Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja imam staklo i odlično je. Ne primeti se i touch radi normalno. Za prsten imaš silikonsku navlaku, imam i nju, ne uvećava nešto gabarit tj ne primeti se, sat izgleda potpuno crn. Ali... teže je okretati prsten, moze ali nije to to. Nekad je stavim, nekad nosim bez nje.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Samo da se ispravim, nije navlaka za sam prsten, za telo sata je.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Pa gde cete silikon na sat,evo resenja,sm je aluminijum em sat izgleda 10 puta lepse
a8d2166fe0e304f3f27da5a7710f771a.jpg

Lepo ako ga ne koristiš za sportske aktivnosti.

Pa gde cete silikon na sat,evo resenja,sm je aluminijum em sat izgleda 10 puta lepse
a8d2166fe0e304f3f27da5a7710f771a.jpg

Lepota je subjektivna kategorije. Ovo na fotografiji mi je u najmanju ruku ružno :)
Na stranu problem sa održavanjem na koji je ukazao dent dve poruke iznad.

Ovo ruznije od onog crno srebrnog sarenila?[emoji3][emoji3]. Ovo je Ringke prsten ima na njihovom sajtu

Ovdje bi lijepo legla metalna narukvica.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ovdje bi lijepo legla metalna narukvica.

Volim satove (ručne) i mislim da, kada bih mogao, imao bi milion razlčitih. Od, čini mi se, pete godine non stop imam sat (ili više njih) koje nosim.
Nekada mi sat nije bio sat bez metalne narukvice. Danas mi je nezamislivo da na ruci imam sat sa metalnom narukvicom. Jednostavno - ne ide, bez obzira da li mi je ostatak garderobe u sportskoj, elegantnoj/poslovnoj ili nekoj casual varijanti.

Samo kažem, naravno....stvar ukusa.

Ma ne volim ni ja metalnu, niti mi se svidja osjecaj na ruci. Samo kazem da uz ovaj ringke prsten kozna nekako odudara.

Ima neko predlog za smartwatch za dete od 10 godina, ali da nisu oni smartići, nego normalan smartwatch ali za deciju ruku.

Sent from my motorola one vision using Tapatalk

sta je "smartić"?

To su deciji satovi sam sim karticom, koje roditelji mogu kontrolisati, pozivati i pratiti lokaciju.

Sent from my motorola one vision using Tapatalk

Ovo ruznije od onog crno srebrnog sarenila?[emoji3][emoji3]. Ovo je Ringke prsten ima na njihovom sajtu

Nisam ga poredio sa bilo čim, već sam konstatovao da se meni ne sviđa i da je "lepota" subijektivna kategorija. Za mene lično pogrešan materijal i pogrešna boja. Subjektivno.

ZeeGerman je lepo rekao, samo što je kod mene obrnuto. Svi satovi koje posedujem (osim ovog GT2) su sa metalnim narukvicama, jer sam kožne probao i nisu mi odgovarale.

Jel i vama krči zvuk dok uspostavi vezu na Havaji GT 2?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Evo kratak dojam obzirom da koristim Huawei GT watch nekih mjesec dana.

Veoma sam zadovoljan opcenito satom, izgled odlican a i ekran top.

Baterija sa always on izvuce do 10 tak dana, što je prihvatljvo.

Malo me nekad zeza kad se izgubi veza sa mobitelom al ništa strašno.

Možda minus sto ima samo 2x always on izgleda sata.

Sve u svemu za oko 90€ koliko me je koštao fin izbor.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Ima li način da se obriše pojedinačna notifikicaija sa GT-a, ne sve odjednom nego posebno?

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Odgovaram za GT2 - samim pregledom notifikacije ona se briše.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Opasno me nervira dupliranje notifikacija na Huawei, bio problem na GT, evo ni na GT2 ne mogu 3 meseca da reše...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Opasno me nervira dupliranje notifikacija na Huawei, bio problem na GT, evo ni na GT2 ne mogu 3 meseca da reše...

Kako misliš dupliranje? Notifikacija stigne, prikaže se i automatski nestane....

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Kako misliš dupliranje? Notifikacija stigne, prikaže se i automatski nestane....

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk
Ne dešava se uvek, ali recimo ujutru često kada čistim notifikacije, svaka je duplirana...Ima ovde još ljudi koji su to iskusili, nije nov problem

Jel i vama krči zvuk dok uspostavi vezu na Havaji GT 2?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Ne. Sve je OK. Nisam očekivao da ću opciju razgovora koristiti više nego da je probam, a ispade da je koristim skoro svakog dana.

Duple notifikacije nemam. Mada se dešava da se neka notifikacija pojavi opet, bez obzira što sam je već video, ali verujem da to ima veze sa telefonom, ne sa satom. On prikazuje ono što mu telefon push-uje.

Da ne bude da samo kritikujem, brojanje koraka se skroz sredilo. U decembru sam imao čak i +20%. Prethodnih dana sam gledao za poznate relacije i povredio da proverenim pedometrom, I ako ima odstupanja, to je u zenemarljivom opsegu od 1-2%.
Sad sam pogledao nadmorsku visinu, to i dalje ne prikazuje dobro.

Poredim trenutno Garmin Vivoactive4 i Huawei GT2 (Fenix sam nekako izbacio zbog gabarita, iako sam imao Fenix3HR, savršen bio (prodat) koji sam zamenio sa Stratos 3 ( super dok nije podneo hladan, vruc tuš [emoji16])
E sad, GT2 ima bolju gps preciznost i brže hvata signal od Vivoactive4???
Detekciju sna takođe.
Puls, mislim da Vivoactive4 brže detektuje promene, al inače isti rezultati...
I tako Garmin ekran mi se čak više dopada, al mi je nedopustivo da ima lošiji gps od Huawei koji je tek odnedavno u tome...
Zanima me jos plivanje, al ti ce sačekati

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

sta je "smartić"?

To su deciji satovi sam sim karticom, koje roditelji mogu kontrolisati, pozivati i pratiti lokaciju.

E meni upravo treba takav jedan smartić.
Uzeti neki u mts-u ili ima nesto bolje, negde kod nas (sada je kasno da se narucuje ali intersantno bi bilo saznati sta ima i na aliju i emaby), da valja i da cena nije urnebesno visoka...
Nemam pojma sta je to, kako radi, cemu sluzi, sta dete moze s njim, a sta mogu i kako koristiti roditelji?

Ako moze neki opis bilo bi pousno i dobro doslo...

Poredim trenutno Garmin Vivoactive4 i Huawei GT2 (Fenix sam nekako izbacio zbog gabarita, iako sam imao Fenix3HR, savršen bio (prodat) koji sam zamenio sa Stratos 3 ( super dok nije podneo hladan, vruc tuš [emoji16])
E sad, GT2 ima bolju gps preciznost i brže hvata signal od Vivoactive4???
Detekciju sna takođe.
Puls, mislim da Vivoactive4 brže detektuje promene, al inače isti rezultati...
I tako Garmin ekran mi se čak više dopada, al mi je nedopustivo da ima lošiji gps od Huawei koji je tek odnedavno u tome...
Zanima me jos plivanje, al ti ce sačekati

Vlasnik sam GT2, ali sumnjam u ovo što navodiš, pa ako moze neki link za te tvrdnje...

Vlasnik sam GT2, ali sumnjam u ovo što navodiš, pa ako moze neki link za te tvrdnje...

Nemam link, imam oba sata na ruci... Garmina imam nekih 2 nedelje, a GT2 4 dana ( prodavnica ima 50 dana open purchase tj mogu vratiti uređaj ako nisam zadovoljan)
Da Vivoactive altimeter bolji I neverovatno, al trenutno I baterija, doduše malo više ga cackam i više notifikacija prima. Skinuti sa punjača 31.1 u 10, vivo 66 % GT2 55%
Garmin mi se vise svidja zbog platforme i volim ovaj reflektivni ekran (navika) al ne znam... Googlao sam malo i ima ljudi da nisu baš zadovoljni sa GPS na Vivoactive4

Nemam link, imam oba sata na ruci... Garmina imam nekih 2 nedelje, a GT2 4 dana ( prodavnica ima 50 dana open purchase tj mogu vratiti uređaj ako nisam zadovoljan)
Da Vivoactive altimeter bolji I neverovatno, al trenutno I baterija, doduše malo više ga cackam i više notifikacija prima. Skinuti sa punjača 31.1 u 10, vivo 66 % GT2 55%
Garmin mi se vise svidja zbog platforme i volim ovaj reflektivni ekran (navika) al ne znam... Googlao sam malo i ima ljudi da nisu baš zadovoljni sa GPS na Vivoactive4

Interesantno, nisam istraživao, izgleda da su stavili neki matori GPS senzor u VA4...
Možeš li dodati za neki malo jači Garmin model 935/945 ili 645, sumnjam da su tamo slični problemi...

Interesantno, nisam istraživao, izgleda da su stavili neki matori GPS senzor u VA4...
Možeš li dodati za neki malo jači Garmin model 935/945 ili 645, sumnjam da su tamo slični problemi...

Nisu, stavljen je novi Sony chip koji se nalazi na većini novih uređaja ( stedljiviji je, ali neprecizniji od prethodnog (dcrainmaker kaže)) ali verovatno zavisi i od postavljanja antene... Uglavnom bas me razočarao sad Garmin, a ono kad te nece ti ga želiš više [emoji23] u principu mogao bi da ga pošaljem Garmin da ga zamene, al mislim da je to tako inače, generalno je ta putanja ok, al u poređenju sa GT2 je bas razlika
Ne znam da li možeš da vidiš na slikama, krenuo sam trotoarom pa video da je zatvoren, vratio se i prešao na drugu stranu... GT2 ispratio super, a Garmin se pogubio
4c785ecbe188a702efb445b7f750868c.jpg
aa5c1c19ab39a231fa3bfe7ae39520ac.jpg

Vidim...Nisam nešto pažljivo pratio DC-jeve tekstove za novu generaciju Garmina, ali on je apsolutna referenca...Čak i testove radiš kao on [emoji1], ne brinem da ćeš da napraviš dobar izbor...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno