Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li je neko koristio Fossil Explorist Gen 4 i kako se pokazao?Da li je bolji od Samsunga watch 46 mm?Prelep je sat zaista ovaj Fossil.

Ja opet imam problem sa duplim notifikacijama :(
Spavao sam sa satom, i zbog toga sam pred spavanje stavio DND mode..
I jutros kada sam se probudio, opet duplo, kad sam ugasio dnd i kad je sinhronizovao odnosno kad su stigle poruke koje su bile u toku noci.
E sad mi pada na pamet posto sam gasio i noc pre i noc pre toga, koliko me secanje sluzi isto se dogodilo ujutru, odnosno sad uvidjam, posle DND moda..
Znaci mozda ga on istripuje.

Odradio sam restarte i ponovo povezao.. Kako ce ovo da mi upropasti dozivljaj sata ako se nastavi :/
A ne vidim da se neko zali na to?
Da reklamiram sat? Stim sto msm da je ovo cisto softverski, s obzirom da problem postoji od januara ove godine ako ne i pre (citajuci forume)
Koji sat, Honor sw 2? Ja nemam taj problem, ali imam da mi broji korake tokom vožnje, koliko god sat mirovao, on broji. Zvao da pitam, kažu normalno je da registruje neke korake?!? Ja kazem, ok, slažem se, par desetina koraka, ili 15 hiljada koraka tokom vožnje, bas nije normalno. Oni opet isto ponove, tako da, koliko vidim dzabe ces zvati.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Ништа се ту није померило последњих 7-8 година. Путовао сам возом и редовно ми је обрачунавао кораке, у просеку 15% пређеног пута. Не могу да направе бољи софтвер за то.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

Koji sat, Honor sw 2? Ja nemam taj problem, ali imam da mi broji korake tokom vožnje, koliko god sat mirovao, on broji. Zvao da pitam, kažu normalno je da registruje neke korake?!? Ja kazem, ok, slažem se, par desetina koraka, ili 15 hiljada koraka tokom vožnje, bas nije normalno. Oni opet isto ponove, tako da, koliko vidim dzabe ces zvati.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Sat je Huawei GT2
A sto se tice koraka, videh da mucis tu muku, kao i mnogi drugi.
Definitivno ih zabole za nas, a i eto neke stvari ocigledno i ne mogu da rese. To nam je sto nam je :D

Meni se nesto smirile ove notifikacije, po 70ti put sam resetovao sve i deluje za sad ok, videcemo.
A to za korake, nekako mi bas visak opcija :D posebno kad vidim da dodaje tako i ispadne da po kuci prepesacim pola planete :D

Ovo je super za baš najosnovniju upotrebu plus jeftino.

Stiže mi danas Amazfit Gts, lijepa stvarčica, ali ipak mala za moju ruku, tako da momentalno ide na oglase :). Do sad sam imao samo okrugle smartwatch-ove, I imao rezerve prema četvrtastom obliku kad je sat u pitanju,ali više nemam. Oblik je ok, problem kod mene kad je gts u pitanju samo što nije malo veći..

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

S3 frontier ili Huawei watch gt 2?
Sta preporučujete? Hitno je

Baterija vs softver.

Šta ti je bitnije.

Samsung 3 dana baterija, odličan sw

Huawei odlična baterija 10-ak dana, loš sw

Ima na oglasu s3 povoljan

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ja bih uzeo pre GT2, iako koristim GW, jer je baterija na S3 Ipak dosta lošije nego na GW...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ok. Uzimam gt2. 17000 sa garancijom. Valjda ce biti ok

Jel ima neko GT2 46mm verziju, da ima mali obim zgloba :D Veci bi mi odgovarao bas zbog baterije, ali mrsave ruke imam i bojim se da ce izgledati preveliko. Trenutno imam MiBand 4 i on je ok za moju ruku.

Boga mi, glomazan je. Mislim, sat [emoji849][emoji16]
21a5fdb14b7568d8cb5e6dcbbd55a618.jpg

Ma nije. Ojačaj malo taj zvlob;!
:)
Mlad si?
:)

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Jesu to ti problemi sa sw?
Network error?
Vreme ne pokazuje a enableovao sam
b61ed657aa3626d5dd3e3e1e3d171332.jpg

Jok, sve u redu... Ovde kod mene.
3956b9576509d6433e3737ae68fd6035.jpg

Boga mi, glomazan je. Mislim, sat [emoji849][emoji16]
21a5fdb14b7568d8cb5e6dcbbd55a618.jpg

Ovako ako bi mi stajao bio bih srecan. Probacu da nadjem izlozenog negde pa da probam, nema druge. Jos malo pa 30, a izgledam kao dete od 15 god :smash:

Jel ima neko GT2 46mm verziju, da ima mali obim zgloba :D Veci bi mi odgovarao bas zbog baterije, ali mrsave ruke imam i bojim se da ce izgledati preveliko. Trenutno imam MiBand 4 i on je ok za moju ruku.
Ja sam mršav ali mi je sat sasvim ok.
f733776f6bccfa8189f482b3369dc1a2.jpg

Poslednja izmena:
Da. 33 stepena. Vruće bre.

@zigic

Evo
58cdb791d911f4e97f3bddc8d19f5060.jpg

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Ovako ako bi mi stajao bio bih srecan. Probacu da nadjem izlozenog negde pa da probam, nema druge. Jos malo pa 30, a izgledam kao dete od 15 god :smash:
Ja imam obrnut problem, ogroman zglob i šake. Na mojoj ruci Amazfit GTR 47mm izgleda kao dečji satić.
df3428e57efe7921977ede0ee153700f.jpg

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Rub na MW2 je tahimetar, on pretpostavljam može imati svrhu kada se koriste kazaljke za prikaz.
A šta predstavljaju merne jedinice na rubu GT2?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno