Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li ima nekih info kada će se GT2 pojaviti kod nas u prodaji?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Da li ima nekih info kada će se GT2 pojaviti kod nas u prodaji?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

I mene to zanima, dosada najbolji sat za ono sto treba. Daleko vise mi odgovara od galaxy watcha 42 zbog debljine i baterije. Cak sam bio u radnji da vidim kako mi pase prvi gt i odlican je, a ovaj ima sve sto treba, od mikrofona do gabarita i baterije.
Kada bi imao ulaz za sim karticu to bi bilo to!

Poslednja izmena:
Informacija za GT2 iz huawei-a, oktobar. Ne znaju tacan datum ali stize uskoro.

Tapatalk from Poco loco

Srbija. Realno, nemaju sta drugo sada da prodaju. Nasa kancelarija ne zna gde udara. Trenutno cekaju satove i pokusavaju da prezive do nekakvog resenja jer se ovako nece naprodavati.
Javicu cim dobijem neku konkretniju informaciju.

Tapatalk from Poco loco

Imate li iskustva sa lenovo watch X? Vidim na aliju za po 35$.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Drugar je sa Lenovo IX imao jako loša iskustva.
Na tvom mestu bih dobro proverio forume i komentare

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ja sam sam u startu razmišlajo o HGT u pa o GW 46 mm pa o GTR u i na kraju uzeh Fenix 5 plus.

Divno je to kad imaš mogućnosti da proširiš budžet sa 150-400+ eura

Gesendet von meinem SM-N970F mit Tapatalk

E ja cu sebi uzeti jedan GTR pa neka ide život [emoji3]za te pare je stvarno najbolji a i ponajljepsi

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Vlasnici Watch GT-a, da li vi u Huawei Health aplikaciji imate Watchface Store? Ja sam na Nokiji 6.1 instalirao samo ovu aplikaciju bez Huawei Internet servisa i u aplikaciji nemam opciju za logovanje a prepostavljam da zbog toga nema ni Watchface Store-a.

Da li je neko mozda instalirao obe stvari mozda ima dodatne teme? Znam da se moze naci beta verzija i/ili registracija na kineski nalog ali me zanima da se nije mozda pojavila opcija i u regularnoj verziji.

Vlasnici Watch GT-a, da li vi u Huawei Health aplikaciji imate Watchface Store? Ja sam na Nokiji 6.1 instalirao samo ovu aplikaciju bez Huawei Internet servisa i u aplikaciji nemam opciju za logovanje a prepostavljam da zbog toga nema ni Watchface Store-a.

Da li je neko mozda instalirao obe stvari mozda ima dodatne teme? Znam da se moze naci beta verzija i/ili registracija na kineski nalog ali me zanima da se nije mozda pojavila opcija i u regularnoj verziji.
Ako mislis na ovo o tome se pisalo vec da kada se instalira aplikacija stavi se u airplane režim, zatim se pokrene app, odabere region i sl i onda ponovo poveze na net itd.
751c171c8d2ad00c23d41ca07b02e7ff.jpg

Sent from my HUAWEI using Tapatalk

Da li neko zna kada ce se pojaviti kod nas GT 2 i po kojoj ceni

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

A sta se mora odabrati za region i da li se sek Huawei Health aplikacije mora jos nesto instalirati.

Koliko ce pasti cena kecu, kad izadje dvojka? Da li uopste vredi razmisljati o kupovini starog modela?
Ne trcim aktivno niti plivam...

Da li je neko poručivao preko GearBest-a ili AE Smartwatch uređaje, razmišljam o Kospet Prime. Bez obzira na carinu, sat ima sve funkcije i uzeo bih ga, da ovaj moj Huawei Watch 2 Sport pošaljem u penziju..

Sent from my Mi 8, 6/128(white) using Tapatalk

5:03 ujutru :)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Čekaj, ozbiljan si?
Prikazuje 29:03 vremena šetanja, za koje je prešao 3 hiljade i nešto koraka.
Nema vremena. Ima samo datuma.
:)

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

GW 46mm prestao da meri visinu i pritisak.
Piše 0m. Kalibracija, restart i fabrički reset nisu pomogli.

Servis ili mogu da probam još nešto?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Da li bolje uzeti samsung active 2 ili cekati gt2

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Zavisi od toga kakve su tvoje potrebe i ocekivanja od sata. Potpuno su drugacije koncepcije, razliciti su pristupi pri dizajniranju satova. Na tebi je da vidis sta tebi treba.

Tapatalk from Poco loco

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno