Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moto 360 je i dalje najljepši smartwatch ikad. Ako ga prodaješ cimni me :)

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Steta sto su prestali da izbacuju, rado bih menjao GW za Moto 360 3rd gen.

Isao juce duzmem neki kabl i vidim na polici par satova :)

c2e86ddf9dd95c06f95e326dc2e7a139.jpg

Poslednja izmena:
Izgleda da opet nista nisu promenili na GT-u... Za nepoverovati je koliko besmislenih update-ova mogu da izbace.

Tapatalk from Poco loco

Не би ни мени никакви фосили западали за око поред мото360 ген3 [emoji28] Мене идаље одушевљава да се прва генерација јако добро држи после пет година од изласка. Оће ли више тај Гугал избацити пиксел сат....

Sent from my HTC U12+ using Tapatalk

Moto 360 je preteča ovih današnjih okruglih smart ova,i danas lijep sat (u 3 najlepša za mene ), ali ona brazda ispod je za mene oduvek bila deal breaker I nešto što sam smatrao da neće imati prodju. To što nema moto 360 3rd gen, možda je upravo posledica što motorola tada nije uspela da nadje rešenje za to.. a da sat bude po razumnoj ceni i da sačuva izgled njegovih prethodnika..

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Imam takvu, odlična i za plivanje. Testirana sad 10 dana u slanoj vodi.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Da li kod nas, konkretno na KP, ima da se kupi Huawei GT watch, ali active verzija?
Da li je razlika samo u boji kucista i narukvice, ili ima jos nekih promena, u odnosu na prvu verziju sata.
Malo sam zbunjen, nalazio sam neke, sa tom narukvicom, za 170€, a onda na drugom mestu, takav se prodaje za 29000 dinara.

Da li kod nas, konkretno na KP, ima da se kupi Huawei GT watch, ali active verzija?
Da li je razlika samo u boji kucista i narukvice, ili ima jos nekih promena, u odnosu na prvu verziju sata.
Malo sam zbunjen, nalazio sam neke, sa tom narukvicom, za 170€, a onda na drugom mestu, takav se prodaje za 29000 dinara.

slobodno uzmi bilo koji...isti su
odlican izbor....

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Drugari,
nisam uopste u ovoj prici pametnih satova, pa reko da mi pomognete. Uzeo bih neki sat, ne mora da bude mnogo veliki, iskren da budem te fitnes stvari koje imaju nisam siguran da ce da mi trebaju. Voleo bih da ima dosta skinova , da recimo moze da se upari sa telefonom, da ima gps, osnovne aplikacije. Cena da bude do 100e, nisam gadljiv na kineze, ali da je neko isprobao.
Unapred zahvalan

Drugari,
nisam uopste u ovoj prici pametnih satova, pa reko da mi pomognete. Uzeo bih neki sat, ne mora da bude mnogo veliki, iskren da budem te fitnes stvari koje imaju nisam siguran da ce da mi trebaju. Voleo bih da ima dosta skinova , da recimo moze da se upari sa telefonom, da ima gps, osnovne aplikacije. Cena da bude do 100e, nisam gadljiv na kineze, ali da je neko isprobao.
Unapred zahvalan
Amazfit bip...

N960F

Sta kazete za amazfit verge? Mozel se on uporediti sa npr gt i frontier s3? Jel to ta klasa od prilike?
Pre svega ekran, podrška za skinove..

Poslednja izmena:
pozdrav ljudi,dugo me nije bilo pa sam "malo" ispao iz priče.naime,dvoumim se između nekih modela satova a nisam baš siguran u čemu je razlika,ja ih više posmatram vizuelno...pa reko da pitam za savet. Amazfit Verge Lite ili Amazfit GTR 42mm ? potreban mi je tzv univerzalni,da može da se nosi u svakoj prilici a da nije strogo određen kao sportski ili samo ozbiljan. hvala

Vi što razmišljate i uzimate GTR kako nameravate da ga koristite bez global Roma ?
Koliko znam on je za sada samo za kinesko tržište.

Edit :
Tek sada vidim da ga ima i na global sajtu amazfita .. super :)

Jedva čekam da mu vidim cenu na kp , jedino pitanje je 42 ili 47mm .. šteta što nema mikrofon :/

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Taman se odlucim, da uzmem Huawei GT watch, kad procitam, da je dozvoljeno samo prskanje, pranje ruku... , ali ne i kupanje.
Cemu onda te funkcije, i merenje pli plivanju, ako ne smem za to da ga koristim.
Video sam ovde, da ga neko koristi u vodi, a neko ne.
Sada sam u dilemi, da li da ga uzimam ili ne.

Jeste , ima global.
https://s.click.aliexpress.com/e/c2m1lNtq

150$ 47mm

Sreća što je u lepsoj crnoj boji :) mislim da ću uskoro i da ga narucim ,samo da sačekam par ruskih reviewa

Ako nekoga zanimaju dimenziju u odnosu na Galaxy watch :

49 : 46: 13 Samsung
47.2 : 47.2 : 10.75 Amazfit

Poslednja izmena:
meni više prija ovaj manji od 42mm. da li ima neka razlika u kvalitetu?

Ovde imaš sve potrebne detalje. Manji ima duplo manju bateriju i manji ekran.
Možda i drugačiju izradu ?
https://en.amazfit.com/gtr.html

Poslednja izmena:
Iz vašeg iskustva, kolko nas izadje sve ukupno, ako npr poručimo sat sa alija ili gear-a? Konkretno eto ovaj od 140 dol, koliko bi nas odprilike sve koštalo? Sa Alija sam uglavnom porucivo sve stvari ispod 50 dol, pa nikad nešto nisam placo preko za carinu ili sta vec..

sigurno će biti carine + pdv...negde grubo još 30%,sve zavisi koja cena piše na paketu ;)

Taman se odlucim, da uzmem Huawei GT watch, kad procitam, da je dozvoljeno samo prskanje, pranje ruku... , ali ne i kupanje.
Cemu onda te funkcije, i merenje pli plivanju, ako ne smem za to da ga koristim.

Odakle ti to da nije dozvoljeno kupanje?? Dozvoljeno je

Odakle ti to? Huawei ima opciju da meri plivanje, prepoznaje zavezlaj ruke? Dali mislis da bi to ubacivali da nije vodootporan?

Tapatalk from Poco loco

Znam, dosta sam citao o tome, a onda nadjem ovo na sajtu.
Zato sam i zbunjen.

slobodno plivaj...ja ga koristio i u slanoj vodi i nista mu ne hvali

Jel zna neko kakve su fukncije samsung sata na iOSu? Samsung watch mi je mnogooo lepši. Imam Apple Watch ali kada sam ga kupovao izgled mi nije bio bitan uopšte, sad u javnosti vidjam dosta ljudi sa samsungovim i izgledaju brutalno pa ne znam vredi li zameniti i koristiti ga na iOS?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

slobodno plivaj...ja ga koristio i u slanoj vodi i nista mu ne hvali

Samo jos da ga kupim.
Nesto mi se cini, da je bila bolja ponuda, na KP, pre mesec-dva.
Sada ih nesto nema, a ja bih da ga uzmem, najkasnije do subote.

Samo jos da ga kupim.
Nesto mi se cini, da je bila bolja ponuda, na KP, pre mesec-dva.
Sada ih nesto nema, a ja bih da ga uzmem, najkasnije do subote.

imao i njega i gear s3...za fitnes mnogo bolja varijanta je Gt..precizniji senzori ,duze traje baterija...na strani S3 je mogucnost razgovora i odgovaranja na poruke..baterija kod S3 plafon dva dana

Za fitnes jeste, slažem se. Al za sve ostalo, bolji s3. Imao i ja oba, i čak i vizuelno mi je bolji s3 sada, a mislio da je gt :). Al dok ne staviš oba na ruku i koristis, ne možeš znati. Baterija meni oko 3 dana, očekivao sam 1,1-5 dan, tako da sam sa 3 prezadovoljan..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno