Da li se pojavilo kod nas amazfit gtr 2?
Jel koristi neko honor magic watch 2? Uzeo bih braon varijantu. Vidim ima solidnu autonomiju, elegantno izgleda, amoled displej, mogu da se javim na njemu, više mi ne treba. Nego me buni cena, u radnjama sa garancijom oko 25k, na kp 140e, nekako mi velika razlika, jel to realno? Da li je naručivao neko sa kp?
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Hvala za info, skinut skin momentalno.Da li ste probali u Health aplikaciji pod watchfaces u pretrazi da ukucate SO53? [emoji6]![]()
Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk
Koga zanima, pored GOLD ima i BRONZE, SAPHIRE i CARBON SCARLET.[URARITY] TERRA MECHANICA - Gold - animated
325 din
Hvala za info, skinut skin momentalno.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Sada bacih pogled na njihovu ponudu, iako izgledaju jako lepo, 30.000 rsd za WF je stvarno previše, još par hiljada i može da se kupi ceo sat za taj novac [emoji16]Gresis...
Najskuplji su oooozbiljno skupi, od kojih ndki kostaju gotovo koliko i sat..
Pa tako imas WF i za 35.000 din
Pogledajte prilog 292041
Meni prikazuje u Health app, 10.1.2.553 verzija...Inace @pedjadroid kako si nasao ovaj skin? Da li ima neki site gde su prikazani svi besplatni skinovi za GT2, pa da mogu posle preko aplikacije da nadjem?
Jer mi na Health aplikaciji ne prikazuje po default-u sve besplatne skinove, npr. nema ovaj tvoj sto si okacio.
Ovaj drugi sa leve strane, jel ga nasao neko u galeriji?Meni prikazuje u Health app, 10.1.2.553 verzija... Pogledajte prilog 292049
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ja sam naručio dva bezel ring-a sa Ali-ja, slicne kao ovaj kod @Zigic, koštali su 2-3 dolara, još nisu stigli.Nemoj te sa alija ,mnogo su losije od ringke,iz iskustva ti kazem,ako hoces kvalitetno samo ringke po meni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari