Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitanje, za one, koji imaju Amazfit Pace.
Da li je normalno, da sat, kada baterija padne na 5%,pokazuje samo vreme, i nista se sa njim ne moze raditi?
Takodje se tog trenutka diskonektovao sa telefona.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Da, mislim da kada je slaba baterija ne moze da se povezes sa telefonom dok se baterija ne napuni. Cini mi se da sam probao jednom i da nisam uspeo da se nakacim.

ne sjećam se je li bilo diskusije ranije, iako pratim temu od početka, ali što se tiče satova za klince, sa mogućnošću pozivanja i primanja poziva, ima li ko kakvog direktnog iskustva i konkretne preporuke?

Ima, sećam se nečega, čini mi se ponuda iz VIPa, prevrni par strana unazad

P Smart

Jel poručio neko galaxy watch u Gig******?

Ja poručiho line jutros, dostava na kućnu adresu ali me još niko nije zvao, obično pozovu posle sat-dva.

U radnji mi malopre rekoše da za Samsung Watch mora avans 30% ali ne mogu kod njih da uplatim pošto sam naručio da mi stigne kući nego moram da uplatim na račun. Kao javiće mi iz prodaje kad pozovu ali ne zovu još..

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam u preorderu narucio i uplatio sam komple5an iznos,dosuse u samsungu u uscu

Ja sam u preorderu narucio i uplatio sam komple5an iznos,dosuse u samsungu u uscu
Poslali mi predračun danas, uplatih tih 30% sad čekam dalje instrukcije.

Jel su ti rekli kad stiže, početkom oktobra ili..?

Da, mislim da kada je slaba baterija ne moze da se povezes sa telefonom dok se baterija ne napuni. Cini mi se da sam probao jednom i da nisam uspeo da se nakacim.
Svaki smartwatch ima watch only mod. Galaxy watch u tom modu može da gura mesec dana sa jednim punjenjem.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Da, da sad mi je ovaj lik potvrdio prodaja počinje od 21.09.

Ima, sećam se nečega, čini mi se ponuda iz VIPa, prevrni par strana unazad

P Smart

ja sam iz CG, VIP ponuda mi ne znači mnogo :D Ima ga i kod nekih naših operatera, ali mi treba neki bez ugovora, SIM već imamo

vlasnici amazfit bip sata...postoji li neka opcija da sat krene da vibrira i reaguje u isto vreme kad i telefon za glasovne pozive? iskljucio sam onaj delay od 3 sekunde ali on i dalje radi notifikaciju tek nakon 3 sekunde...hteo bih da mi sat reaguje odmah na poziv, necu nikakvu zadrsku...

Koristi li neko mi band 3 i kako je zadovoljan? Jel to trenutno najelegantnija opcija za notification buzz ili koristite nesto drugo u te svrhe.

Takodje od tih fit stvari me interesuje da li te narukvice imaju opciju tipa da mi zavibriraju ili bar mere kilometrazu tacno od momenta kada startujem da dzogiram? (treba mi reminder na svaka 4km recimo)

Juče je trebao da mi stigne Galaxy Watch ali je odloženo za sledeću nedelju. Ne znam šta je problem ali čuo sam da neće u slobodnu prodaju još 2-3 nedelje.

Juče je trebao da mi stigne Galaxy Watch ali je odloženo za sledeću nedelju. Ne znam šta je problem ali čuo sam da neće u slobodnu prodaju još 2-3 nedelje.

Gde si ga poručio?

Koristi li neko mi band 3 i kako je zadovoljan? Jel to trenutno najelegantnija opcija za notification buzz ili koristite nesto drugo u te svrhe.

Takodje od tih fit stvari me interesuje da li te narukvice imaju opciju tipa da mi zavibriraju ili bar mere kilometrazu tacno od momenta kada startujem da dzogiram? (treba mi reminder na svaka 4km recimo)
Ја имам Amazfit Cor и веома сам задовољан како ради са MI Fit апликацијом (осим једне ситнице што ме јако нервира) што се тиче мерења километраже, исцртавања руте, мерење броја откуцаја срца, обавештавања кад прођем сваки километар, аутоматског паузурања кад станем...

Ја га користим за вожњу бициклом и пешачење.
Пробао сам многе алтернативе, али ништа није добро као Mi Fit. Све иоле што ваљају, мора се доплатити, али и поред тога веома нестабилно раде.

Е шта ме јако нервира, је што ја од кад знам за андроид, имам српски на телефону. Наравно обавезно ћирилица, али онда је наруквица на је.еном кинеском језику!? Који су то мо.они да убаце на MI Fit српски језик, али тада се на наруквици пребаци језик на кинески !

Због тога сам пробао све алтернативе, где је наравно језик наруквице на енглеском, али ништа то не ради како треба.

Наруквицу сам купио по веома повољној цени, добио сам понуду коју нисам могао да одбијем, иако ми није требала :D

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Заборавио сам да кажем веома битну ствар, па модератори могу да споје ове две поруке.
Ако користите телефон на који је инсталиран Mi fit са неким Bluetooth уређајем, нпр. Parrot у аутомобилу, немојте упаривати телефон са фитнес наруквицом. Неће вам после радити у аутомобилу. Кад инсталирате Mi Fit апликацију, само пустите да нађе наруквицу и то је све.

^Koristim Amazfit Bip i MiFit i do sad nisam imao sicnih problema sa bluetooth-om. Znalo je biti situacija gdje vise uredjaja povezano na telefon pored sata i sve radi bez problema, tipa: auto, bezicni zvucnik (JBL Charge), i jos neki trigger za kameru na telefonu i sve radi najnormalnije...

Upravo, fitnes deo im je super ali ostalo tu i tamo, posebno notifikacije.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

^Koristim Amazfit Bip i MiFit i do sad nisam imao sicnih problema sa bluetooth-om. Znalo je biti situacija gdje vise uredjaja povezano na telefon pored sata i sve radi bez problema, tipa: auto, bezicni zvucnik (JBL Charge), i jos neki trigger za kameru na telefonu i sve radi najnormalnije...
Не ниси ме разумео. Ја кажем да не треба упаривати наруквицу са телефоном у Bluetooth подешавањима. Једноставно наруквицу само повезати преко Mi Fit апликације.
Ево мени је увек наруквица повезана са апликацијом, али у Bluetooth подешавању је да упарен ауто.
27b218346b30f51e25ec24197c023bce.jpg

Jel ima neko informaciju kad će krenuti da šalju Galaxy watch? Of 21-og ili možda danas/sutra?

Jel ima neko informaciju kad će krenuti da šalju Galaxy watch? Of 21-og ili možda danas/sutra?

Ово и мене занима, у Г.трону ми рекоше да ће стићи следеће седмице, мада ми нису баш деловали као да знају о чему причају.

I meni deluje da nemaju pojma. Kao sutra im stiže ceo paket za preorder. I od petka kreće prodaja...neće skoro definitivno

Odgovoriše na mail.

Sutra šalju, znači u ponedeljak stiže ako sve bude ok

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno