Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne bih rekao vrlo. Bezbednije i lakše nego baratati telefonom. Znaš gde je i možeš ga bez skretanja pogleda dovesti ispred lica. Meni mnogo znači. U gradu više ne možeš na minut stati i javiti se. Sokoli snimaju. Ja sam stalno u krugu dvojke i ozbiljan je problem. Sat mi fino kompenzuje to

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Hvala sto si savestan tako za voznju, imacu to u vidu.

Znam da treba Wear OS. Ali kad sam vec uzeo GW mislio sam da li moze i na Tizen platformi da radi mozda. Svakako sam imao u planu kad tad da pazarim neki sat i sa Wear OS, ali to otom potom. Prvo da izgustiram malo GW, za sad mi se svidja jer je bas pravi cistokrvi smartwatch, ono sto sam i hteo.

Notifikacije na GS Pro, mejl je citljiv ili samo naslov i početak mejla? Ostalo, sms, whatsapp, viber?

Sent from my OP7T

Mail samo naslov. Sms, WhatsApp, Viber , Insta se vidi. Otvaranje i odgovaranje na poruke nije moguće. Smajlije i druge emotikone ne prepoznaje, tako da to neće biti prikazano u poruci.

Poslednja izmena:
Mail samo naslov. Sms, WhatsApp, Viber , Insta se vidi. Otvaranje i odgovaranje na poruke nije moguce.

Hvala za info. Meni je to vazna stavka, mejl pogotovo, trenutni Verge to radi bez problema. Valjda ce Huawei to uskoro ispraviti.

Sent from my OP7T

Probacu Here we go i Navigation Pro.
Here We Go ima download mape za offline (Srbija beše oko 250MB) i to radi, ali je presitno da se snađe na mapi pogotovu u vožnji.

Navigation Pro prikazuje krupnim strelicama koje se lako vide sa ruke na volanu, uz to komentariše glasom i vibrira na ruci triput za desno, dvaput za levo.
Meni vrši posao pošto kreiram rutu na telefonu i znam šta da očekujem (poznat grad), tako da češće koristim to na satu nego GPS uređaj koji stoji u kaseti.

Here moze da zatreba jedino ako umre baterija na telefonu. Onda radi standalone

Ja uzeo juče Gt2 Pro, prelep sat. Mislim da trenutno nema lepši. Zanima me jel postoji neka aplikacija za skinove pošto u health aplikaciji ima premalo dobrih besplatnih skinova?

E sad kreću razočarenja. Čim tek sad upoznaješ softversku stranu.

Ja uzeo juče Gt2 Pro, prelep sat. Mislim da trenutno nema lepši. Zanima me jel postoji neka aplikacija za skinove pošto u health aplikaciji ima premalo dobrih besplatnih skinova?
Ne.... Ili metod sa kineskim nalogom ili Taichi metodom.... Obe metode zahtevaju malo gimnastike i pitanje da li u ovom momentu funkcionisu.... Odaaaavno sam prestao da koristim i jeeno i drugo.... Neko sa foruma bi morao da ti potvrdi da li obe metode trenutno funkcionisu....

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Mail samo naslov. Sms, WhatsApp, Viber , Insta se vidi. Otvaranje i odgovaranje na poruke nije moguće. Smajlije i druge emotikone ne prepoznaje, tako da to neće biti prikazano u poruci.

Za honor gs pro, kako ti deluje baterija? Po spec bi trebalo da izdrži do 25 dana.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Kažu korisnici iphone-a, da njima normalno radi kad upare telefon sa GW... Navodno je problem Android, a ne GW...

Ne mogu da tvrdim 100%, ali mislim da je meni radio Viber poziv na GW kad sam ga kupio, sad ne radi...
Potvrđujem, Viber i Whats mogu razgovori preko Galaxy Watch ako je povezan sa iPhone.

Neka je sa srećom. Ja ga koristim skoro mesec dana, i moram reći sa zadovoljstvom.
Što se skinova tiče, ne bih tražio neke sa strane, ali skinova ima i previše, i ti koji koštaju koštaju veoma malo. Međutim, ono što "frustrira" jeste to da sat nema podešavanje vremena osvetljenosti ekrana (ili ja ne umem). Tako, da kada staviš neki komplikovaniji, nema šanse da vidiš sve što te u tom trenutku zanima. Posle nekoliko nedelja zadovoljavaš se sa pet-šest, relativno jednostavnih, koje naizmenično vrtiš.
Ps - Da li si dobio neka ažuriranja, vidim ovde da ih je bilo, meni je sada na 10.1.1.18

Poslednja izmena:
Neka je sa srećom. Ja ga koristim skoro mesec dana, i moram reći sa zadovoljstvom.
Što se skinova tiče, ne bih tražio neke sa strane, ali skinova ima i previše, i ti koji koštaju koštaju veoma malo. Međutim, ono što "frustrira" jeste to da sat nema podešavanje vremena osvetljenosti ekrana (ili ja ne umem). Tako, da kada staviš neki komplikovaniji, nema šanse da vidiš sve što te u tom trenutku zanima. Posle nekoliko nedelja zadovoljavaš se sa pet-šest, relativno jednostavnih, koje naizmenično vrtiš.
Ps - Da li si dobio neka ažuriranja, vidim ovde da ih je bilo, meni je sada na 10.1.1.18
Zar ne bi trebalo da bude kad udjes u podesavanja/displej/napredno/spavanje?

Postoji li nacin zakljucati GT 2e? Dugim pritiskom na donje dugme nece. Hvala
Sad sam probao na GT2 i cini mi se da se ranije tako zakljucavao dok sad ta opcija ne funkcionise???? Stvarno da li neko zna opciju zakljucavanja od slucajnih dodira tastera?

Settings-display-advanced pa tamo imas do 20 minuta , bar na obicnom GT2

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sad sam probao na GT2 i cini mi se da se ranije tako zakljucavao dok sad ta opcija ne funkcionise???? Stvarno da li neko zna opciju zakljucavanja od slucajnih dodira tastera?

Kako slucajno mozete pritisniti oba tastera?[emoji15] nikad mi se nije desilo da pritisnem ni gornji ni donji.

Kako slucajno mozete pritisniti oba tastera?[emoji15] nikad mi se nije desilo da pritisnem ni gornji ni donji.

Neje poenta kako moze i da li se nekom to ikad desilo ili nije... Nije ni meni... Pricamo o opciji koja je postojala a sada je nema

Nisam ni znao da je postojala mogucnost, imam ga mesec dana mozda.

Bilo je na donji taster kad zadrzis 5sec zakljucaju se tasteri i mogucnost ako se sat upali pri pokretu ruke slucajni dodiri po ekranu rukavom, ili nekom narukvicom koju neko nosi na istoj strani gde i sat (samo dajem primer ovo je nebitno.. Pricamo o toj opciji)

Citao sam malo pre. Sad je moguce samo u workout rezimu mada i dalje stoji odgovor na njihovom sajtu, iz septembra, da je taj princip od 5 sekundi .

Gde moze inace da se prati, da li ima neki site koji su skinovi ili aplikacije trenutno besplatni ili na popustu za Galaxy Watch?

Za honor gs pro, kako ti deluje baterija? Po spec bi trebalo da izdrži do 25 dana.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ako ga svakodnevno koristiš za poneke treninge ili aktivnosti, baterija će držati 12-14 dana, a ako si umeren u tome verovatno može da dogurao do približno 25 dana...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Citao sam malo pre. Sad je moguce samo u workout rezimu mada i dalje stoji odgovor na njihovom sajtu, iz septembra, da je taj princip od 5 sekundi .

GT2 imam od decembra 2019. i lock može samo u workout. A izgleda da i pre toga nije moglo osim u workout, već je samo neko napisao bez objašnjenja, pa se proširilo.

Poslednja izmena:
Video sam po negde na netu da SAMSUNG GEAR S3 FRONTIER ima problama sa pojedinim funkcijama koje ne rade kako trba POSLE najnovijeg update-a. Da li neko mož e da mi odgovori da li je stvarno tako. unapred hvala!

Poslednja izmena:
Iskoci danas neka akcija na ebay (preko Saturn/Mediamarkta) za Huawei GT2 Pro Sport, za 169e i sa nekim kodom na kraju ispalo 152e. Narucih, pa javljam utiske.

Prilozi

• gt2.jpg
    gt2.jpg
    143.5 KB · Pregleda: 172
Obrisao, nisam znao. Vidim da se kace sa stranih sajtova i cene, zato sam samo napisao ako je neko zainteresovan.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno