Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stratos nisam skidao sa ruke, 10 dana je konstantno bio u moru. Uveče sam ga ispirao od slane vode za svaki slučaj. Koliko je tačno merio plivanje nisam siguran, ali za open water pali GPS i crta vrlo tačne rute na Google mapama, tako da je sasvim moguće da je solidno tačan.

Zasad sam prezadovoljan uređajem. Baš malo košta s obzirom šta se dobije. Blutut je radio u ovoj čaši vode, stizale su notifikacije regularno.
0ada2bca714f7a4016d39a75ec5b1d48.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Koji je ovo watch face?

Sent from my MIX 2 using Tapatalk

U mifit ne postoji ni koliko minuta sam šetao zbirno...postoji podela minutaže na neke segmente, pa sabiraš, što je bezvezno rešenje...

Zdravo!
Molio bih za pomoć oko kupovine. Hteo bih poklon za suprugu, voli da džogira i 2-3 puta nedeljno trenira pa bi ovakva stvarčica bila dobrodošla.
Unapred hvala.
Daj malo više detalja, sat ili treker, da li bi nosila stalno ili samo kada se bavi sportom, sa ili bez GPSa, neki okvirni budžet...?

N960F

Prvo da se zahvalim na brzim reakcijama.
Nosila bi ponekad ali najčešće dok trenira i važno je da je precizan što više oko podataka o pretrčanom, otkucajima srca, pritisak i sl. Budžet je do 40E.

Prvo da se zahvalim na brzim reakcijama.
Nosila bi ponekad ali najčešće dok trenira i važno je da je precizan što više oko podataka o pretrčanom, otkucajima srca, pritisak i sl. Budžet je do 40E.
mi band 4 ili dodaj jos 20 eura i amazfitbip

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Huawei%20Watch%20GT_zpssczmiaox.jpg

Kupio sam Huawei GT pre neki pa da prenesem utiske.
Izabrao sam ga jer mi je bitan dizajn sata i mislim da je trenutno najlepsi za neku pristupacnu cenu.
Konkretno ovaj Titanium grey sa zelenom narukvicom izgleda malo vise premium od obicnog crnog. Takodje narukvica je kvalitetnija i izradjena od bolje gume nego na crnoj varijanti. Za one koji vole, sat u classic verziji sa koznom narukvicom je dosta bljestav i upada u oci. Ovaj je po meni zlatna sredina. Narucicu jos neke narukvice da eksperimentisem. U svakom slucaju sat je stvarno prelep.

Kada ce se pojaviti zvanicna verzija stora za skinove u aplikaciji?

Poslednja izmena:
Dodatne skinove imaš u huawei aplikaciji "Zdravlje (Huawei health)", kada klikneš ikonu sata u gornjem desnom uglu, gde inače i proveravaš ažuriranja i podešavaš opcije vezane sa sat.

Da li negde ima da se kupi original narukvica, ista ta, zelena. Bilo gde, online, u srbiji, gde god, mnogo mi se svidja, stavio bih je na galaxy watch

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Sto se tice narukvice, ja nisam našao original, a i čisto sumnjam. Poručio bio sa alija, ok je bila, ali primetna razlika u kvalitetu u odnosu na crnu originalnu.
Što se tiče skinova, skini neku drugu verziju. Ja sam bio UK, da bih imao skinove.

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Deinstaliraj heath, instaliraj health i ne pokreci aplikaciju. Pre pokretanja aplikacije prebaci fon u airplane mod ili pogasi net i onda pokreni aplikaciju. Onda ces imati mogucnost da se logujes na huawei ID nalog. Izaberi UK kao zemlju.
To je to, upalis net i imaces store uredno.

Tapatalk from Poco loco

Probaj ovo i trebao bi da ti se pojavi Watch faces odeljak.

Uninstall Health app.
Log out from Huawei ID
Install Health app from PS or AG, but do not open.
Disable WiFi, put phone in airplane mode.
Open Health appp, choose Region, etc
Close Health app
Log into Huawei ID
Open Health app

Kolega je bio brži [emoji1]

Poslednja izmena:
Hvala, sve radi to je to!
A jel moze da se ubaci jos i kako? Prikazuje mi samo 9 skinova kad udjem na "More"

Ne znam da li imaju narukvice za GT da se kupe u Huawei radnji u Ušću [emoji848]
Slažem se da je sa zelenom narukvicom najlepsi, jos one siva i crna boja na samom satu su odlicno uklopljene i sve ukupno daje poseban šmek.

Poslednja izmena:
Drugari, Galaxy Watch otišao kolegi sa foruma. Ono zbog čega sam ga kupio, nisam dobio tako da bih prešao na Fenix 5, Suunto 9 Baro ili Polar Vantage V. Bio bih zahvalan ko ima neki od ovih da podeli utiske.

Hvala

P.S. krajem godine izlaze nove verzije istih ali ne mogu toliko da čekam.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Jel možeš da podeliš sa nama sta nisi dobio, možda to pomogne nekom ko se sprema da kupi isti? :) Ne pitam zbog mene, ja sam uzeo s3, kojim sam prezadovoljan i koji je u suštini galaxy watch sa nešto slabijim baterijom, nego možda ima neko kom će ta tvoja iskustva biti presudna.

Drugari, Galaxy Watch otišao kolegi sa foruma. Ono zbog čega sam ga kupio, nisam dobio tako da bih prešao na Fenix 5, Suunto 9 Baro ili Polar Vantage V. Bio bih zahvalan ko ima neki od ovih da podeli utiske.

Hvala

P.S. krajem godine izlaze nove verzije istih ali ne mogu toliko da čekam.

Jel možeš da podeliš sa nama sta nisi dobio, možda to pomogne nekom ko se sprema da kupi isti? :) Ne pitam zbog mene, ja sam uzeo s3, kojim sam prezadovoljan i koji je u suštini galaxy watch sa nešto slabijim baterijom, nego možda ima neko kom će ta tvoja iskustva biti presudna.

Pretpostavljam iole precizne senzore, upotrebljiv SW, dovoljno dugu bateriju...
To su stvari koje razdvajaju modele koje je on pomenuo u odnosu na bilo koji Samsung sat/treker...

N960F

Korake meri tek posle desetog, ako koračaš deset pa staneš, deset pa staneš...neće ti uračunati ni jedan.

Barometar je neprecizan, zbog njega altimetar pokazuje visinu i do 100 metara gore-dole bez da se pomeraš.

Strava app radi očajno, 20-30% svake vožnje mi zamrzne gps a sync preko S-Healtha ne radi sa Stravom tako da si osuđen na Stravu za Watch.

Sleep tracking ne meri deep sleep tačno, vrlo često je od 0-10 minuta najviše...

Vrlo slab fitness tracker.

S druge strane, verovatno najbolji smart watch na tržištu, pa kome šta treba.

Mislim da je Fenix 5 recimo, bolji smart watch nego što je Galaxy Watch fitness tracker.

Ako je neko koristio gore pomenute modele, bio bih zahvalan da podeli utiske.

Imate update za GT od ranog jutra. Ne znam jos sta su menjali, u procesu update-a sam.

Tapatalk from Poco loco

Proširi budžet na Amazfit Bip.

Dobio neko update na GW ovih dana?
I da li imate galaxy wearable aplikaciju na PS-u uopšte? Pošto meni nije dostupna, pa moram da skidam apk sam

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ja juce, onaj od 15 mb sa alarmom i apdejtovanim praćenjem za plivanje...
I da, imam wearable na Playstore..

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Dobio neko update na GW ovih dana?
I da li imate galaxy wearable aplikaciju na PS-u uopšte? Pošto meni nije dostupna, pa moram da skidam apk sam

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Nešto su zeznuli i napravili su nekompatabilnost.

Cimaj Samsung Srbiju.
8954e4d9782be4ab6a7f07814448250d.jpg
a8cf2e3eff4b30af56259a3da8c5b4a2.jpg
c6089cf1863f9fedbfa10aa470b0fe47.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno