Trcim druze i cesce nego sto mislis i nemam nikakav problem sa time. Cak sam i note 4/5 redovno nosio na running, jedino sto uvek koristim nike running opremu (helanke) koja ima dzepove gde trebaProday, probaj nekad da trcis po kisi, skroz je kul.
Nexus 5X TapaTalking
Trcim druze i cesce nego sto mislis i nemam nikakav problem sa time. Cak sam i note 4/5 redovno nosio na running, jedino sto uvek koristim nike running opremu (helanke) koja ima dzepove gde treba
Cacanin ja sam uzeo gearfit 1 opet...mislio da predjem na novi model ali se razocarao. Ako imas kesa i mene pitas sacekaj novi gear s3
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
niko? A ja mislio na benchu sve vrvi od naprednih korisnika :smoke:koristi li neko smartwatch na rutovanom telefonu i Better Battery Stats? Vidim da dok god ne koristim Moto 360, u dijelu alarms za Google Play Services imam par stotina wakeups za cio dan, a cim nakacim telefon, dobijem par hiljada dnevno
proces je com.google.android.gms , evo za 5 i po sati imam 1808 wakeups
Da li neko ima iskustvo sa kinezom KW88. Ima odlične karakteristike...
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
A kako si zadovoljan sa Gear S2?Ima ih koliko hoćeš na KP ali je to sve sr.... Ja sam našao i kupio ženi Gear s2 pošto gear fit 2 nije bio ispravan i vratio sam ga u vip a ovaj moj radi kao singerica
S7 EDGE
Moj je perfektan i jako mi se sviđa kako izgleda i funkcionalnostA kako si zadovoljan sa Gear S2?
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Na koliko realno dopunjavas bateriju?Moj je perfektan i jako mi se sviđa kako izgleda i funkcionalnost
Njoj sam kupio polovan ali kao nov i isto tako je zadovoljna
Čak mi se vise sviđa moj s2 classic od S3 classic
Preporuka
S7 EDGE
2 dana nekad 1 ipo zavisi od notifikacija ali je stalno uključen BTNa koliko realno dopunjavas bateriju?
Mi MAX
Zato mi je gear fit kec bio vrh. Baterija realno između 4-5 dana. Notifikacije baš ono što mi treba, eto nije imao gps, ali zajedno sa telefonom je i to završavalo posao. Sad džaba, u tom cenovnom rangu sa nađeš nešto slično2 dana
S7 EDGE
Ima ih koliko hoćeš na KP ali je to sve sr.... Ja sam našao i kupio ženi Gear s2 pošto gear fit 2 nije bio ispravan i vratio sam ga u vip a ovaj moj radi kao singerica
S7 EDGE
Sta je trenutno best buy u nekom cenovnom rangu od 20-30€?
I gde kupiti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari