Post 4641 Pitaj još nešto ako te zanima.
Sad lepo, kaficu, neki čokoladni keks uz, zavali se u fotelju i čitaj [emoji3]Da li je neko koristio Fossil Explorist Gen 4 i kako se pokazao?Da li je bolji od Samsunga watch 46 mm?Prelep je sat zaista ovaj Fossil.
Koji sat, Honor sw 2? Ja nemam taj problem, ali imam da mi broji korake tokom vožnje, koliko god sat mirovao, on broji. Zvao da pitam, kažu normalno je da registruje neke korake?!? Ja kazem, ok, slažem se, par desetina koraka, ili 15 hiljada koraka tokom vožnje, bas nije normalno. Oni opet isto ponove, tako da, koliko vidim dzabe ces zvati.Ja opet imam problem sa duplim notifikacijama![]()
Spavao sam sa satom, i zbog toga sam pred spavanje stavio DND mode..
I jutros kada sam se probudio, opet duplo, kad sam ugasio dnd i kad je sinhronizovao odnosno kad su stigle poruke koje su bile u toku noci.
E sad mi pada na pamet posto sam gasio i noc pre i noc pre toga, koliko me secanje sluzi isto se dogodilo ujutru, odnosno sad uvidjam, posle DND moda..
Znaci mozda ga on istripuje.
Odradio sam restarte i ponovo povezao.. Kako ce ovo da mi upropasti dozivljaj sata ako se nastavi :/
A ne vidim da se neko zali na to?
Da reklamiram sat? Stim sto msm da je ovo cisto softverski, s obzirom da problem postoji od januara ove godine ako ne i pre (citajuci forume)
Koji sat, Honor sw 2? Ja nemam taj problem, ali imam da mi broji korake tokom vožnje, koliko god sat mirovao, on broji. Zvao da pitam, kažu normalno je da registruje neke korake?!? Ja kazem, ok, slažem se, par desetina koraka, ili 15 hiljada koraka tokom vožnje, bas nije normalno. Oni opet isto ponove, tako da, koliko vidim dzabe ces zvati.
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Pa onda ukljucite da vam telefon broji korake a ne sat.
Tapatalk from Poco loco
Boga mi, glomazan je. Mislim, sat [emoji849][emoji16]![]()
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ja sam mršav ali mi je sat sasvim ok.Jel ima neko GT2 46mm verziju, da ima mali obim zglobaVeci bi mi odgovarao bas zbog baterije, ali mrsave ruke imam i bojim se da ce izgledati preveliko. Trenutno imam MiBand 4 i on je ok za moju ruku.
Jel ti izbacuje temperaturu na satu?Jok, sve u redu... Ovde kod mene.![]()
Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka
Ja imam obrnut problem, ogroman zglob i šake. Na mojoj ruci Amazfit GTR 47mm izgleda kao dečji satić.Ovako ako bi mi stajao bio bih srecan. Probacu da nadjem izlozenog negde pa da probam, nema druge. Jos malo pa 30, a izgledam kao dete od 15 god :smash:
Radi. Gde da ti posaljem piće? [emoji16]@zigic
Evo![]()
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Pošalji PJ-u [emoji2]Radi. Gde da ti posaljem piće? [emoji16]
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari