Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, veći sat ima 480 mah ali zato mani 280 mah, dok kod frontiera je od 380 mah. Novi watch je predvidjen i za plivanje, nije samo za kvašenje. i još neke sitnice, mada si u pravu, ne isplati se prelazak na novi.

Nekome se isplati, nekom ne...najbolje znaju oni koji treba da daju pare ;)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ja planiram za mene 46 i za curu 42. Nego da sačekam da vidim koje će dečije bubice da ima. Da ne bude kao gopro..

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ajde da pitam jedno glupo pitanje, ako je na telefonu uključena "Do not disturb"opcija, da li na wear satu stižu notifikacije?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Nisam to probao, uključujem, ne uznemiravaj, samo na satu i to kad spavam, da se ne bi uključivao ekran pri svakom pokretu. A što se tiče bubica, nisam ih primetio na s3, tako da mislim da ni novi watch ne bi trebalo da ih ima. Planiram za suprugu da uzmem manji zlatni, samo čekam njen rodjendan,)

To me baš zanima, pošto ne želim da mi telefon zvoni kada stignu notifikacije dok sam na času, ali bih želeo da mi se te iste notifikacije pojave na satu. Nadam se da neko zna odgovor, kako ovo izvesti?

Upališ "do not disturb" mod na satu...sve redovno stiže samo na vibrira i ne zvoni...bar mi je na gearfit2 pro sad tako a bilo je i na s3 frontier dok sam ga imao

Meni treba opcija da ne zvoni telefon, a ne sat, jel sigurno to postižem sa Do Not Disturb opcijom na satu?

Telefon staviš na silent i sigurno se ne čuje. Ja dnd ne koristim na telefonu, ali tu opciju silent+dnd na satu svako veče stavljam...sve redovno stiže samo se ništa ne čuje ;)

Kako je pozicioniran na trzistu ovaj novi Galaxy Watch, da li kao direktan naslednik S3 modela ili ce ipak izaci S4?

Kud sam i krenuo da pratim ovu temu, ostade vidim ja bez 40k

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Jedno pitanje, trebao bi mi sto jeftinij uredjaj, smart sat ili narukvica, sa funkcijom da ima 2-3 alarma na dan, koji bi se ponavljali svakog dana.
Bitno je da se alarm aktivira bez obzira da li ima neki telefon u blizini ili nema.

Znaci nije problem da se sve to programira putem telefona, ali kasnije telefon nece biti stalno u dometu, a potrebno je da se alarmira 2-3 puta dnevno, svaki dan u isto vreme.

Amazfit Bip je pristupačan sa cenom, baterija traje veoma dugo.

Jedno pitanje, trebao bi mi sto jeftinij uredjaj, smart sat ili narukvica, sa funkcijom da ima 2-3 alarma na dan, koji bi se ponavljali svakog dana.
Bitno je da se alarm aktivira bez obzira da li ima neki telefon u blizini ili nema.

Znaci nije problem da se sve to programira putem telefona, ali kasnije telefon nece biti stalno u dometu, a potrebno je da se alarmira 2-3 puta dnevno, svaki dan u isto vreme.
Jesi gledao neki mi band?

Vidi i samsung gear fit,na njemu sigurno mozes da stelujes alarme,ne znam trenutnu cenu ali mozda ti se uklopi u budzet

Dule, verovatno si mislio na gf2, koji može da se nađe na 80-100, u zavisnosti od stanja, gf1 je već toliko mator da je njegova kupovina rulet kako zbog baterije, tako i zbog ekrana... Ako, ako bi slučajno naleteo na neki koji je skupljao prašinu u nekoj fioci, bila bi to odlična kupovina za tvoje potrebe, koja bi izašla top 30tak evra...

P Smart

Da,da na to sam mislio,neka pogleda po oglasima ,mi smo pre par meseci nasli nov gear fit za 45e i uzeli drugaru,bio je neotpakovan,nikad se ne zna sta moze da se nadje na oglasi.a

Ima ih na oglasima za 50ak e sad sam gledao
Samo se ukuca naziv u google i prodajem, vrlo je lako :)
Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Amazfit BIP

znaci brutalan uredjaj za te pare.
Baterija mesec dana..Sva podesavanja radis preko telefona i posle ti tel ne treba...

Garmin fenix 5, dobija se za ispod 400 u HR, uz tax free. Tamnosivi izađe okruglo 400.

Što ne bi radili, menjam svaki dan.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Da li neko, ima problem, sa Amazfit Pace satom?
Desava mi se, po nekoliko puta, na dan, da zablokira, i onda posle nekoliko trenutaka trazi restart launcher-a.
Probao sam par puta, i factory reset, i opet isto.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Da li neko, ima problem, sa Amazfit Pace satom?
Desava mi se, po nekoliko puta, na dan, da zablokira, i onda posle nekoliko trenutaka trazi restart launcher-a.
Probao sam par puta, i factory reset, i opet isto.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Imam Pace i nemam nikada takvih problema. Koja verzija roma? Si uradio update na ovaj poslednji?

Pa verovatno zavisi kakav je skin. Nemam problem sa potrošnjom baterije, ne mogu ni da se setim kad sam poslednji put punio.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno