Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato je WearOS zakon [emoji4]

Sent from my Mi 8, 6/128(white) using Tapatalk

Ovaj Amazfit GTS lepo izgleda ali promašuju sa cenom...
Pa koliko treba da bude? 200?
Huami je kao sub-brend Xiaomi-ja vec napravio ime, i ne mora uopšte da ide niže sa cenom...A kvalitet i funkcionalnost uređaja svakako nije duplo lošija od sličnih Samsunga kolika je razlika u ceni(mogao bih polemisati da li je uopšte lošija s obzirom na gluposti koje Samsung pravi sa svojom ponudom satova)

A, ti kolega, nemoj da si lenj, podeli još neki utisak...

N960F

Poslednja izmena:
aj da bacim preliminarne informacije

nešto čudno se desilo po pitanju carine. dobio sam obračun zalepljen za paket (znaju carinici tačno o čemu se radi i koja mu je cena) ali mi poštar nije naplatio ništa. još uvek vagam šta da radim po pom pitanju. da' da se raspitujem pa da sam uplaćujem il da se pravim mrtav dok mi eventualno ne stigne opomena (ili izvršitelj). mene je na Gearbest, na akciji, sa dostanim popustom (prkeo 90$) i osiguranjem pošiljke ispao 130€

sat fenomenalno izgleda (po mom ukusu). od svih satova veličine 47mm koje sam imao prilike da vidim u okruženju, na prvi pogled izgleda duplo manje. ne znam tačno da objasnim al' ovi drugi bi mi došli u kategoriju "vodomer na ruci" dok ovaj to definitivno nije

kupio sam istovremeno sa satom i silokonsku narukvicu. kožna izgleda odlično al' moje ranije iskustvo sa kožnim narukvicama jednostano nije dobro. znoj, kvašenje kod mene uzrokuju da kožna narukvica propadne u roku "od odma'"

touch je odličan, lift to wake ima zadršku od pola sekunde al' ne omane. iz nekog razloga, weather je prestao da se prikazuje od jutros (juče radilo - nešto sam drndao, menjao aplikacije, možda sam ja nešto raštelovao)

GPS - jbmliga. još nijedan fix nije napravio ispod pola minuta s' tim da mu je za prvi (kada je tek upaljen) trebalo oko 5-6 minuta (možda i duže). nisam stigao da ga istestiram sa drugim satom u istim uslovima. jedan kolega ima Garmina, jedan Sunto a koleginica Fitbit. probaću pa ćemo da vidimo

to je to. za sad zadovoljan kupovinom

Razum mi kaze da ne kupujem, al dzaba, bas mi se svidja GTR. Zakleo sam se da cu uzeti smart sat tek kad izadju sa stvarnim "always on" ekranima, kao sto ima Amazfit Bip(samo naravno jos bolji), al to ocigledno nece skoro. Jel ima GTR stainless steel da se uzme kod nas?

Poslednja izmena:
Na Gt su ubacili standby watch face ali dzaba, ne koristim. Smeta mi uvece, necu da mi svetli. Ako nema opciju da mi ugasi ekran nocu posle ponoci ili ako ne ugasi kad provali da spavam dzaba sve. To nece implementirati skoro tako da necu ni da razmisljam u tom smeru.

Tapatalk from Poco loco

Zato Amazfit Stratos 2. Odličan je.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Na Gt su ubacili standby watch face ali dzaba, ne koristim. Smeta mi uvece, necu da mi svetli. Ako nema opciju da mi ugasi ekran nocu posle ponoci ili ako ne ugasi kad provali da spavam dzaba sve. To nece implementirati skoro tako da necu ni da razmisljam u tom smeru.

Tapatalk from Poco loco

Pricas o Huawei GT? Cek, on ima AMOLED ekran, zar nece da mu "progori" ako radi u always on, plus koliko to posrce baterije?

Poslednja izmena:
Nije bre, lagan je skroz i na mojoj dječjoj ručici ne izgleda ogromno.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Posle stotinu leta isčitah celu temu i zaključih sledeće.Smart watch uređaji se mogu podeliti po tri osnovne karakteristike
1.Trajanju baterije
2.Izgledu
3.Funkcijama koje poseduju
Koliko vidim nijedan prizvođač ne daje nikakav atest niti preciznu specifikaciju senzora koji poseduju pa tako senzor otkucaja srca, pedometar,GPS,barometar i sl su svuda diskutabilni tj manje više precizni.Tj ne mogu se nigde primeniti u profesionalnu svrhu.Ne verujem da će neko otrčati kod lekara zbog povišenog pulsa koji je očitao na satu.Kalorije,nivo kiseonika i druge gluposti da nepominjem ,pa naravno za većinu stavri postoji profesionalna oprema u medicini koja to precizno meri.Na kraju preostaje samo da se odlučiš da li želiš sat koji vizuelno dobro izgleda ,sat koji dobro drži bateriju ili sat koji ima dobre smart funkcije (najpribližnije telefonu).

Sta ce mi to u zivotu. Bolje da samo dodaju memorije i srede SW za pocetak.

Tapatalk from Poco loco

Možda za brz i kratak razgovor dok se vozi auto :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Posle stotinu leta isčitah celu temu i zaključih sledeće.Smart watch uređaji se mogu podeliti po tri osnovne karakteristike
1.Trajanju baterije
2.Izgledu
3.Funkcijama koje poseduju
Koliko vidim nijedan prizvođač ne daje nikakav atest niti preciznu specifikaciju senzora koji poseduju pa tako senzor otkucaja srca, pedometar,GPS,barometar i sl su svuda diskutabilni tj manje više precizni.Tj ne mogu se nigde primeniti u profesionalnu svrhu.Ne verujem da će neko otrčati kod lekara zbog povišenog pulsa koji je očitao na satu.Kalorije,nivo kiseonika i druge gluposti da nepominjem ,pa naravno za većinu stavri postoji profesionalna oprema u medicini koja to precizno meri.Na kraju preostaje samo da se odlučiš da li želiš sat koji vizuelno dobro izgleda ,sat koji dobro drži bateriju ili sat koji ima dobre smart funkcije (najpribližnije telefonu).
Ja se lomim vec mesec dana da li da kupim neki i kad prelom pomislim a koj ce mi to uopste [emoji23]

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Pa ako si neko ko voli da nosi satove, dobro je imati jedan. Ako si stalno u pokretu, notifikacije su itekako dobrodosle, kao i u autu pricas najnormalnije, bez straha od kazne. Uzmes 3, 4 narukvice i miran za svaku priliku.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ja se lomim vec mesec dana da li da kupim neki i kad prelom pomislim a koj ce mi to uopste [emoji23]

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

I ja isto, mada mislim da fitnes narukvica i npr gw ili neki sličan sat sa os nisu loša kombinacija

Izašao neki update za GW. Neko? :)

Kakav update? Nije ništa bilo skoro za gw. Jedino ako misliš na gear aplikaciju? [emoji14]

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Biće da je to, nisam dobro ni pogledao.

Meni je prelijep :D. GW je preglomazan, ovaj je kao Huawei GT. Oko 8.5 mm debljine taman

Baterija ocaj tako da preskacem, a mislio sam da nasledi gear Sport.

Supruga ima GW 42mm, a ja GW 46mm.
Bez obzira što ga ona skida posle podne i ne koristi za fitnes i noću baterija u najboljem slučaju izgura pola trećeg dana.
Ja koristim bukvalno sve i traje 5 dana minimum.

Tako da, po meni, manji samo ako baš mora za neku žensku/dečiju ruku.

Jesi skontao kako baterija pada polako do 50 i onda kad krene za dan iscuri bukvalno. J....i Samsung [emoji848]

Uzeo danas preko vipa mi band 4 cisto za neki prelazni period i zadovoljan sam.
Takodje imam i band 2 i razliko je velika, ali za ono sto meni treba bio je dovoljan i dvojka.
Par dana nosio 3 frontier i ne mogu da se naviknem na velicinu i tezinu nikako tako da odpada, a 42 nema niko kog znam.
Sad se pojavio i activ 2 pa cekam da vidim i to cudo.

Activ 2 po ranim recenzijama djeluje super, lijep, tanak, baterija jeste malo oslabljena. GW punim svakih 4-5 dana i to na 20%. Ako izgura 3 dana to je solidno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno