Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Objašnjavano više puta u temi, iskoristite search

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ćao ćao svima na forumu!

Akcija je u mts-u, ako uzmeš 2 Huawei GT2 sata popust na prvi je 10% a na drugi 50%.

Tražim nekog ko bi uzeo zajedno samnom, kada podelimo trošak za oba na pola ispada 203€ za jedan što je EXTRA CENA!
Računajući 2god. garancije...

U Nišu sam, javite se ko je planirao kupovonu.
Pozdrav!!!

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
81b86a30720a4ea8354a388b828c1a08.jpg

Poslednja izmena:
Pazi svuda ima loših primeraka ali da fenix loše pokazuje gps to teško da bude
Pa ne bih se bas slozio (sad zavisi sta se smatra pod dobro ok, al da Huawei ima bolji gps I samom mi je teško poverovati iako to gledam sopstvenim očima, na Garmin forumima ispada da si Antihrist ako to pomenes ili kineski plaćenik ) ... Juce je dcrainmaker izbacio detail review za Vivoactive4 pa se mozes i sam uveriti

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Imaš na dcrainmaker kompletan test fenix 5 plus i možeš videti da nije baš tako, imao je precizni gps od suunto i drugih garmina na testu. I nevezano od toga ja ga koristim i mogu reći da je gps jako precizan. Nisam ga poredio sa gt om ali nema ni potrebe jer se poklapa sa rutom kojom trčim. I to samo gps bez kombinacije sa drugm satelitom

Poslednja izmena od urednika:
Imaš na dcrainmaker kompletan test fenix 5 plus i možeš videti da nije baš tako, imao je precizni gps od suunto i drugih garmina na testu. I nevezano od toga ja ga koristim i mogu reći da je gps jako precizan. Nisam ga poredio sa gt om ali nema ni potrebe jer se poklapa sa rutom kojom trčim. I to samo gps bez kombinacije sa drugm satelitom
Za Fenix 5 plus ne mogu da tvrdim... Vivoactive 4 mi naviše odgovara zbog veličine, razmišljao sam da uzmem i Fenix 6 ili 5plus, ali nekako mi Vivoactive4 bas leži... Valjda sam se odvikso jer sam pre imao 3HR I bas sam ga gotivio
A evo ti dve usporedbe.... Moraš da mi veruješ na reč da GT2 je bas na putanji
bbb90ae29dd6f05e87f495ad5ca0eb74.jpg

na toj slici se nista ne vidi

Pa verovatno ti zapao feleričan primerak menjaj ga. Ne kažem da GT ima loš GPS ali nema ga ni garmin
Screenshot_2020-02-08-12-52-11.jpg

Kao što vidiš putanja za dva kruga je precizna čak se može videti gde sam trčao ulicom a gde trotoarom gde sam menjao stranu i sl. I to samo GPS bez glonasa, galilea. Satelit zaključava od 2 do 7-8 sekundi jako brzo.

Poslednja izmena:
Koji je ovo model ?

Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока

pozdrav ljudi..
da li je neko instalirao ili zna postupak za instalaciju droidwatch
pokusao sam peko raznih youtube klipova ali ne uspeva...i ako mi pokazuje na kompu da je instalirano na satu se nista ne prikazuje
stratos 2 je upitanju

Pa verovatno ti zapao feleričan primerak menjaj ga. Ne kažem da GT ima loš GPS ali nema ga ni garmin
Pogledajte prilog 281200
Šaljem danas svakako mada verovatno zavisi i gde si.... Gledao sam dcrainmaker snimak po Amsterdamu i isto ima velikih skokova po kanalima [emoji16] kontam da retko ko upoređuje Garmin i Huawei, al svakako pohvale za kineze i kad bi se malo više potrudili za ostale ( npr integracija sa Stravom) ko zna gde bi im bio kraj

Pitanje: da li bi Huawei watch GT bio prevelik za devetogodišnjeg (krupnijeg) klinca?

Gledam sad neke moje satove 46 i 42mm, oba mi deluju preveliko. Ne želim da mu kupim neko dečije smeće.

Pa on i jeste dete,igrace se sa njim skinuce ga sa ruke pa mozda i zaboraviti nenamerno,sta ce mu tako skupa igracka sa 9 godina

Drustvo, da li je neko imao iskustva sa kineskim satovima na AE? Vidim da ih ima za 50ak €, da biras, bukvalno...

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Još par novih watchface za Huawei GT.
ae2af9d83e3192a9436b411c26d0b57b.jpg

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

Ja uzeo danas Galaxy Watch na probu, posle par negativnih iskustava sa GT2...Nosicu ih uporedo par dana, pa da vidimo koji ostaje...

Ja uzeo danas Galaxy Watch na probu, posle par negativnih iskustava sa GT2...Nosicu ih uporedo par dana, pa da vidimo koji ostaje...

Koja su negativna iskustva sa Huawei GT2?
Ja sam se zagrejao baš za taj.

Razmišljao sam o kupovini, tražim nekog ko bi samnom podelio kupovinu na akciji u mts ili vip-u, eventualno na KP ako ne uzmem kod operatera.

Koja su negativna iskustva sa Huawei GT2?
Ja sam se zagrejao baš za taj.

Razmišljao sam o kupovini, tražim nekog ko bi samnom podelio kupovinu na akciji u mts ili vip-u, eventualno na KP ako ne uzmem kod operatera.

Još uvek imam povremeno notifikacije duplirane, dešava se obično ujutru prilikom buđenja, takođe sam igrajući se sa accountima i nameštanjem third party watchfaces uspeo da izgubim 2 meseca istorije korišćenja...Imao sam GT1 godinu dana, jednostavno sam očekivao da će te neke gluposti i pogotovo normalan app store pre svega za watchfaces , srediti u dvojci...
Inače, sat kao sat je odličan, zaista je upgrade u odnosu na kec, nema greške ako ga uzmeš, ovo su neke stvari koje lično meni smetaju...
Ne kažem, možda ostane GT2 na kraju, videćemo...

Poslednja izmena:
Ako si uzeo Watch, neces se sigurno vratiti na GT2. Jedino sto ti moze smetati je tezina i kako sat stoji na ruci. Po meni GT1 koji je slicnih dimenzija i tezine kao GT2 100 puta bolje leži na ruci od Watch-a. Baterija 5-6 dana, kao da mora trajati mjesec dana. Sa notifikacijama nisam nikad imao problema, a imas milion watch faces, mislim da su sad apdejtovali i one ui pa imaju i watch faces sa GW Active 2. Ja sam svoj prodao, isfurao godinu i vratio se na klasican sat kojeg sam platio skoro isto kao i GW. Mislio uzimati Active 2, ali kada sam ga stavio na ruku, kao da sam stavio dječiji sat, nekako mi je ženskast, malen, narukvica pretanka. Kontao uzeti GT2, ali sreca da nisam, jer sam presao na Apple, tako da će sljedeći sat ako ga bude biti Watch 5 zbog ekosistema.

Poslednja izmena:
Da li ima neka aplikacija da sinhronizuje pritisak i nadmorsku visinu koje meri GT2?
Ovako on meri 24h i opet od nule. Kako da pogledam nadmorsku visinu na kojoj sam bio juče u podne?

Da pitam ovde nekoga, koliko vuče bateriju konstantno uključen Bluetooth zbog WearOS sata?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Da pitam ovde nekoga, koliko vuče bateriju konstantno uključen Bluetooth zbog WearOS sata?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Veruj mi, bluetooth je tu najmanja briga...
Da li ima neka aplikacija da sinhronizuje pritisak i nadmorsku visinu koje meri GT2?
Ovako on meri 24h i opet od nule. Kako da pogledam nadmorsku visinu na kojoj sam bio juče u podne?
Nema šansi ovo da nađeš, mislim da jedino za Garmin možda nađeš...

Da priupitam ja vlasnike Galaxy watch , namešten mi je continuous HT, ali lampica i dalje meri povremeno...
I drugo, kako da namestim da mi meri korake samo sa sata, pošto imam opciju sat i telefon, ali ne pojedinačno sat...

Samsung Health Kaže da ne može da meri samo sa sata, već ili telefon, ili zbirno.
Za HR ne znam, ne koristim continuous za svaki dan

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Samsung Health Kaže da ne može da meri samo sa sata, već ili telefon, ili zbirno.
Za HR ne znam, ne koristim continuous za svaki dan

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Sećam se odlično sa gear fit 1/2, moglo je, čak mi je i sačuvao podešavanje da broji korake samo sa gear fit...
Naravno, i dalje ne broje korake ako ne napraviš bar 10-15 u startu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno