Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda nekom bude zanimljivo [emoji56]
be2381386e17bcbadce1183dbab06eac.jpg

Ne bih ga stavio, kao ni telefone, ali svako odlučuje da li će ga buckati u slanoj vodi.

Nigde ne piše slana/slatka moda, ali svi znamo da više crkavaju u slanoj, nego u slatkoj vodi. So nagrize sve, pre ili kasnije.
Bas zbog toga i pitam.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Je l se dešava još nekom (p30p i gw 46mm)? Stalno ovo izlazi i neće da se skloni dok ne uđem i kliknem prinudno zaustavi? Ako kliknem ili idem da se ne prikazuju obaveštenja da li će onda prestati da stižu notf?
33b7442e86a02cc727f8f9a6706d7630.jpg

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Ugasis, posaljes i testiras notifikacije. Mislim da to samo gasi notifikacije od plugin-a, a da notifikacije normalno idu. Tako sam ja sebi davno uradio.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Verujem da će dosta prvih kupaca biti 51. kupac. [emoji23][emoji23][emoji23]
Kako me nerviraju te marketing fore sa brojem prvih kupaca.

Često su takve akcije "za 50 kupaca" sa količinom od 500 komada iza, pa se stvara privid da nema dovoljna količina.
Uglavnom je broj akcijskih komada unapred određen i nema razloga da na tu foru prave prevaru. Možda bilo nekad, na pijacama.

I to mi liči na pijacu ako je označeno za 50 kupaca a količina je 500, tj dovođenje kupca u zabludu.

Uzeh od kolege sa foruma GT 2, ne mogu nikako da azuziram fw od sata i ne mogu da aktiviram vremensku prognozu. Izbacuje mi da nema internet konekcije, a probao sam i na wifi i na 4g.

Moze pomoc? Hvala.

Uzeh od kolege sa foruma GT 2, ne mogu nikako da azuziram fw od sata i ne mogu da aktiviram vremensku prognozu. Izbacuje mi da nema internet konekcije, a probao sam i na wifi i na 4g.

Moze pomoc? Hvala.

Ne može niko da ti pomogne, svi imaju taj problem

Xaxa brt pa to je nemoguce [emoji23]

Zna li ko zasto nema apple watch u Srbiji, a ni u BiH u prodaji (kod vas istyle, kod nas atstore i mekline kao zvanicni reselleri)? Najbliza je HR.

Poslednja izmena:

Moze pomoc? Hvala.

Ne bih se složio da svi imaju taj problem.
Restartuj sat na fabrička i Health aplikaciju / HMS core i pokušaj sve ispočetka.

Ne bih se složio da svi imaju taj problem.
Restartuj sat na fabrička i Health aplikaciju / HMS core i pokušaj sve ispočetka.

Hvala brale na savetu ali nece..

Kod mene radi i jedno i drugo, bez ikakvih problema,nisam ništa posebno podešavao, jednostavno radi.

Jel vam zadnja verzija 1.0.7.16

Hvala. A za vreme jel ima neka fora?

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

I kod mene je 1.0.7.16. Sve što sam naknadno pravio, je procedura da mogu ubaciti naknadne watchface.

Kod mene vreme radi. Možda je do telefona. Ja imam Honor Play
bd2b0635113039a5dbe99f3193aeb2df.jpg

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Može. Bilo da ti šalje alarm sa telefona, bilo da aktiviraš alarm na satu nezavisno od telefona.
Sa ili bez zvuka.

Ako govorite o GT2, kako da nateram GT2 da zvoni kada alarm podesim u Google Clock aplikaciji? Radi jedino ako alarm podesim u Huawei Clock aplikaciji, ili u samom satu, u podešavanjima.

Da, govorim o GT2, ali ga koristim sa Honor telefonom.
Probaj da u obaveštenjima čekiraš i Google clock app.

Zna li neko za ovu akciju sad sto uz magic book ide i mw2 da li dolazi onaj sa silikonskom ili sa koznom narukvicom ili moze da se bira?
Da li ga daju odmah pri kupovini laptopa ili stize naknadno?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

kako da nateram GT2 da zvoni kada alarm podesim u Google Clock aplikaciji? Radi jedino ako alarm podesim u Huawei Clock
Isto sa Samsung GW + Samsung A70, alarm se prenosi iz Samsung Clock ali ne iz Google Clock.

Nema sanse, jednostavno nece da povuce podatke iz weather app. Ne znam da li nesto radim pogresno, msm ovo je sve veoma prosto.

Osnovno pitanje - da li ti je dozvoljen pristup internetu i lokaciji u Health aplikaciji?

Naravno. Ali nema konekcije. Bar tako pise.

Stvarno treba staviti ovo u FAQ u prvi post :)

Ponavljamo se.
02d6079fde5078343b85731875939ede.jpg

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Druze nisam pitao za watch face. Nemam nikakvu nameru da ih menjam skorije. Doduse jeste pomoglo bas to, i resen je problem. Hvala korisniku Kidence.

Druze nisam pitao za watch face. Nemam nikakvu nameru da ih menjam skorije. Doduse jeste pomoglo bas to, i resen je problem. Hvala korisniku Kidence.

Kolega nisam ja ovo pisao zbog watch face, sustina problema je ista, bitno da radi. [emoji16]

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno