Da, gledoa sam i to, ali ovo preko ebay je Sport verzija, na Amazonu je Classic.Amazon isto ima akciju:![]()
Rekao bih samo u narukvici. Sport je silikonska, classic kožna.Koja je razlika iznedju classic i sport? Vec sam porucio decku, a sad vidim da je sport.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Uzeh na kraju plavo-zeleni silikonski i vrhunski je! Kod istog prodavca sa KP.![]()
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Nesto ste mi utihnuli zanjih par dana
Da napisem i iskustva sa zenininim GW3 41mm u kombinaciji sa Huawei Mate 20...
Sat izvadjen iz kutije, instalirano i povezano sve kako treba, medjutim...
Sat se diskonektuje i kad je telefon udaljen svega pola metra, onako bez ikakvog pravila... recimo sedimo za stolom, kafa... sat joj na ruci, telefon pored na stolu.. i diskonektuju se..
Obrisem sve, ponovo instaliram Galaxy Wear, plugin... sad se vise ne diskonektuje tako cesto, ali i dalje kada telefon i sat nisu u upotrebi nakon nekog vreme se diskonektuju. Setim se da sam zaboravio da za te dve aplikacije ugasim "manage automatically" (ovo je resilo probleme kod mene) ali i dalje se s vremena na vreme diskonektuje...
Na kraju za obe aplikacije uradim force stop, startujem ih ponovo i tek nakon toga sve proradi kako treba, evo vec par dana se nisu diskonektovali![]()
Jeste naravnoJe l dobio GW neki update ikad, ja vec par meseci kako ga imam nijedan update.
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Meni stigao danas popodne. Juce su se Mediamarkt i Saturn zeznuli pa objavili pravu cenu (269€) isto izmenjeno na Amazonu koliko vidim.Super, vise mi odgovara silikon
169 na Amazonu.Po kojoj ceni si ih uzeo? 270€ ne dajem za njih.
Učestali su mi problemi sa diskonektovanjem sata. Telefon redmi note 8 pro.
Gad udjem u wear app i kliknem connect neće. Obrišem iz recenta wear app i neće. Tek kad idem na force stop pa ugasim/upalim BT onda connect odradi spajanje. Očigledno je do telefona.
Ne znam šta savetujete?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari