Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To ti je ta cena na KP. Ja sam moj kupio na Bench oglasima, nov sa garancijom za 19.000 rsd. Čovek dobio uz laptop i nije mu trebao sat.

Hvala kolega. Kako si zadovoljan?

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Jel koristi neko honor magic watch 2? Uzeo bih braon varijantu. Vidim ima solidnu autonomiju, elegantno izgleda, amoled displej, mogu da se javim na njemu, više mi ne treba. Nego me buni cena, u radnjama sa garancijom oko 25k, na kp 140e, nekako mi velika razlika, jel to realno? Da li je naručivao neko sa kp?

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Ja sam upecao akciju oko 19k, tako da nije nerealno tih 140e. I ja imam braon inace, zadovoljan sam.

Naravno da je realna cena 140 eur...
Na KP tu robu prodaju uglavnom Suboticani, koji donose to iz Madjarske.. tamo je ta roba inace dosta jeftinija nego kod nas + uzimaju na akcijama i imaju povrat PDV-a, tako da mogu da prodaju po znatno nizim cenama.
Sva tehnika je kod njeh daleko daleko jeftinija. Pogledaj cenu za taj sat po prodavnicama u Segedinu, oduzmi PDV pa sracunaj koliko bi te izasao da ga kupis tamo.

Pre par dana sam kupio od njih GW3 za zenu, 275 eur, EU model, garancija.. kod nas po radnjama 51.000...
Kod nas drzava naplacuje sumanute takse na uvoz plus se prodavci debelo ugradjuju i zato su cene takve kakve jesu.

https://telefoncenter.hu/huawei/3221-huawei-honor-watch-magic-2-46mm-fekete.html

Pogledaj recimo ovde.. 42.800 forinti je oko 13.500 din.. sa povratom PDV-a taj sat izadje oko 10.000 din u Madjarskoj.. da uzmes 10 komada, izasli bi te 9000 po komadu :)

Perverzija..
Smanjo sam kvalitet snimka jer je bio preveliki.. Ali uzvo ovo izgleda brutalno dobro. 45 mehanizama u jednom WF.
[video]https://streamable.com/d3o55u[/video]

IMG_20201106_151214.jpg
IMG_20201106_153114.jpg

Sto se tice baterije, 3 puta sam napunio sat do sada, i dalje indikator napunjenosti na bateriji pokazuje 4 lampice. Brzina punjenja je ista kao na originalnom punjacu, oko 2 sata.
IMG_20201105_133852.jpg

WF se zove:

[URARITY] TERRA MECHANICA - Gold - animated

325 din

@Argentto Pretpostavljam da merenje pritiska i ekg ne rade. Da li si možda pokušavao da aktiviraš?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ne rade zvanicno.
Koliko sam cuo, postoji nacin da se aktivira ali radi samo ako je sat uparen sa Samsung telefonom, sto kod mene nije slucaj pa nisam ni pokusavao :)

Da li ste probali u Health aplikaciji pod watchfaces u pretrazi da ukucate SO53? [emoji6]
6e344648f95c3413c306af47bbc83658.jpg

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk
Hvala za info, skinut skin momentalno. :)

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Gresis... :)
Najskuplji su oooozbiljno skupi, od kojih ndki kostaju gotovo koliko i sat..
Pa tako imas WF i za 35.000 din

Screenshot_20201106_190549_com.samsung.android.gearnplugin.jpg

Inace @pedjadroid kako si nasao ovaj skin? Da li ima neki site gde su prikazani svi besplatni skinovi za GT2, pa da mogu posle preko aplikacije da nadjem?

Jer mi na Health aplikaciji ne prikazuje po default-u sve besplatne skinove, npr. nema ovaj tvoj sto si okacio.

Hvala za info, skinut skin momentalno. :)

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Blago obojici kad vi vidite nesto na tom skinu[emoji23][emoji23][emoji23] . Meni grozan iako volim crveno-crnu kombinaciju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gresis... :)
Najskuplji su oooozbiljno skupi, od kojih ndki kostaju gotovo koliko i sat..
Pa tako imas WF i za 35.000 din

Pogledajte prilog 292041
Sada bacih pogled na njihovu ponudu, iako izgledaju jako lepo, 30.000 rsd za WF je stvarno previše, još par hiljada i može da se kupi ceo sat za taj novac [emoji16]

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra

Inace @pedjadroid kako si nasao ovaj skin? Da li ima neki site gde su prikazani svi besplatni skinovi za GT2, pa da mogu posle preko aplikacije da nadjem?

Jer mi na Health aplikaciji ne prikazuje po default-u sve besplatne skinove, npr. nema ovaj tvoj sto si okacio.
Meni prikazuje u Health app, 10.1.2.553 verzija... Screenshot_2020-11-06-23-54-00-869_com.huawei.health.jpg

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

I ja sam pokusavao vise puta da ga nadjem ali bezupsesno. Dobar je taj skin bas. Bio je i pre tu na reklami jos jedan isto nisam mogao da ga nadjem

Nema ga bez direktne pretrage tj ove sifre sto ke ostavio neko.

Ima ga, prvi je.
31ccab85b3ea3b2e4839b2268f47567a.jpg

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Mislio sam na ovaj
182133a9d8459beebead2e533d062f2e.jpg

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

A, ok. Mislim da je taj među onima koji se plaćaju. A oni se meni ne pokazuju uopšte. Nijedan.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Nije problem da se plati ako je ok. Ja i onako jedan, tj ovaj osnovni nosim vec pola godine. Svi ostali su mi kicerica.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Da li postoji mogućnost da u Galaxy Store-u vidim koji su watchface-ovi trenutno na popustu? Kad sam koristio GW sa Honor telefonom, tj. baz Galaxy Store-a, bila je sekcija u Galaxy Wearable aplikaciji "now free" ili tako nešto...

Nakon 7.1 prilikom pranja ruku na AW 5 nema vise zvucnog signala kada krene odbrojavati 20 sekundi, tek kada zavrsi. Ali je zato dosta preciznije mjerenje, ne kasni kao prije.

Nemoj te sa alija ,mnogo su losije od ringke,iz iskustva ti kazem,ako hoces kvalitetno samo ringke po meni
Ja sam naručio dva bezel ring-a sa Ali-ja, slicne kao ovaj kod @Zigic, koštali su 2-3 dolara, još nisu stigli.
Hteo sam, tj naručio sam ringke, sa eBay-a, prodavac ringke_direct, platio, oni potvrdili porudžbinu, kad za dva dana vidim da je pošiljka otkazana i vraćen mi novac. Neće sa šalju za Srbiju. Baš sam se razočarao a sad sam se po drugi put razočarao kad čujem da ovi sa Ali-ja nisu nešto.
Na Ringke sajtu je cena oko 14 dolara plus shipping oko 10, mada pitanje da li bi i oni slali za Srbiju.
Ima li još koja opcija za poručivanje?

P. S. sat je Galaxy watch 46mm.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno