pa normalno da će da daju za takve satove i po nekoliko hiljada evra, kada takav sat i posle 20 godina vredi skoro isto. a ovaj samsung će sledeće godine da bude 100 evra na oglasima. pritom, materijali, izrada, neuporedivo je. sat je nakit. moj sat nosim 10 godina, safirno staklo, kućište i narukvica neizgrebivi, izgleda kao da je juče izašao iz prodavnice. a ovaj samsung za 10 godina će da bude raspad. stavili gumeni kineski kaiš od 2 evra.... meni samo narukvica od sata košta više i teže je da se napravi nego ceo taj sat. ima nešto u klasičnim satovima što ove drangulije nikad neće da stignu.Pa nije ni mnogo kad pogledas sta sve ima i kako izgleda. Ljudi daju za razne citizene, festine i sl po 500 i vise €, a nemaju ni priblizno ove mogucnosti. Samo nisam skontao hoce cene biti 299$ za clasic i 399$ za frontier ili 399 i 499?!
Probaj ovu app. U opisu iste imas preporuku za jos dve tastature, samo se placaju.Dosta skupa zjbancija (Android Wear sat), svakako samo za onoga ko ima ili nekako odvoji pare za bacanje. Još uvek je verzija ispod dvojke. Setite se androida u npr 1.6 verziji, ko je počeo otpočetka da se bakće sa njim. Inače ok je stvar. Ne vadim telefon iz džepa za svaku notifikaciju ili manipulaciju pozivima. Čak i razgovor može pristojno da se obavi. Prilično iritirajuće, barem meni, je nedostatak tastature i klasičnih app verzija čet programa. Viber, WhatsApp praktično ne rade osim u slučaju dolaska poruke (Hangouts sa druge strane radi baš kako treba). I tada je to poluupotrebljivo zbog nedostatka tastature. Da ima tastaturu opet ne bi bilo srpske predikcije jer Android Wear nije ni preveden na srpski. Tastatura sa predikcijom bila bi sasvim OK u nekoj swipe varijanti...
pa koja je onda poenta imanja sim slota u smartwatch-u? hoću da mi ista kartica bude i u njemu i u telefonu
Ja uzeh tj dobih gear 2 neo, nabudzio Android wear, I prilično zanimljiva igračka.. Igračka. Neke opcije ne rade još, tipa priča preko sata, ali 90% stvari radi..
Sent from my HTC M8 using Tapatalk
gear fit all the way...Ok.
Sta juriti gear 2 neo ili gear fit?
Kao neko ko je imao Gear Fit, a trenutno ima Gear S, toplo preporučuje sat sa sim karticom, gps-om i ostalim blagodetima pametnih telefona, bio to Gear S, Gear S2 ili nesto slicnoOk.
Sta juriti gear 2 neo ili gear fit?
Ima li kod nas u prodaji gear fit 2?gear fit all the way...
Ali, ajd da te pitam za šta će ti sat uopšte?
SM-A9000
To onda vuce trecu sim jer vec imam dva telefona...Kao neko ko je imao Gear Fit, a trenutno ima Gear S, toplo preporučuje sat sa sim karticom, gps-om i ostalim blagodetima pametnih telefona, bio to Gear S, Gear S2 ili nesto slicno
Pogledacu, hvala.Meni je onaj LG urbane 2 ful kul, a ima sve to, i prilično liči na sat.. Ne znam mu cenu?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Vidiš da čovek hoće da razgovara pomoću sata, onda zaboravi na gear fit@cacanin imas gear fit 2 ali je po meni bacanje para ~200€ za isti. Ja sam pre mesec dana pazario opet prvi model za 60€ i vise ne eksperimentisem.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Uz dobre bluetooth sluške sa mikrofonom, apsolutno izvodljivo, naročito ako si u sred treninga a očekuješ poziv...Najbezvezniji feature koji sam ikada video
Note 3 je u pitanju.Ali moraš imati Samsung telefon, i to ne bilo koji.. Jer moj neo 2 nije radio sa tipa nekim Galaxy grand modelom, s4 s5, s6 s7 i ovim novijima radi
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Koji prvi model za 60e na koji mislis?@cacanin imas gear fit 2 ali je po meni bacanje para ~200€ za isti. Ja sam pre mesec dana pazario opet prvi model za 60€ i vise ne eksperimentisem.
Aha znaci preko gear fita ne moze razgovor.. okVidiš da čovek hoće da razgovara pomoću sata, onda zaboravi na gear fit
SM-A9000
Najbezvezniji feature koji sam ikada video
Mogu, ali što bih nosio telefon na trčanje, pogotovo ako nije vodootporan (a često trčim i po kiši)? Glomazan, težak, apsolutno nepraktičan za trening....dok je sat, sa druge strane, skroz druga priča....vodootporan, dovoljno memorije za muziku, baterija uz uključen gps i bluetooth slusalice izdrži 3-4 sata (dovoljno i za maraton)...plus sim kartica...A blutut sluske ne mogu na telefon da se povezu, ne kontam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari