Pa koliko treba da bude? 200?Ovaj Amazfit GTS lepo izgleda ali promašuju sa cenom...
Stvarno, kakvu cenu ocekujes za ovakav uredjaj? Cena je odlicna za taj kvalitet.Ovaj Amazfit GTS lepo izgleda ali promašuju sa cenom...
aj da bacim preliminarne informacije
nešto čudno se desilo po pitanju carine. dobio sam obračun zalepljen za paket (znaju carinici tačno o čemu se radi i koja mu je cena) ali mi poštar nije naplatio ništa. još uvek vagam šta da radim po pom pitanju. da' da se raspitujem pa da sam uplaćujem il da se pravim mrtav dok mi eventualno ne stigne opomena (ili izvršitelj). mene je na Gearbest, na akciji, sa dostanim popustom (prkeo 90$) i osiguranjem pošiljke ispao 130€
sat fenomenalno izgleda (po mom ukusu). od svih satova veličine 47mm koje sam imao prilike da vidim u okruženju, na prvi pogled izgleda duplo manje. ne znam tačno da objasnim al' ovi drugi bi mi došli u kategoriju "vodomer na ruci" dok ovaj to definitivno nije
kupio sam istovremeno sa satom i silokonsku narukvicu. kožna izgleda odlično al' moje ranije iskustvo sa kožnim narukvicama jednostano nije dobro. znoj, kvašenje kod mene uzrokuju da kožna narukvica propadne u roku "od odma'"
touch je odličan, lift to wake ima zadršku od pola sekunde al' ne omane. iz nekog razloga, weather je prestao da se prikazuje od jutros (juče radilo - nešto sam drndao, menjao aplikacije, možda sam ja nešto raštelovao)
GPS - jbmliga. još nijedan fix nije napravio ispod pola minuta s' tim da mu je za prvi (kada je tek upaljen) trebalo oko 5-6 minuta (možda i duže). nisam stigao da ga istestiram sa drugim satom u istim uslovima. jedan kolega ima Garmina, jedan Sunto a koleginica Fitbit. probaću pa ćemo da vidimo
to je to. za sad zadovoljan kupovinom
Na Gt su ubacili standby watch face ali dzaba, ne koristim. Smeta mi uvece, necu da mi svetli. Ako nema opciju da mi ugasi ekran nocu posle ponoci ili ako ne ugasi kad provali da spavam dzaba sve. To nece implementirati skoro tako da necu ni da razmisljam u tom smeru.
Tapatalk from Poco loco
Zato Amazfit Stratos 2. Odličan je.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Ocigledno da nece. Traje baterija nedelju dana tako ali mene nervira nocu. Nije mi to resenje. Meni nije. Drugima verovatno radi posao.Pricas o Huawei GT? Cek, on ima AMOLED ekran, zar nece da mu "progori" ako radi u always on, plus koliko to posrce baterije?
Napokon i mikrofon i zvučnikNeko je pitao za GT2
https://www.androidpolice.com/2019/...r-design-new-mic-and-speaker-still-no-wear-os
OnePlus 6T
Ja se lomim vec mesec dana da li da kupim neki i kad prelom pomislim a koj ce mi to uopste [emoji23]Posle stotinu leta isčitah celu temu i zaključih sledeće.Smart watch uređaji se mogu podeliti po tri osnovne karakteristike
1.Trajanju baterije
2.Izgledu
3.Funkcijama koje poseduju
Koliko vidim nijedan prizvođač ne daje nikakav atest niti preciznu specifikaciju senzora koji poseduju pa tako senzor otkucaja srca, pedometar,GPS,barometar i sl su svuda diskutabilni tj manje više precizni.Tj ne mogu se nigde primeniti u profesionalnu svrhu.Ne verujem da će neko otrčati kod lekara zbog povišenog pulsa koji je očitao na satu.Kalorije,nivo kiseonika i druge gluposti da nepominjem ,pa naravno za većinu stavri postoji profesionalna oprema u medicini koja to precizno meri.Na kraju preostaje samo da se odlučiš da li želiš sat koji vizuelno dobro izgleda ,sat koji dobro drži bateriju ili sat koji ima dobre smart funkcije (najpribližnije telefonu).
Ja se lomim vec mesec dana da li da kupim neki i kad prelom pomislim a koj ce mi to uopste [emoji23]
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari