Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kaže lik da ima 4gb memorije, ipak. Imat će 42mm I 46mm.U svakom slučaju,korak napred u odnosu na gt. Neko pomenu cene, pa tesko da moze odmah da padne na 150e. Gt se I dalje kreće oko 140-150e nov, bojim se da bi za ovaj mogli cekat 8,9 meseci da dođemo do tih cena na KP..

https://youtu.be/Fu4LIr0Z8iA

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mene pre svega interesuje da li će napraviti odgovarajuću platformu sa mogućnošću sinhronizacije accounta i prebacivanja podataka sa starog uređaja...Znam da na nekim modelima radi, pre svega sa Huawei telefonima i odgovarajućim nalogom, ali je neverovatno da ne postoji kao opšte rešenje za sve sa GT satom

Kaže lik da ima 4gb memorije, ipak. Imat će 42mm I 46mm.U svakom slučaju,korak napred u odnosu na gt. Neko pomenu cene, pa tesko da moze odmah da padne na 150e. Gt se I dalje kreće oko 140-150e nov, bojim se da bi za ovaj mogli cekat 8,9 meseci da dođemo do tih cena na KP..

2gb je na raspolaganju korisniku.
I ja se bojim da mu neće uskoro cena dole , ali po meni je ovo najbolji "sat" trenutno na tržištu

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Mene interesuje da li će i koliko će biti precizan kod merenja aktivnosti, s posebnim osvrtom na plivanje.

Oko 250e veći a 200e manji

Da li je bolji od GW?

Videćemo kakva će biti podrška,tj.dal će sada imati više aplikacija koje možemo da skinemo, dal će imati mnogo više skinova.. Deluje da su sve ostale stvari poboljšali, sada još samo da vidimo to.. Ako još to dodaju, pa može se rec da će biti bolji od gw. Malo mi ovaj izgled nedorecen, nikako da odredim jel napredak ili ne u odnosu na gt. Sve u svemu, za mene samsung, I s3 I gw imaju bolji izgled, nekako deluje moćnije kad koristiš uživo (ne na osnovu slika i videa), pa tako cenim da će izgled i dalje biti na strani samsunga(barem za moj ukus)

GW Active 2 ce biti zvijer, lijep, tanak, kompaktan, jedino su srozali bateriju, ali GW drzi 5 dana, dosta.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

GW Active 2 ce biti zvijer, lijep, tanak, kompaktan, jedino su srozali bateriju, ali GW drzi 5 dana, dosta.

Drži tebi 5 dana , nemoj navlačiti i ostale da bi svima bilo tako...u mom scenariju korišćenja ne bi izdržao ni 3...

Pa dobro covek prica iz svog iskustva , ja sad kad bih rekao da je meni huawei sa poslednjim punjenjem drzao 24 dana ne bi mi verovali ali za ta 24 dana mozda sam ga 4 ili 5 dana nosio i to bez gps-a tako da je sve to individualno.

Sent from my phone using Tapatalk

Sve je individualno naravno, a oseti se kad ga često skidas i ne nosiš. Meni je Huawei GT trajao prosek 8 dana, puls uvek uključen, nisam ga nosio dok sam spavao, always on nisam često palio.. GPS prosek možda 2 put nedeljno.. S3 mi je trajao oko 3 do 3,5 dana prosek, sa manuelnim merenjem pulsa (ionako nema svrhe koristiti te stvari na s3, jer je prilično netačno, ne mislim samo na puls, već na fitnes stvari). Always on takođe retko koristio, GPS skoro nikad.. Gw nisam koristio, al eto cenim da bi meni dostigao nekih 4,5 dana sudeći po s3..

Drži tebi 5 dana , nemoj navlačiti i ostale da bi svima bilo tako...u mom scenariju korišćenja ne bi izdržao ni 3...

Notifikacije i fitnes vjezbe svaki dan do
2h, meni dovoljno. Jedino ako koristis gps onda ce trajati manje. Manji traje 2 dana. Tako da ne navlacim nikoga ;)

Pa dobro covek prica iz svog iskustva , ja sad kad bih rekao da je meni huawei sa poslednjim punjenjem drzao 24 dana ne bi mi verovali ali za ta 24 dana mozda sam ga 4 ili 5 dana nosio i to bez gps-a tako da je sve to individualno.

To je i suština , da se naglasi koji je način upotrebe, ja sam recimo zapamtio od ranije da ne nosi noću, što je meni recimo bitno (ne kažem i ostalima)
Notifikacije i fitnes vjezbe svaki dan do
2h, meni dovoljno. Jedino ako koristis gps onda ce trajati manje. Manji traje 2 dana. Tako da ne navlacim nikoga ;)

Ok, malo sam preterao sa izrazom [emoji1], ali moraju malo više poraditi na trajanju baterije kao što rade Garmin, Huawei i Xiaomi (Huanmi)...

To je i suština , da se naglasi koji je način upotrebe, ja sam recimo zapamtio od ranije da ne nosi noću, što je meni recimo bitno (ne kažem i ostalima)Ok, malo sam preterao sa izrazom [emoji1], ali moraju malo više poraditi na trajanju baterije kao što rade Garmin, Huawei i Xiaomi (Huanmi)...

Naravno ,generalno je tu samsung tu najlosiji ,moraju nekako optimizovati da izdrzi bar 7 dana

A Samsung je Samsung, bas ce oni poraditi na tome [emoji23]. Smanjili su bateriju u novom GW Active 2 sto je suludo, plus exynos procesori. Ali da je lijep i kompaktan jeste.

Ništa strašno. I ja sam se brinuo kako cu sa s3 i njegovim baterijom, i na kraju krajeva sasvim podnosljivo mi je bilo da ga punim na svaka 3 dana. Najbitnije da nije dan, dan i po..

Ipak gt2 230e. Ali verzija sa gumenom narukvicom , verzija sa kožnom 250e.
Dosta dobra početna cena :)
https://www.amazon.it/Smartwatch-HUAWEI-settimane-allenamento-quadrante/dp/B07XH9KHLR

Slažem se, problem je što se i dalje ne zna da li će ići uz Huawei telefone kod operatera, kao i kakva će uopšte biti ponuda istih, s obzirom na US ban... Tako da možemo samo da maštamo o cenama GTa od prošle godine...

Stvarno šteta :/
Još jedna šteta je ta što na AliExpressu ne postoji officijalna radnja Huaweia pošto tamo sat već sada ide za oko 185$.

Stvarno šteta :/
Još jedna šteta je ta što na AliExpressu ne postoji officijalna radnja Huaweia pošto tamo sat već sada ide za oko 185$.

A da li se isplati uzeti sat sa kineskog trzista,sta mislis,ima li engleski?

Pa ne znam,piše kao da je global ,mada to niko ne može sada da zna :)
Na stranu što ne bih ni uzimao tamo sa AliExpressa tako nešto u tim malim radnjicama

Sta mislite o amazfit gtr?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Mislimo...
Imaš ovde kolege koji ga imaju, ali slabo nešto pišu o njemu [emoji1]
Prelistaj par strana unazad, naći ćeš dva-tri posta o satu...

Poslednja izmena:
Jedno, možda glupo pitanje, da li Huawei GT dobro funkcioniše ukoliko telefon nije Huawei. Svakako njihova aplikacija Health se podrazumeva, ali da li zavisi koja je marka telefona?

Sent from my HUAWEI Mate using Tapatalk

Radi savrseno sa svakim telefonom. Samo ti je aplikacija bitna.
Iskreno, Huawei ce imati problema sa prodajom telefona ukoliko ne bude postignut neki dogovor. Ako ne poklanjaju sat uz jace telefone nece ih se naprodavati. Ma kakav telefon naprave, bez sistema je to poluproizvod. Sat moze da namami nekoga ali svakako ce biti slabija prodaja nego pre. Za sada je dobra cena sata, ima mesta da ide dole.
Za sada nemam nameru da menjam, GT mi e vise nego dovoljan. Kada budu sredili sistem za sat, ubacili opcija i mogucnosti moze da se prica dalje. Obzirom koliko im to sporo ide GT2 preskacem potpuno, verovatno hvatam GT3.

Tapatalk from Poco loco

Mislimo...
Imaš ovde kolege koji ga imaju, ali slabo nešto pišu o njemu [emoji1]
Prelistaj par strana unazad, naći ćeš dva-tri posta o satu...

Videh samo par komentara o njemu, ali ni jedan od nekog vlasnika...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Za GTR od poznanika jedinu info sto imam je baterija na 39% posle 20 dana[emoji1787]. Opet zavisi kako ga taj koristi jer mi je ovo ludnica[emoji16]

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno