silikonski i vrhunski je! Kod istog prodavca sa KP.
dc68f57f9dc278538b003f21eb27e40b.jpg

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Mozes li mi druze reci kakvog je kvaliteta silikon i ako je dobar da mi u PP posaljes link ka tom kupcu treba mi da kupim i ja za moj GT 2e? Ako nije problem.

Ja uzimao za gtr. Ovi prstenovi se razlabave vremenom pa ne drže fest. A i ja sam imao problem da mi je trebala medjurupa... [emoji16]
A uzmi, da ne mračim. Nije 100 dukata

Pogledao sada ponudu kaiseva i nije bas neka, sve se to nalazi na amazon, ebay, ali, po mnogo nizim cenama. Zasad mi ne radi posao ali sve u svemu hvala batici sto mi prosledio link ka prodavcu. Nikada se ne zna mozda zafali.

Nesto ste mi utihnuli zanjih par dana :)

Da napisem i iskustva sa zenininim GW3 41mm u kombinaciji sa Huawei Mate 20...
Sat izvadjen iz kutije, instalirano i povezano sve kako treba, medjutim...
Sat se diskonektuje i kad je telefon udaljen svega pola metra, onako bez ikakvog pravila... recimo sedimo za stolom, kafa... sat joj na ruci, telefon pored na stolu.. i diskonektuju se..

Obrisem sve, ponovo instaliram Galaxy Wear, plugin... sad se vise ne diskonektuje tako cesto, ali i dalje kada telefon i sat nisu u upotrebi nakon nekog vreme se diskonektuju. Setim se da sam zaboravio da za te dve aplikacije ugasim "manage automatically" (ovo je resilo probleme kod mene) ali i dalje se s vremena na vreme diskonektuje...

Na kraju za obe aplikacije uradim force stop, startujem ih ponovo i tek nakon toga sve proradi kako treba, evo vec par dana se nisu diskonektovali :)

Poslednja izmena:
Je l dobio GW neki update ikad, ja vec par meseci kako ga imam nijedan update.

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Nesto ste mi utihnuli zanjih par dana :)

Da napisem i iskustva sa zenininim GW3 41mm u kombinaciji sa Huawei Mate 20...
Sat izvadjen iz kutije, instalirano i povezano sve kako treba, medjutim...
Sat se diskonektuje i kad je telefon udaljen svega pola metra, onako bez ikakvog pravila... recimo sedimo za stolom, kafa... sat joj na ruci, telefon pored na stolu.. i diskonektuju se..

Obrisem sve, ponovo instaliram Galaxy Wear, plugin... sad se vise ne diskonektuje tako cesto, ali i dalje kada telefon i sat nisu u upotrebi nakon nekog vreme se diskonektuju. Setim se da sam zaboravio da za te dve aplikacije ugasim "manage automatically" (ovo je resilo probleme kod mene) ali i dalje se s vremena na vreme diskonektuje...

Na kraju za obe aplikacije uradim force stop, startujem ih ponovo i tek nakon toga sve proradi kako treba, evo vec par dana se nisu diskonektovali :)

Da nije neki battery saver/optimization ukljucen na telefonu za tu app?

@darth_raven
Nesto na tu temu... to je "manage automatically" koji treba da bude iskljucen. Kada prebacis na manually, onda sam stikliras da ti aplikacija radi non stop u pozadini. Kada je na automatically telefon je posle odredjenog vremena stopira zbog baterije.

Sto se tice GW3 update-a, ja nisam dobio do sada ni jedan, mada vidim na nekoj FB grupo za GW3 da zadnjih dana kace po zemljama da dobijaju neki update oko 63 mb.

Poslednja izmena:
Učestali su mi problemi sa diskonektovanjem sata. Telefon redmi note 8 pro.
Gad udjem u wear app i kliknem connect neće. Obrišem iz recenta wear app i neće. Tek kad idem na force stop pa ugasim/upalim BT onda connect odradi spajanje. Očigledno je do telefona.
Ne znam šta savetujete?

Do telefona je sigurno... tacnije koliko sam uspeo da vidim do samsung plugina, on je taj koji zaglupi.
Jesi uradio ovaj manage automatically ili kako se vec zove kod tebe na telefonu ?

Jel ti gubi random konekciju ili postoji neko pravilo kad gubi ?

Jesi probao da obrises sve samsung instalirane stvari i instaliras ponovo kao da prvi put povezujes sat ?

Upaljeno to sve. Auto, background. Raskaci se kad se odmaknem od telefona.
Ako je uz mene nemam ni najmanji problem.

Edit:gle saver! Pa bilo sve ugašeno.

A jel na drugoj slici nesto da menjam?
Sve sam popalio/dozvolio [emoji23]. Šta ima veze

95d165502eb946dc2c0cf996d3d3a30e.jpg

5c323d64cc4a68c78e25ebe3233f794d.jpg

Poslednja izmena:
Ako nemas problem kad je uz tebe, a raskaci se kad se odmaknes, meni to zvuci kao da se prekine BT signal :trust:

Probaj na drugoj slici da ugasis ovo change BT connectivity...

Poslednja izmena:
Super, vise mi odgovara silikon

Meni stigao danas popodne. Juce su se Mediamarkt i Saturn zeznuli pa objavili pravu cenu (269€) isto izmenjeno na Amazonu koliko vidim.

Sent from my OP7T

Po kojoj ceni si ih uzeo? 270€ ne dajem za njih.

Kako se prave skinovi za GW? Koja app?
Mogu li da izmenim neki od download-ovanih?

Pre nekog vremena sam se žalio na bateriju na gtr. Jedan od razloga tada za prodaju. Ženin 42mm isto očajno držao(2-3 dana!). Sad stvarno ne znam šta se desilo. Samo je isključen AOD. Sve ostalo isto. I updateovala se app i sada je Zepp. Ovo je već ludo. Posle 9 dana 70%
05e8d9497516f53fedee42b77602c8bd.jpg

Okkkk, neverovatno mi je da AOD ima toliki uticaj. Nikada ga nisam koristio. Baš sutra ga palim pa ćemo da vidimo koliko će za dan da potroši...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Učestali su mi problemi sa diskonektovanjem sata. Telefon redmi note 8 pro.
Gad udjem u wear app i kliknem connect neće. Obrišem iz recenta wear app i neće. Tek kad idem na force stop pa ugasim/upalim BT onda connect odradi spajanje. Očigledno je do telefona.
Ne znam šta savetujete?

Ja pisah vec, nije ni do Huawei GT ni do GW, do Redmija je, tu aplikacije cekaju u red a red neuredan pa sve vicu "Redmi, Redmi" ali nikako da stignu na red.

Salu na stranu, ja sa GT 2E za vise od mesec dana sam imao 3-4 disconect ali na vecim razdaljinama. Nikada mi se nije desilo da neopravdano pukne veza. Uparen sa Huawei Nova 5T. Probaj da podesis telefon kako valja, uradis clear cache ili obrises wear apk i instaliras ponovo. Mozda upali. Meni je npr aplikacija zdravlje odobrena u opciji "specijalan pristup".

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno