Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može lagano da se skine, ne brini.

Ja sam imao ali sam skinuo pre neki dan i iskreno, lepše je bez stakla. Staklo se više prlja i odaje jeftin utisak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ljudi, zasto rizikovati bez stakla?
Evo moj gt2 posle francuskog kljuca...
IMG_4864.JPG

Da nije bilo zastite mogao bih da se pozdravim sa ekranom...

Uf*mjau**mjau**mjau*! Mene zabolelo kad sam video!

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Neko staklo preko ekrana bilo? Kako je ispod?

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Ja sam udarao GT 10x i nista. Staklo na njemu je 10x bolje od bilo kakvog zastitnog sto kupujemo. Ja nisam hteo ni da stavljam staklo.

Tapatalk from Poco loco

Staklo na gt i gw recimo je dosta manje izloženo od gt2 i gw active. Ja sam na gw stavio staklo 400din, upadne tačno u okvir bukvalno se ne primećuje da ga ima

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Ljudi, zasto rizikovati bez stakla?
Evo moj gt2 posle francuskog kljuca...
Pogledajte prilog 286506

Da nije bilo zastite mogao bih da se pozdravim sa ekranom...

Kako si uspeo ovo da izvedes? Nosim satove 20 godina, sto obicne sto smart i nikad nista slicno nisam uspeo ni da pokusam a kamoli uradim. Preziveli su i udes i padove sa bajsa i svasta nesto, ovo mi je totalno neshvatljivo osim ako nisi seo na njega ili ga skinuo i gazio na betonu namerno fazon.

Ja sam znao sa GW spucati u cosak stola, u vrata itd ali nije zastitno nikad puklo. Ti si ga bas udesio [emoji23][emoji23][emoji23]. Kao da si ga tukao kljucem hahaha

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Anderson

Hvala, narucicu ako moze [emoji846]

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Koje je staklo na honor sw2, i jel bi mi trebala neka zaštita? Cekam da stigne od gigatrona, kažu mozda krajem nedelje, ali sledeće sigurno. Pre bi iz Kine stiglo nego na 70km udaljenosti...

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Kako si uspeo ovo da izvedes? Nosim satove 20 godina, sto obicne sto smart i nikad nista slicno nisam uspeo ni da pokusam a kamoli uradim. Preziveli su i udes i padove sa bajsa i svasta nesto, ovo mi je totalno neshvatljivo osim ako nisi seo na njega ili ga skinuo i gazio na betonu namerno fazon.

Dok sam drzao osovinu da se ne okrece, drugar je krenuo sa francuskim kljucem da olabavi sraf, kljuc je promakao i pravo na sat. Udarac uopste nije bio mali. Od udarca je naprslina u gornjem desnom uglu, i te dve pukotine koje se sire na strane. To dole je puklo dok sam skidao staklo da proverim sat. Vratio sam staklo zbog fotografisanja :)

Meni stiglo ovo "staklo", ali mi vise deluje kao plastika...
@Anderson
Da li je i kod tebe takav "plasticni" osecaj na dodir? Cak se i uvija, kada ivice pomeram prstima, a kada kuckam noktom, isto zvuci "plasticno"...:D

@Anderson
Da li je i kod tebe takav "plasticni" osecaj na dodir? Cak se i uvija, kada ivice pomeram prstima, a kada kuckam noktom, isto zvuci "plasticno"...:D
Nosio sam na satu istu zaštitu. To ti je komad plastike koji je zalepljen za lepljivu foliju. Nije to videlo stakla...

Honor Magic Watch 2, a verujem da je slično i na ostalim Huawei satovima. Kako da ugasim da mi ne pokazuje monitoring za heartrate, stress i weather kada listam na "početnom ekranu". Jesam ja sve to pogasio da ne vuče bateriju, ali mi je glupo da mi stoje tu stvari i da piše na svakoj da uđem u Health app i upalim je [emoji16] Potreban mi je samo sat i muzički plejer i koraci...

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Rekoh da pitam ovde da ne listam ceo thread. Planiram devojci da kupim ovaj roze gold samsung active 2 sat (mislim da su ovi kod nas u radnjama bluetooth only modeli). Interesuje me da li on podržava sms i pozive ili samo notifikacije. Ne netu ima dosta kontradiktornih informacija.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

@Anderson

Ovo sto je meni na satu je cisto staklo. Niti se uvija, niti je na dodir plastika. Vidi se i na fotki kako je okrunjeno od udarca.

Rekoh da pitam ovde da ne listam ceo thread. Planiram devojci da kupim ovaj roze gold samsung active 2 sat (mislim da su ovi kod nas u radnjama bluetooth only modeli). Interesuje me da li on podržava sms i pozive ili samo notifikacije. Ne netu ima dosta kontradiktornih informacija.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Podržava naravno

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ja sam imao S3 Frontier pa Watch 46 mm pa gt2.Gt2 je najlepši sat,jake baterije ali zelim da je ekran sata uvek upaljen,bez toga to nije smartwatch.Samsung Frontier je lep ali losa baterija, Watch 46 mm je uzasno ruzan.Probao sva tri i na kraju kupio Garmin Fenix 5 Sapphire, treba mi i za sport,i za svaki dan.Garmin je skup ali vredi.

Evo slike na šta sam mislio ako se nisam malopre lepo izrazio. Nazovi ovo "widget" na početnom ekranu sata, da li je moguće promeniti ih/ukloniti skroz, konkretno mislim na ovaj heartrate sa slike, stress i weather? Takođe ima li varijante da se ugasi bluetooth na samom satu a da sat nastavi da radi?

1fcf131b79945b57f5dc994bb4febb48.jpg

Ja nisam uspeo. Takodje, ni BT nisam uspeo da ugasim. Ako nadjes resenje za gasenje tih dodatnih ekrana pusti mi na pm.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ovo sto je meni na satu je cisto staklo. Niti se uvija, niti je na dodir plastika. Vidi se i na fotki kako je okrunjeno od udarca.
Da, vidi se da je puklo bas kao staklo, dok ovo kod mene ne deluje tako, zato sam i pitao da proverim...:)

Nosio sam na satu istu zaštitu. To ti je komad plastike koji je zalepljen za lepljivu foliju. Nije to videlo stakla...

Eto, neka ljudi znaju, da ne porucuju ovo "staklo"...:)

Evo slike na šta sam mislio ako se nisam malopre lepo izrazio. Nazovi ovo "widget" na početnom ekranu sata, da li je moguće promeniti ih/ukloniti skroz, konkretno mislim na ovaj heartrate sa slike, stress i weather? Takođe ima li varijante da se ugasi bluetooth na samom satu a da sat nastavi da radi?

1fcf131b79945b57f5dc994bb4febb48.jpg

Mislim da ne postoji ta opcija. BT je konstnatno upaljen na GT2.
Ako te brine potrošnja baterije sata - na razloga za brigu, BT je u LE (Low Energy) tehnologiji pa je potrošnja neznatna, verovatno zato nema opcije za gašenje.
Pritom, ne može niko da se poveže na tvoj sat dok ga ne raspariš sa telefonom (i kada je telefon van dometa sata).

Ja sam imao S3 Frontier pa Watch 46 mm pa gt2.Gt2 je najlepši sat,jake baterije ali zelim da je ekran sata uvek upaljen,bez toga to nije smartwatch.Samsung Frontier je lep ali losa baterija, Watch 46 mm je uzasno ruzan.Probao sva tri i na kraju kupio Garmin Fenix 5 Sapphire, treba mi i za sport,i za svaki dan.Garmin je skup ali vredi.
Ako ga planiraš i za plivanje uzmi na aliju gumice koje pokrivaju pinove za punjenje :)

Žena hoće neku narukvicu, ali neće miband jer imamo i sin i ja. Vidim ima ovih huawei/honor, i još gomila nekih nepoznatih. Jel koristi uopšte ovde neko ne-miband ? [emoji4] Ove huawei mi deluju ok, čini mi se da je pisano da im kraće traje baterija, što nije strašno s obzirom da miband ima stvarno nerealnu bateriju, malo lošije je i više nego prihvatljivo.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Ne znam sto nece MiBand kad je ubedljivo najbolji. Imao sam Huawei/Honor i veza se konstantno gubila.

Imao si obe, i huawei i honor, i obe imaju isti problem? Videću onda šta i kako, možda se sačeka i miband 5, valjda će ga neko skoro nabaviti.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Imao sam obe i MiBand nije imao nijedan problem. E sad ne znam za ove nove verzije 4 i 5 Honor/Huawei da li su nesto bolje po pitanju konekcije. Da li je do toga sto sam pokusao da povezem sa non Honor/Huawei telefonom iako sam instalirao servise i health aplikaciju.
Nije mi jasno da nece zato sto vas dvojica imate.

Pozdrav ljudi zanima me sat za trcanje ali i za svakodnevno nosenje znaci ja sam rekreativac koji trci radi rekreacije i sto volim da budem u sumi kada trcim.Moze neka vasa preporuka za sat do maskimalno 250 evra ako bas vredi moze do 300 ali da stvarno ima ogromne razlike!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno