Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
GW, tachno 4 dana svaki put. Telefon tacno punim na 2 dana, a sat na 4 :)

Znaci na Gw su poboljšali bateriju. Doduše ja na S3 i razgovaram. Mada i 2 dana mi je okej. Bojim se šta bi bilo kada bi uključio aod i heart rate da mi stalno meri. Dan [emoji23]

Najbolje do sada
e3161e4a88a0c35b736fd9549613f912.jpg

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Nakon novog update-a ili si jos na starom? Kod mene je na starom. Nesto mi se ne azurira da se ne sj..e nesto..

Poslednja izmena:
Novi update

Jesi li uspio usporediti sa proslim, nema nekih problema u pogledu baterije, koraka, notifikacija, HR i slicno?
Hvala :).

Nikakvih promena

Update samo sredjuje vezu sa non-samsung uredjajima ako sam dobro skontao nema veze sa baterijom. Mnogo brzhe se rekonektuje na Huawei (subjektivno iskustvo).

Druze to mozes okaciti macku u rep sta pise u opisu firmware-a. Znamo svi kako su azurni, a i svakome se desilo da mu telefon ima problema ili da rade bolje nakon odredjenog apdejta. Tako i sa satom, izbacuju update svaka 2, 3 mjeseca, pa u slucaju neke gluposti, nacekali bismo se. Zato i pitam momka.
Hvala na odg [emoji106]

Edit: Sada se koraci broje nakon 10, a ne 15, trebalo bi biti preciznije.

Poslednja izmena:
Na mom galaxy watchu sam isključio merenje pulsa ali mi se senzor i dalje pali i treperi na svakih 10 minuta, što traje oko 20 sekundi i ugasi se. Zašto se pali i koja mu je funkcija?

Nakon posljednjeg apdejta, baterija brutalna. Slicnog koriscenja kao i prije.
e9da8b7e8335aadca6688e4b5c1a1f4f.jpg

Watch GT dobio update, neka poboljšanja i JEDAN watch face/skin, oCekli se u pm...

Ima li neke veće razlike između Huawei GT i Honor Magic?

To samo prebacili sa Honor magic-a [emoji23]

^^Razlike izmedju gt I honora su verovatno kapacitet baterije i veličina ekrana. Ovo ostalo je verovatno sve isto. Mada potrazi po netu spec, pa uporedi

Poslednja izmena:
Watch GT dobio update, neka poboljšanja i JEDAN watch face/skin, oCekli se u pm...
Ma, bitno je da se radi na unapređenjima...S obzirom na odnos dobijeno/uloženo, GT će da se proda u solidnom broju primeraka... Još kada bi otvorili platformu za third party development, gde bi nam bio kraj...

F1

Ja uzeh galaxy watch danas. Nije loša sprava ovako na prvi mah. Bas me zanima kada će mi dosaditi.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Znajući te, 5-7 dana, dok ga pukneš par puta o nešto u prolazu [emoji56][emoji23]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Pitanja za samsungovce...

Koje aplikacije najviše koristite, koje su po vama must have, koje ste kupili i oko samsung store i veze sa google store i načinom plaćanja?

Stize mi u ponedeljak Galaxy Watch. Nahvatao sam premium edition uz koji ide i metalna narukvica.

Imate li neki beginners tips? Ovo ce mi biti prvi smartwatch. Vise sam ga uzeo zbog stila i jer dobro izgleda nego sto mi stvarno treba sw doduse.

Kakva je baterija sa always on displejom?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja sam ih skinuo gomilu, ali jedino mi se ovaj svidja za sada :)

g1pfPIrCOKkJfN3HmX-1ib9r4SJn5uFw2SbW1IiZwhqqcO7xM0Wd5E022KYhsHvkvziPXJlu8x4nodbuDFu3PRYlm4bf_7jX0LvFI_2mt7p_ZVtN-6AlxDybKVR25Cod1RGIRiDfH3N3ebdxTb27GP7oBUZF6gRY1zKHS2bbVI4fo-MBlghhLt362vV0TQjZE_YJK2OEqeBbdVMWIruBr3CJLg8WpTi09mHByyr73vpM8myIic-dRJIg0HbSHiiWs4dkOXfOon0Wo5nAdRaedeT1CjtBczM_HvOKK9BUJ5hi1Me291WaB_wf-m7wXa0UJFY7kJaHY69rzRb3FcwGIm9ZSG_CY026LrBXNDr0LIYeTewknilIJ6_afa-ndenpykp9okCU5Mv-6wOUf6OpwMnIBvMhZQMulpwA6QXCf82ZEUPl_MTuAY7G5lDgYuxFp0UjNa03wtHG2Q3NKJQTWsk-HiflfjjHACvYakSD7_V__Z2PveBzR2imIX6DbZLRnSHiApmC4hcXW8l-rF_S1y4xrcHxn3wf27BuCj6c7H01ExqrLlyz7wc0cYrWIZNTtDIpeNAmUAasAB_M3RDH-_uDZxqSNtyS9w-KcqwknHADzSvPlEmRGxOGlkWFZRpLejOufdMqydd_509rKL9uGgaX=w528-h938-no

Da li se jos nekome na SG3 Frontier desava da senzor ne moze da izmeri puls? Imam utisak da radi samo kada mi je ruka potpuno nepomicna, a da cim pravim pokrete rukom ne moze da izmeri nista..

edit: Htedoh da citiram post, ali avaj.

ps. Da li ste narucivali mozda neke kozne narukvice sa Ali-a? Ako jeste, neka preporuka bi bila super :)

Nema na cemu, moŽeš i da menjaš boju :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno