Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam naručio dva bezel ring-a sa Ali-ja, slicne kao ovaj kod @Zigic, koštali su 2-3 dolara, još nisu stigli.
Hteo sam, tj naručio sam ringke, sa eBay-a, prodavac ringke_direct, platio, oni potvrdili porudžbinu, kad za dva dana vidim da je pošiljka otkazana i vraćen mi novac. Neće sa šalju za Srbiju. Baš sam se razočarao a sad sam se po drugi put razočarao kad čujem da ovi sa Ali-ja nisu nešto.
Na Ringke sajtu je cena oko 14 dolara plus shipping oko 10, mada pitanje da li bi i oni slali za Srbiju.
Ima li još koja opcija za poručivanje?

P. S. sat je Galaxy watch 46mm.
Probaj ebay ja sam sa eday-a porucivso ,ista cena kao na aajtu ,stiglo normalno kao i sve maske do sad

Sa eBay sam i naručio, nakon dva dana piše: The seller canceled this order due to the following reason: Something was wrong with the buyer's shipping address.
Jedino sam kod ovog prodavca na eBay našao original ringke bezele.

Da vidim kako će da mu čuči braon kaiš :D
94fee3b62efaf5116bb37ad51a59bbce.jpg

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Uzeh na kraju plavo-zeleni silikonski i vrhunski je! Kod istog prodavca sa KP.
dc68f57f9dc278538b003f21eb27e40b.jpg

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

GT2 pro dobio mogucnost instaliranja aplikacija. Trebalo bi i GT2 i GT 2e da dobiju istu mogucnost kroz update.

Dobro ti to proveri kao i splikacije na huawei-ju da se ne ookajes posle ako ti je to bitno
Nema tu mesta ni za 3 aplikacije da instaliras ali proveri

Poslednja izmena:
4gb za aplikacije koje verovatno nisu preterano velike je poprilično ok... E sad pitanje je kakve su to aplikacije [emoji1]

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

4gb za aplikacije koje verovatno nisu preterano velike je poprilično ok... E sad pitanje je kakve su to aplikacije [emoji1]

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

Na tih 4 gb može samo muzika,instalacija ide na 32 mb ram memorije i pitanje je koliko tu ima lufta tj slobodne memorije za instalaciju

Nabudzice oni neki update pa ce moci sta hoces[emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da. Šta je to za Huawei. Časkom oni to. Čim primete neki problem.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Da l imate isti avatar [emoji16]

Iz nekog razloga, Huaweiu nije u interesu da od svoje GT serije naprave punokrvni smart watch, i nece to nikada ni uraditi. Mozda izbace neke nove modele koji nece pripadati GT seriji, ali to se nikad ne zna.

Secam se, po izlasku GT2, oni su totalno zanemarili GT1, koji je i dalje bio u prodaji, sto svakako nije korektno prema kupcima GT1.
Onda su izbacili GT2 pro, koji je prakticno prepakovani GT2, na kojem i dalje nisu resili glavni problem nortifikacija, pa tako za svaku poruku ili mail moras uzeti telefon u ruke.

Mislim da je ovde negde problem da ljudima u Huaweiu koji vode sektor satova, da imaju neke pogresne poteze, stavove.
Huawei je svakako vise nego sposoban da napravi odlican punokrvni smart watch, i samo je njima poznato zbog cega ga nemaju.

Moje misljenje je da GT seriju ne treba da diraju, pored svih svojih mana, ima i svojih prednosti pa tako i svoje kupce.
Treba da izbace novu seriju, direktnog konkurenta Samsung GW modelima, i na taj nacin bi pokrili kompletno trziste, GT modeli za one kojima je bitna autnomija baterije i lep izgled, i ove druge koji traze naprednije funkcije na ustrb baterije. Tako bi zadrzali svoje GT kupce, a sa novom serijom bi uzeli deo kolaca od Samsuga.

Svakako su svesni oni toga. Ipak tamo rade solidno [emoji16]plaćen kadar

Da li se varam ili je pre na GT2 bio Timer kad se povuče ekran odozdo?

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Imam kombinu sa Amazona da mi donesu.
Kakav je ovaj drugi Fintie za 11$. Jel vredi toliko ili Ringke?
9613807c025e1ee54361c648e0142a66.jpg
1df7e2dd415cd8e34a7fd6b54a8eb0cc.jpg

Ringke 15$
f15673bdb0734c2e17e04bd21951ce8f.jpg

Poslednja izmena:
Jos jedna besplatna slika sata u aplikaciji Zdravlje
6e67b13dcc59b35fb32c67ecd4c9e609.jpg

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

E ova je ok, na ovom vidim sve za razliku od onog prethodnog[emoji16]

Ovde u De u poslednje vreme iskoči negde iz 90-100e, GTR. Dvojka mi se čini najzanimljivija u konkurenciji sa GT2/MW2 serijom, pa da vidim hoce li Black November ili Black Friday spustiti cenu. Ocekujem ga za nekih 140e/150e da bude dostupan.

Sent from my OP7T

Jel moguce instalirati google voice na gw 46mm? Gledam neke recenzije, vidim da postoji taj samsung voice, ali on ne prepoznaje srpski jezik, dok google dosta dobro to radi, dosta cesto ga koristim i na telefonu kada mi je problem da kucam.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Nije mi jasno kakao neko ima opciju da kupuje watchface-ove a neko ne? Koju verziju Huawei Health aplikacije koristite i na kom nalogu. Ovo je prepostavljam na Nemackom nalogu, imamo ovde korisnika koji je stavio na Srbiju.

Ja koliko sam shvatio, zavisi od naloga, takodje najvise satova mi izbacuje na mts netu na poslu, a najmanje na telenoru i sbb-u kuci. Ludnica.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ja sam izabrao Srbiju, nemem opciju da kupujem. Neki dan je neko izbacio onaj MO52 ili kako vec i nije ga bilo sem kad sam pretrazio. Ovaj sto je postavljen juce, 52 je bio. Ja nemam opciju kroz ios aplikaciju ali to radim preko Androida i tamo je situacija kao sto sam opisao.

Verzija Health 11.0.0.512. Region Srbija, jezik Srpski.

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Nije mi jasno kakao neko ima opciju da kupuje watchface-ove a neko ne? Koju verziju Huawei Health aplikacije koristite i na kom nalogu. Ovo je prepostavljam na Nemackom nalogu, imamo ovde korisnika koji je stavio na Srbiju.
Jeste, na nemačkom nalogu je.
Previše ih ima za kupovinu, za svakog ponešto.

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

Ja sam imao isti slučaj.

Međutim, danas imao priliku da malo plivam u bazenu i telefon posle 5 minuta crkao skroz. Ne može da se upali.

Tako da treba da proveriš da li su ga dobro zatvorili da je i dalje vodootporan.

Moj će ponovo na servis.

ubr, servis bio Bergam. Ako je uopšte bitno.
Epilog 2

Zamenjena ploča, kućište i baterija.
Da su dali novu narukvicu bio bi ceo nov ;)

0cf5378ed3077bce62a22be9ab9846c5.jpg
15b9e5f8562cf2b6b07283819c17d5ad.jpg
58ca7443125922313c00dc4e7367d9e8.jpg
bf41f655f97084ab83bf488bee5354b4.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno