Pa on i jeste dete,igrace se sa njim skinuce ga sa ruke pa mozda i zaboraviti nenamerno,sta ce mu tako skupa igracka sa 9 godina
U pravu si, moglo je pre, sad sam se začudio i ja kad sam ušao u podešavanja. Ja sam to odavno podesio da bude samo watch, sad te opcije nema. Ali meni sa telefona ne broji ništa koliko vidim.Sećam se odlično sa gear fit 1/2, moglo je, čak mi je i sačuvao podešavanje da broji korake samo sa gear fit...
Naravno, i dalje ne broje korake ako ne napraviš bar 10-15 u startu...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ma da ,za dete je to super,kad malo preraste onda moze neki "ozbiljniji" KinezNisam znao da hoće sat koji ima i sim karticu, tako da sam mu pazario nekog kineza na ebay. de.
Prvi put sam bacio oko na te nepoznate brendove i opet se pokazalo da su ti Kinezi ludaci, imaju baš sve. :d
Još par novih watchface za Huawei GT.![]()
Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk
Ja sam zainteresovan za silver gt2 ali nisam vise u mts-u, jel mora da se bude ili ne?Ćao ćao svima na forumu!
Akcija je u mts-u, ako uzmeš 2 Huawei GT2 sata popust na prvi je 10% a na drugi 50%.
Tražim nekog ko bi uzeo zajedno samnom, kada podelimo trošak za oba na pola ispada 203€ za jedan što je EXTRA CENA!
Računajući 2god. garancije...
U Nišu sam, javite se ko je planirao kupovonu.
Pozdrav!!!
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
![]()
Šta si tačno mislio pod "duplirane notifikacije ujutro"?Još uvek imam povremeno notifikacije duplirane, dešava se obično ujutru prilikom buđenja, takođe sam igrajući se sa accountima i nameštanjem third party watchfaces uspeo da izgubim 2 meseca istorije korišćenja...Imao sam GT1 godinu dana, jednostavno sam očekivao da će te neke gluposti i pogotovo normalan app store pre svega za watchfaces , srediti u dvojci...
Inače, sat kao sat je odličan, zaista je upgrade u odnosu na kec, nema greške ako ga uzmeš, ovo su neke stvari koje lično meni smetaju...
Ne kažem, možda ostane GT2 na kraju, videćemo...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Koliko si čekao i koja je boja u pitanju?Uzeo sam gt2 preko ove akcije u vipu i za sada sam više nego zadovoljan. Tačno sam dobio ono što sam očekivao ali i poprilično više![]()
Izdržaće 2god na mojoj ruci što je jedino i bitno
Edit:
Zna li neko gde u Srbiji moze da se kupi ona narandžasta narukvica za njega , pošto sa Alija više ništa ne može da se naruči zbog korone ?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Razlika izmedju novog honorovog sata i gt2?
Po recenziji, sve isto majku mu
Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka
Koliko ja znam, niko kod nas ne nudi eSimNarode listao jesam ali iskreno nisam prečešljao ceo forum.
Zanima me da li radi neki eSim sa smartwatch. Ili će biti u planu
Uzeo bih neki sat ali ne bih da nosim telefon u šetnju i trčanje ili na plažu... itd. pa ako ima eSim podršku da se preusmere pozivi sa telefona na sat. Znam da SW 46mm ima LTE ali da li radi i kako.
Zvao sam Globaltel i njihove eSim ne rade u smartwatch
Nudi globaltel a uskoro i VIPKoliko ja znam, niko kod nas ne nudi eSim
Crni , iako je nestašica istog.Koliko si čekao i koja je boja u pitanju?
P30 Pro
Lepa vest za mene, ja ganjam baš sa kožnom narukvicom. [emoji846]Crni , iako je nestašica istog.
Mnogo više ima onih sa kožnom narukvicom.
Jedan dan sam čekao , srećom došao dan pre nego što je došla nova porudžbina. Rekli su mi da dolazi ponovo sledeće nedelje
Živim u Nišu. Nadam se da mts/vip imaju na lageru u gradu...Imaš ih u svim većim VIP radnjama po bg. Makar ih je bilo juče
Stigao novi firmware na GT2.
I novi WF-ovi.
Umnožavaju se zanimljivi.
Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari