Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Negde sam pročitao da je skijanje nezgodno za implementaciju, ali mi je objašnjenje bilo nejasno. Kao vrsta pokreta tokom skijanja je takva da sat ne može da bude siguran šta se dešava.

Zaista, aplikacije za skijanje koje sam probao, za rekreativca rade prilično korektno, ali imaju i grešaka. Najčešća je kada žica krene, a aplikacija broji da hodam, pa ispadne da sam peške savladao veću visinsku razliku nego što zapravo jesam. Meni je recimo takva greska nevažna, jer gledam samo downhill, ali verujem da je za software vazno da to radi precizno. I ostale greške su na prelazima sa aktivnosti na aktivnosti. Stajanje u mestu, hodanje, žica, spust. Hodanje može da bude ravno, down i up.

Da, sve je to logicno i jeste tako...steta, bar da se izmjeri brzina i nadmorska visina...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Neko je pitao za Honor satove sa akcije iz gigatrona, upravo mi je stigao, fenomenalan je, mnogo lepši od gt2 IMG_20200622_134715.jpg

P30 Pro

Subjektivno. Meni nije.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Naravno, ukusi su različiti, ja sam samo izneo moj utisak :)

P30 Pro

Pokušavam na onaj fazon sa airplane modom da dobijem opciju za watch face, ali mi nesto ne ide. Još nemam nalog, i kada hocu da ga registrujem, da dobijem verifikacioni kod na mail, ne stiže nista već par puta?!?
I ne pokazuje mi vreme na satu, i ako je dozvoljeno da pokaže u healt app. Jel ima neka caka i za to?

Uspeo da registrujem nalog, sad mi traži ovo

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
8cf978d8cf11deb24a526b67edd58f4c.jpg

Poslednja izmena:
Fora sa airplane modom meni uspela iz prve, a za vreme kada spojiš sa health (koji ima dozvoljenu lokaciju) ne bi trebalo da ima problem.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Skinuo sam apk HMS core 4.1..... Instaliram, ali opet healt pokazuje da je potrebna ta app?!?

Nisam ispratio čemu ta igra sa airplane modom? To je valjda za gt2 važilo, ovde sam ja samo upario HW2 sa telefonom i to je to, imam preko 50ak watch face-a i sve radi ok

P30 Pro

Radi sada i vreme i opcija watch face. Prvo kada sam instalirao Healt app, izabrao Srbiju, nisam imao opciju WF, onda sam uradio sa airplane modom i UK, i sada se pojavila opcija. Nego, sad mi u Healt nesto ispisuje na kineskom ili već kojem, jel mogu to da promenim bar na engleski ako ne može srpski?

7c2f847bcb7ec6aab272f843dac74b42.jpg

Poslednja izmena:
Ima li neko ideju zašto mi je pola stvari na kineskom nakon aktiviranja watch face sa airplane modom?

Instalirao sam appgalery, tu mi je region Srbija, ali me Healt ubija, uvek region kina, i u samoj healt app ne mogu da promenim region?!?

Kad sam I uzeo nesto od Huawei [emoji35]

c514e28ee7a6c9fc539ff8ecef382537.jpg

Poslednja izmena:
Rešio sam, greškom na brzinu kad sam pravio Huawei ID, nisam promenio zemlju [emoji2960].

Vidim da je izasao xiaomi mi band 5, po meni vrh kupovina za ovu cenu. [emoji16]

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Gde ima da se poruci?

Ima na aliju 27$...shipping 140$. [emoji848]
Bangood & Gearbest 40$

Poslednja izmena:
Sledeci mesec stize kod nas i u Evropu.
Edit: za sad ga ima samo u Kini i odatle moze da se poruci, ali kad vec stize sledeci mesec u EU, bolje da se saceka.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Kod nas će da stigne sa cenom od 5k [emoji2]

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ovaj Honor SW2 mi broji korake dok vozim auto?!? Zar ne bi trebao da "skonta" da baš nije normalno da čovek pešaci ili trci 50+km/h?
Jel to negde mogu da podesim?

Nema veze brojanje koraka sa brzinom kretanja.
Njemu algoritam za korake kaže da praviš pokrete koje on vidi kao koraci, i to je to. Tu nema pomoći.
Meni GW na primer kada motam volan pali ekran, ali je doduše to radio i Stratos.

Na koji fazon pali ekran, na pomeranje ili ima neki detektor lica? Primetio sam da kada je mrak u sobi, tj. samo radi tv, nece da upali, pa moram na dugme.

Pali ekran na podizanje ruke, kakvo ceno prepoznavanje lica :d

Tapatalk from Poco loco

Nema detektor lica.

U senzor koji reaguje na odredjeno kretanje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne radi u lezecem polozaju [emoji16]

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Bogami, BT srče fino bateriju.
e37985427d1972688fa2058de13a6500.jpg

To kod tebe nesto nije ok, mozda ni aplikacija ne pokazuje kako treba. Ne moze BT toliko baterije da potrosi nikako.

Tapatalk from Poco loco

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno