Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je i kod mene, 5 dana max. Koristenjem fitnes aplikacija, baterija se brzo istrosi.

Da, ali ti beše imaš galaxy watch?

Ovo je S3.

Da, ali ovo ga nisi koristio nikako ili minimalno. Tako je kod mene stanje kada sat stoji, tj ne koristi se.

Pa notifikacije normalno uključene, menjam na dnevnoj bazi 2 watchface-a, nema sta da ga ne koristim, normalno sve. Jedino od 20h do ujutru mi je na 1 osvetljenje.

Imam problem sa Gear S3 Frontier. Ne mogu da ga oporavim. Kada pridržim power dugme uđem u meni za reset ali se ne resetuje.
Na ekranu nema ništa sem kada pridržim power dugme 5-6 sekundi i tada se pojavi "Samsung Gear reboting..." i ponovo ništa...
Da li je neko imao ovaj problem?

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Jel si proverio azuriranje dal ima preko mob aplikacije?

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Kucaj: master reset gear s3 frontier na google. Drzi se power button dok ne udje u recovery. Sta znam, tako nesto

Kucaj: master reset gear s3 frontier na google. Drzi se power button dok ne udje u recovery. Sta znam, tako nesto

Ne uspeva ni to! Danas je najzad proradio, tako što sam ga resetovao dok nije potrošio bateriju. Kada sam ga stavio na punjač i malo se napunio, vratio se u normalu.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Da li je neko uspeo da nadje kod nas matrix powerwatch koji se puni sam od sebe

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Evo i ja da se pohvalim i prijavim.
Pazario Samsung S3 Frontier.
Za sad prezadovoljan.
8f641292f3eb15afb06ecbed4b1f5d2c.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ja kupio Huawei watch gt
Odlican sat ima sve sto mi je potrebno..
A moze da se nadje po povoljnoj ceni

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Probao sam GT i izgleda kao igračka na mojoj ruci. Uzeo sam GW pred novu godinu, navikavam se još da treba da ga nosim.

Gt je fitnes tracker sa funkcijom časovnika i to je to. Baterija ubija ali od smart funkcija nema ni s.
Ne bi bilo loše da ubace različite ikonice za notifikacije i da mogu da se prave watchfaces, kao i malo bolja manipulacija s notifikacijama.

Poslednja izmena:
Već su dodavali watchfaces, tako da se nadam da će nastaviti razvoj, pogotovu što su dobili pozitivne kritike i reviews...

F1

Ja bih voleo da mi možemo da dodajemo. I odgovaranje na poruke bi bilo dobro da ubace.

Mozda bi mogli da ubace funkciju stisavanja i odbijanja poziva..to mi jedino nedostaje

Pa odbijanje poziva postoji, a nemaš šta da stišavaš kad sat i ne može da zvoni.

Kod mene to ne funkcionise..mislio sam da se nekim klikom stisa telefon

Da li vama radi notifikacija za viber poziv na S3 frontier?

Za poruke je sve ok.

Ne radi. Mislim da je samo za obične pozive.

"Samsung is pushing out a big update to the Gear S3 which introduces a host of new features to the smartwatch. It carries the firmware version R760XXU2DSA1 and also bumps the device to Tizen version 4.0.0.2. The update is currently available in the US, with a wider roll out expected in the coming days"

GT Watch izdao update pre par dana, sem bug fixes, ubačen još jedan klasičan watchface...

F1

Sta se ocekuje u nekom narednom periodu ima li kakvih najava za nove modele?

Kako dva , vidim samo Elegant od novih kod mene...Ako misliš na Dashboard, taj je dodat sa ranijim updateom, moguće da si skorije uzeo sat, pa ih nisi dobio odvojeno...

F1
Jeste dash i elegant. Nisam nosio neko vreme pa su mi 2 update-a od jednom banula.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno