Koja zastita je u pitanju i koliko para? [emoji846]Ljudi, zasto rizikovati bez stakla?
Evo moj gt2 posle francuskog kljuca...
Pogledajte prilog 286506
Da nije bilo zastite mogao bih da se pozdravim sa ekranom...
Koja zastita je u pitanju i koliko para? [emoji846]
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Neko staklo preko ekrana bilo? Kako je ispod?
Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka
Ljudi, zasto rizikovati bez stakla?
Evo moj gt2 posle francuskog kljuca...
Pogledajte prilog 286506
Da nije bilo zastite mogao bih da se pozdravim sa ekranom...
Kako si uspeo ovo da izvedes? Nosim satove 20 godina, sto obicne sto smart i nikad nista slicno nisam uspeo ni da pokusam a kamoli uradim. Preziveli su i udes i padove sa bajsa i svasta nesto, ovo mi je totalno neshvatljivo osim ako nisi seo na njega ili ga skinuo i gazio na betonu namerno fazon.
Nosio sam na satu istu zaštitu. To ti je komad plastike koji je zalepljen za lepljivu foliju. Nije to videlo stakla...Meni stiglo ovo "staklo", ali mi vise deluje kao plastika...
@Anderson
Da li je i kod tebe takav "plasticni" osecaj na dodir? Cak se i uvija, kada ivice pomeram prstima, a kada kuckam noktom, isto zvuci "plasticno"...![]()
Meni stiglo ovo "staklo", ali mi vise deluje kao plastika...
@Anderson
Da li je i kod tebe takav "plasticni" osecaj na dodir? Cak se i uvija, kada ivice pomeram prstima, a kada kuckam noktom, isto zvuci "plasticno"...![]()
Podržava naravnoRekoh da pitam ovde da ne listam ceo thread. Planiram devojci da kupim ovaj roze gold samsung active 2 sat (mislim da su ovi kod nas u radnjama bluetooth only modeli). Interesuje me da li on podržava sms i pozive ili samo notifikacije. Ne netu ima dosta kontradiktornih informacija.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Da, vidi se da je puklo bas kao staklo, dok ovo kod mene ne deluje tako, zato sam i pitao da proverim...Ovo sto je meni na satu je cisto staklo. Niti se uvija, niti je na dodir plastika. Vidi se i na fotki kako je okrunjeno od udarca.
Nosio sam na satu istu zaštitu. To ti je komad plastike koji je zalepljen za lepljivu foliju. Nije to videlo stakla...
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Mislim da ne postoji ta opcija. BT je konstnatno upaljen na GT2.Evo slike na šta sam mislio ako se nisam malopre lepo izrazio. Nazovi ovo "widget" na početnom ekranu sata, da li je moguće promeniti ih/ukloniti skroz, konkretno mislim na ovaj heartrate sa slike, stress i weather? Takođe ima li varijante da se ugasi bluetooth na samom satu a da sat nastavi da radi?
![]()
Sent from my GM1900 using Tapatalk
Ako ga planiraš i za plivanje uzmi na aliju gumice koje pokrivaju pinove za punjenjeJa sam imao S3 Frontier pa Watch 46 mm pa gt2.Gt2 je najlepši sat,jake baterije ali zelim da je ekran sata uvek upaljen,bez toga to nije smartwatch.Samsung Frontier je lep ali losa baterija, Watch 46 mm je uzasno ruzan.Probao sva tri i na kraju kupio Garmin Fenix 5 Sapphire, treba mi i za sport,i za svaki dan.Garmin je skup ali vredi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari