slobodno uzmi bilo koji...isti suDa li kod nas, konkretno na KP, ima da se kupi Huawei GT watch, ali active verzija?
Da li je razlika samo u boji kucista i narukvice, ili ima jos nekih promena, u odnosu na prvu verziju sata.
Malo sam zbunjen, nalazio sam neke, sa tom narukvicom, za 170€, a onda na drugom mestu, takav se prodaje za 29000 dinara.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Amazfit bip...Drugari,
nisam uopste u ovoj prici pametnih satova, pa reko da mi pomognete. Uzeo bih neki sat, ne mora da bude mnogo veliki, iskren da budem te fitnes stvari koje imaju nisam siguran da ce da mi trebaju. Voleo bih da ima dosta skinova , da recimo moze da se upari sa telefonom, da ima gps, osnovne aplikacije. Cena da bude do 100e, nisam gadljiv na kineze, ali da je neko isprobao.
Unapred zahvalan
Vi što razmišljate i uzimate GTR kako nameravate da ga koristite bez global Roma ?
Koliko znam on je za sada samo za kinesko tržište.
Edit :
Tek sada vidim da ga ima i na global sajtu amazfita .. super![]()
Jedva čekam da mu vidim cenu na kp , jedino pitanje je 42 ili 47mm .. šteta što nema mikrofon :/
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Iz vašeg iskustva, kolko nas izadje sve ukupno, ako npr poručimo sat sa alija ili gear-a? Konkretno eto ovaj od 140 dol, koliko bi nas odprilike sve koštalo? Sa Alija sam uglavnom porucivo sve stvari ispod 50 dol, pa nikad nešto nisam placo preko za carinu ili sta vec..https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_009925217144.html?wid=1349303
koliko vidim ovaj je global?
Iz vašeg iskustva, kolko nas izadje sve ukupno, ako npr poručimo sat sa alija ili gear-a? Konkretno eto ovaj od 140 dol, koliko bi nas odprilike sve koštalo? Sa Alija sam uglavnom porucivo sve stvari ispod 50 dol, pa nikad nešto nisam placo preko za carinu ili sta vec..
Sent from my EML-L29 using Tapatalk
Odakle ti to da nije dozvoljeno kupanje?? Dozvoljeno jeTaman se odlucim, da uzmem Huawei GT watch, kad procitam, da je dozvoljeno samo prskanje, pranje ruku... , ali ne i kupanje.
Cemu onda te funkcije, i merenje pli plivanju, ako ne smem za to da ga koristim.
Video sam ovde, da ga neko koristi u vodi, a neko ne.
Sada sam u dilemi, da li da ga uzimam ili ne.
Odakle ti to? Huawei ima opciju da meri plivanje, prepoznaje zavezlaj ruke? Dali mislis da bi to ubacivali da nije vodootporan?Taman se odlucim, da uzmem Huawei GT watch, kad procitam, da je dozvoljeno samo prskanje, pranje ruku... , ali ne i kupanje.
Cemu onda te funkcije, i merenje pli plivanju, ako ne smem za to da ga koristim.
Video sam ovde, da ga neko koristi u vodi, a neko ne.
Sada sam u dilemi, da li da ga uzimam ili ne.
Samo jos da ga kupim.slobodno plivaj...ja ga koristio i u slanoj vodi i nista mu ne hvali
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
imao i njega i gear s3...za fitnes mnogo bolja varijanta je Gt..precizniji senzori ,duze traje baterija...na strani S3 je mogucnost razgovora i odgovaranja na poruke..baterija kod S3 plafon dva danaSamo jos da ga kupim.
Nesto mi se cini, da je bila bolja ponuda, na KP, pre mesec-dva.
Sada ih nesto nema, a ja bih da ga uzmem, najkasnije do subote.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari