Da li ima nekih info kada će se GT2 pojaviti kod nas u prodaji?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Srbija ili EU?Informacija za GT2 iz huawei-a, oktobar. Ne znaju tacan datum ali stize uskoro.
Tapatalk from Poco loco
Ako mislis na ovo o tome se pisalo vec da kada se instalira aplikacija stavi se u airplane režim, zatim se pokrene app, odabere region i sl i onda ponovo poveze na net itd.Vlasnici Watch GT-a, da li vi u Huawei Health aplikaciji imate Watchface Store? Ja sam na Nokiji 6.1 instalirao samo ovu aplikaciju bez Huawei Internet servisa i u aplikaciji nemam opciju za logovanje a prepostavljam da zbog toga nema ni Watchface Store-a.
Da li je neko mozda instalirao obe stvari mozda ima dodatne teme? Znam da se moze naci beta verzija i/ili registracija na kineski nalog ali me zanima da se nije mozda pojavila opcija i u regularnoj verziji.
Rekose u uscu uskoroDa li neko zna kada ce se pojaviti kod nas GT 2 i po kojoj ceni
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
U toku meseca, samo to znaju. Inace, dobio sam info da ce cena biti oko 30K.Da li neko zna kada ce se pojaviti kod nas GT 2 i po kojoj ceni
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Ahahahaha OzbiljanČekaj, ozbiljan si?
Prikazuje 29:03 vremena šetanja, za koje je prešao 3 hiljade i nešto koraka.
Nema vremena. Ima samo datuma.
Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari