Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam uporedjivao ove stvari tipa gps i pracenje sna, ali mogu vam reci sa uopste nisam zadovoljan sa pracenjem treninga na GT2. Imam i Fitbit Charge 3, pa ih uporedim. Puls prati mnogo bolje Charge 3, zna sa bude razlika i po 30 otkucaja, i to dugo da traje. Naravno, izmjerim i sam puls u tom momentu. Charge uglavnom precizan, kiksa u 2-5 otkucaja...a GT2 i po 30.
U toku treninga, kad sam na, recimo, 140 otkucaja, Charge 3 je tu nedje, a GT2 na 105-110. Povremeno samo skoci puls kako treba na gt2, ali bas za zaborav.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Nisu, stavljen je novi Sony chip koji se nalazi na većini novih uređaja ( stedljiviji je, ali neprecizniji od prethodnog (dcrainmaker kaže)) ali verovatno zavisi i od postavljanja antene... Uglavnom bas me razočarao sad Garmin, a ono kad te nece ti ga želiš više [emoji23] u principu mogao bi da ga pošaljem Garmin da ga zamene, al mislim da je to tako inače, generalno je ta putanja ok, al u poređenju sa GT2 je bas razlika
Ne znam da li možeš da vidiš na slikama, krenuo sam trotoarom pa video da je zatvoren, vratio se i prešao na drugu stranu... GT2 ispratio super, a Garmin se pogubio
4c785ecbe188a702efb445b7f750868c.jpg
aa5c1c19ab39a231fa3bfe7ae39520ac.jpg

Koji Garmin? Probaj da ga podešiš na GPS + Glonass. Loš je na GPS only (ali je batt friendly).

Koji Garmin? Probaj da ga podešiš na GPS + Glonass. Loš je na GPS only (ali je batt friendly).
Vivoactive 4, probao sam sve kombinacije, glonass, gallieo ... Kazu iz Garmina da moguće nešto nije u redu sa satom... Al bez obzira na Garmin, Huawei fenomenalno radi posao... Samo da ima sinhronizaciju så Stravom bio bi vrh...

Nisam uporedjivao ove stvari tipa gps i pracenje sna, ali mogu vam reci sa uopste nisam zadovoljan sa pracenjem treninga na GT2. Imam i Fitbit Charge 3, pa ih uporedim. Puls prati mnogo bolje Charge 3, zna sa bude razlika i po 30 otkucaja, i to dugo da traje. Naravno, izmjerim i sam puls u tom momentu. Charge uglavnom precizan, kiksa u 2-5 otkucaja...a GT2 i po 30.
U toku treninga, kad sam na, recimo, 140 otkucaja, Charge 3 je tu nedje, a GT2 na 105-110. Povremeno samo skoci puls kako treba na gt2, ali bas za zaborav.

Pa pošto su Vivoactive4 nahvalili što se pulsa tiče (Techy agent kaže da je prvi Garmin što može gym da isprati, nema razlike u odnosu na Apple 5) pokušao sam ispratim i tu razliku i tu je Vivoactive4 brzi, ali GT2 mi we čini da ga isprati donekle... Recimo ne može da isprati te kraće skokove, ali za bajs I trčanje je skroz tacan

Vidim...Nisam nešto pažljivo pratio DC-jeve tekstove za novu generaciju Garmina, ali on je apsolutna referenca...Čak i testove radiš kao on [emoji1], ne brinem da ćeš da napraviš dobar izbor...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Hahaha, bas me nasmeja [emoji23] zvao sam Garmin I oni su pogledali rute i kažu da ne bi trebalo tako da odstupa ipak... Zbog fona I mojih realnih potreba GT2 je logičan izbor, al mi se ova veličina Vivoactive4 čini savršena za moju ruku... Cak me ne vuče fenix da uzimam

Poslednja izmena od urednika:
Pa pošto su Vivoactive4 nahvalili što se pulsa tiče (Techy agent kaže da je prvi Garmin što može gym da isprati, nema razlike u odnosu na Apple 5) pokušao sam ispratim i tu razliku i tu je Vivoactive4 brzi, ali GT2 mi we čini da ga isprati donekle... Recimo ne može da isprati te kraće skokove, ali za bajs I trčanje je skroz tacan

Aha, pa dobro, onda je ok ako moze te druge vrste treninga da isprati. Ovdje bas bas brlja...no, i nije mu pracenje treninga 'selling point', ali dobro je znati kakve su mu mogucnosti. E meni bi bas vivoactive trebao...ili onaj Venu, ljepotan.

Aha, pa dobro, onda je ok ako moze te druge vrste treninga da isprati. Ovdje bas bas brlja...no, i nije mu pracenje treninga 'selling point', ali dobro je znati kakve su mu mogucnosti. E meni bi bas vivoactive trebao...ili onaj Venu, ljepotan.

Pa HR na zglobu je teško ispratiti na Hiit treningu kod bilo kog uređaja, zato kom je to bitno preporučuju traku oko grudi sa dodatnim senzorom. Sto se svega ostalog tiče prosto mi je neverovatno kako je dobar, gps savršen, praćenja sna... E to je bukvalno u minut, čak i kratka buđenja hvata ( trudio sam se da zapamtim i pogledam vreme [emoji23])
Ja sam ljubitelj Garmina odavno I volim taj tip ekrana, Venu mi je malo ipak premali i baterija još manje traje pa mi nije bio ni opcija.
Mislim da Huawei nije ušao u problem sa SAD i da je mogao uraditi i Google Pay i neku integraciju sa Stravom bi bio nenadmašan pogotvo sa tom cenom za sve rekreativce... Voleo bi jos test plivanja da odradim ( šteta što ne može open water, al Vivoactive4 to ionako ne podržava )

Pa HR na zglobu je teško ispratiti na Hiit treningu kod bilo kog uređaja, zato kom je to bitno preporučuju traku oko grudi sa dodatnim senzorom. Sto se svega ostalog tiče prosto mi je neverovatno kako je dobar, gps savršen, praćenja sna... E to je bukvalno u minut, čak i kratka buđenja hvata ( trudio sam se da zapamtim i pogledam vreme [emoji23])
Ja sam ljubitelj Garmina odavno I volim taj tip ekrana, Venu mi je malo ipak premali i baterija još manje traje pa mi nije bio ni opcija.
Mislim da Huawei nije ušao u problem sa SAD i da je mogao uraditi i Google Pay i neku integraciju sa Stravom bi bio nenadmašan pogotvo sa tom cenom za sve rekreativce... Voleo bi jos test plivanja da odradim ( šteta što ne može open water, al Vivoactive4 to ionako ne podržava )

Ajde, šta si se stiso' , malo u Oslofjordu istestiraj, znaš koliko je dobro za imuni sistem malo kupanja u hladnoj vodi [emoji1]

Ajde, šta si se stiso' , malo u Oslofjordu istestiraj, znaš koliko je dobro za imuni sistem malo kupanja u hladnoj vodi [emoji1]

Hahaha, a živim 100 m od mora [emoji23] planiram saunu på u more, al mislim da to samo fenix može podneti...

Poslednja izmena:
Kako uopšteno ovi smart satovi podnose more i slanu vodu?

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Oni sam mil-810 sertifikatom skroz ok, oni bez malo manje ok

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Ljetos sam imao Xiaomi Mi band 4...vadio se iz mora nije....bio je bar 30 dana na kupanju...sve ok.

Ovaj moj S3 Frontier puls da izmeri kada sam aktivan nema Boga. Ocisti senzor pa ocisti senzor. Jel Watch bolji po tom pitanju? Senzor naravno obrisem kao i zglob.

Ovaj moj S3 Frontier puls da izmeri kada sam aktivan nema Boga. Ocisti senzor pa ocisti senzor. Jel Watch bolji po tom pitanju? Senzor naravno obrisem kao i zglob.
Desilo mi se par puta samo to da mi izbaci GW, meri normalno koliko ja mogu da primetim.
GWA2 je bolji po tom pitanju, ima više onih dioda za HR.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Meni ni jednom na GW. Doduše, van aktivnost, HR je na manual

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

ljudi moze li neki info da li na stratos 2 moze da se kontrolise muzika sa telefona..
znam da moze da se prebaci na njega ali me to ne zanima...videh negde po forumima da moze preko aplikacije da se podesi...
treba sada da uzmem pa mi je to jedna od bitnijih stavki...

Dodato par novih watchface na Huawei GT.

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

Sad pogledao - uglavnom su digitalni i meni su skroz bljak.
GT 2
(Ljubitelj sam klasičnih satova, te preferiram kazaljke :) )

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Ništa epohalno mogli su ponuditi dva sa digitalnim motivom a dva sa kazaljkama :(

Ima i za gt 1 model.

Jedino su dobri za bateriju previše su neki simple dizajn.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Bolje predjite na kinesku tamo mozes da postavis bilo koji skin

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno