Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo šta kaže S Health
f778ed188515439a9bf1e8f095feb13d.jpg

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Pa on i jeste dete,igrace se sa njim skinuce ga sa ruke pa mozda i zaboraviti nenamerno,sta ce mu tako skupa igracka sa 9 godina

Nisam znao da hoće sat koji ima i sim karticu, tako da sam mu pazario nekog kineza na ebay. de.
Prvi put sam bacio oko na te nepoznate brendove i opet se pokazalo da su ti Kinezi ludaci, imaju baš sve. :d

Sećam se odlično sa gear fit 1/2, moglo je, čak mi je i sačuvao podešavanje da broji korake samo sa gear fit...
Naravno, i dalje ne broje korake ako ne napraviš bar 10-15 u startu...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
U pravu si, moglo je pre, sad sam se začudio i ja kad sam ušao u podešavanja. Ja sam to odavno podesio da bude samo watch, sad te opcije nema. Ali meni sa telefona ne broji ništa koliko vidim.
Možda zato što sat nosim non-stop, pa samo njega koristi kao izvor.
a8cd35f0ad731a2838efd1559d56462b.jpg

Što se tiče HR-a, i ja sam od skoro počeo da ga držim na continuous, meri non stop normalno. Lampica treperi uvek.
Probaj da prebaciš na manual pa da vratiš na continuous, možda je zabo samo.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nisam znao da hoće sat koji ima i sim karticu, tako da sam mu pazario nekog kineza na ebay. de.
Prvi put sam bacio oko na te nepoznate brendove i opet se pokazalo da su ti Kinezi ludaci, imaju baš sve. :d
Ma da ,za dete je to super,kad malo preraste onda moze neki "ozbiljniji" Kinez

Poredio sam par puta S-Health (phone & GW) i Google Fit, bili su vrlo blizu.

Još par novih watchface za Huawei GT.
ae2af9d83e3192a9436b411c26d0b57b.jpg

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

kako nikako da usklade dizajn watchface-a sa nekim normalnim fontom.nekako su im svi watchface-ovi ni tamo ni ovamo.ovaj starry npr. izgleda skroz kul,ali je font baš *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ski.kao da nema nekog pismenog dizajnera da to izgleda pristojno all around.

Ljudi, ima li neko preporuku za neki hibrid sa specifikacijama sličnim ovim:
- Manji od 36mm
- Da ne izgleda kao da je za decu (ja sam odrastao čovek) ili žene
- Na ekranu se prikazuju poruke sa sms-a, WhatsApp-a, Vibera, imejla.
- Ima alarm
- Prati spavanje (opciono)
- Baterija traje bar nedelju dana

Najbliži ovome je Withings Steel HR 36mm, ali mi treba još manji.

'Fala unpared na odgovoru.

Ćao ćao svima na forumu!

Akcija je u mts-u, ako uzmeš 2 Huawei GT2 sata popust na prvi je 10% a na drugi 50%.

Tražim nekog ko bi uzeo zajedno samnom, kada podelimo trošak za oba na pola ispada 203€ za jedan što je EXTRA CENA!
Računajući 2god. garancije...

U Nišu sam, javite se ko je planirao kupovonu.
Pozdrav!!!

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
81b86a30720a4ea8354a388b828c1a08.jpg
Ja sam zainteresovan za silver gt2 ali nisam vise u mts-u, jel mora da se bude ili ne?

P30 Pro

Истоветна акција и у ВИП-у.

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Još uvek imam povremeno notifikacije duplirane, dešava se obično ujutru prilikom buđenja, takođe sam igrajući se sa accountima i nameštanjem third party watchfaces uspeo da izgubim 2 meseca istorije korišćenja...Imao sam GT1 godinu dana, jednostavno sam očekivao da će te neke gluposti i pogotovo normalan app store pre svega za watchfaces , srediti u dvojci...
Inače, sat kao sat je odličan, zaista je upgrade u odnosu na kec, nema greške ako ga uzmeš, ovo su neke stvari koje lično meni smetaju...
Ne kažem, možda ostane GT2 na kraju, videćemo...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Šta si tačno mislio pod "duplirane notifikacije ujutro"?

Javljaj utiske i koji si zadržao. Pozdrav!!!

Uzeo sam gt2 preko ove akcije u vipu i za sada sam više nego zadovoljan. Tačno sam dobio ono što sam očekivao ali i poprilično više :)
Izdržaće 2god na mojoj ruci što je jedino i bitno

Edit:
Zna li neko gde u Srbiji moze da se kupi ona narandžasta narukvica za njega , pošto sa Alija više ništa ne može da se naruči zbog korone ?

Poslednja izmena:
Uzeo sam gt2 preko ove akcije u vipu i za sada sam više nego zadovoljan. Tačno sam dobio ono što sam očekivao ali i poprilično više :)
Izdržaće 2god na mojoj ruci što je jedino i bitno

Edit:
Zna li neko gde u Srbiji moze da se kupi ona narandžasta narukvica za njega , pošto sa Alija više ništa ne može da se naruči zbog korone ?

Koliko si čekao i koja je boja u pitanju?

P30 Pro

Narode listao jesam ali iskreno nisam prečešljao ceo forum.
Zanima me da li radi neki eSim sa smartwatch. Ili će biti u planu
Uzeo bih neki sat ali ne bih da nosim telefon u šetnju i trčanje ili na plažu... itd. pa ako ima eSim podršku da se preusmere pozivi sa telefona na sat. Znam da SW 46mm ima LTE ali da li radi i kako.
Zvao sam Globaltel i njihove eSim ne rade u smartwatch

Radi Allyexpress samo je ograničeno slanje iz najzaraženijih područja

Razlika izmedju novog honorovog sata i gt2?
Po recenziji, sve isto majku mu :D

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Narode listao jesam ali iskreno nisam prečešljao ceo forum.
Zanima me da li radi neki eSim sa smartwatch. Ili će biti u planu
Uzeo bih neki sat ali ne bih da nosim telefon u šetnju i trčanje ili na plažu... itd. pa ako ima eSim podršku da se preusmere pozivi sa telefona na sat. Znam da SW 46mm ima LTE ali da li radi i kako.
Zvao sam Globaltel i njihove eSim ne rade u smartwatch
Koliko ja znam, niko kod nas ne nudi eSim

Nude eSim koji ne radi u smartwatch uređajima?

Koliko si čekao i koja je boja u pitanju?

P30 Pro
Crni , iako je nestašica istog.
Mnogo više ima onih sa kožnom narukvicom.

Jedan dan sam čekao , srećom došao dan pre nego što je došla nova porudžbina. Rekli su mi da dolazi ponovo sledeće nedelje

Crni , iako je nestašica istog.
Mnogo više ima onih sa kožnom narukvicom.

Jedan dan sam čekao , srećom došao dan pre nego što je došla nova porudžbina. Rekli su mi da dolazi ponovo sledeće nedelje

Lepa vest za mene, ja ganjam baš sa kožnom narukvicom. [emoji846]

Imaš ih u svim većim VIP radnjama po bg. Makar ih je bilo juče

Kupio sam Huawei watch gt 2 pre 10-ak dana,povezao sa Health aplikacijom i generalno sam zadovoljan.Jedini problem koji primecujem je nedostatak opcije "watch faces" u Health aplikaciji na telefonu,gde se povremeno pojavljuju novi izgledi.U poslednjem klipu na Benchmark gde je predstavljen Honor sat vidi se ta opcija,pitao sam- rec je o poslednjoj dostupnoj aplikaciji na Store.Kakva je situacija kod ostalih koji imaju gt/gt2 sat i kako resiti problem?

Prvo dezinstaliraj taj Health koji si skinuo sa store-a.
Za "watch faces",moras da skines Huawei Health 10.5.21(cini mi se) Beta verziju i da napravis Kineski User i nikako ne apdejtuj Beta verziju.
Pre pravljenja Kineskog usera ukljucis na telefonu Avionski rezim,wi-fi i blutut (gps ne ukljucuj !!!) onda napravis kineski user i u aplikaciji dobijas opciju watch faces onda gore desno imas 3 tackice kliknes na njih i iskljucis prvu stvar u padajucem meniju to te opet vraca jedan korak unazad opet kliknes na watch faces i onda potvrdis ono sto ti izbaci pa opet ides na one tri tackice onda dobijes opciju upload watch faces,posle samo navedes putanju do mesta gde su ti skinuti watch faces - i.
U telefonu mozes da instaliras samo jedan watcface(kada instaliras sledeci onaj predhodni ti se brise)za svaku novu instalaciju watchfacea ponavljas ono sa 3 tackice.

Stigao novi firmware na GT2.
I novi WF-ovi.
Umnožavaju se zanimljivi.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Nisi me izgleda dobro razumeo,nije problem sto nemam opciju da ja uradim upload izgleda sata,nego uopste nemam opciju "watch face" pored opcije "music" u Huawei health na telefonu.I na Reddit sam postavio to pitanje,ljudi imaju tu watch face opciju sa redovnim Health sa Play store.Mozda zavisi i od regije.Mada, ponavljam se,na Benchmark klipu o Honor satu sam dobio odgovor da i kod nas sa "obicnim" Health imaju tu opciju.Mrzi me da ulazim u te beta varijante i lazne naloge,mislio sam da nesto nisam dobro odradio.

Naravno da imam watch faces, Ali kod mene je originalna aplikacija, imam honor telefon.
4e56b5977c6db31aae3ed8b563fd5567.jpg

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka
1553abb22a07299f1edf09aff073e71b.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno