Čovek želi lakši netbook, a performanse mu nisu bitne, u čemu je tu problem. Zašto mora bilo kome da se pravda zbog toga?
Znam kako je vucarati skoro svaki dan na fax i nazad netbook, ponekad i adapter za isti zbog slabe baterije i nekoliko knjiga, skripta, nekad i mali kišobran za svaki slučaj :d i znam da svako olakšanje u težini znači.
Pametniji, konkretno u ovom slucaju ne kupuje Slim ASUS Eee PC X101![]()
Значи неко је глупљи јер купује уређај који се теби не свиђа?Pametniji, konkretno u ovom slucaju ne kupuje Slim ASUS Eee PC X101![]()
Није ово за бан, нити ми о томе треба да одлучујемо, али си за други део потпуно у праву.Molim administratore da banuju korisnika dulsrules zbog uvreda clanova foruma koji pokusavaju da vode kulturnu i civilizovanu raspravu.
Ja to nisam izjavio. Postoji pametan, a postoji i pametniji. A ovo za glupe ste vi sami dodali, samo iz vama poznatih razloga![]()
Evo da ozivim temu,sada sam video da ima u jednoj prodavnici da se kupi i cena je oko 16000 dinara.Mislim da je ok cena za ono sto nudi.
Gde ima?
Vec se u prodaji moze naci model koji ima HDD kapaciteta 250 GB. Oznaka je X101H. Ima ga u firmi na GNa sajtu Asusa stoji "2.5" SATA 8GB SSD" što znači da bi se verovatno mogao ubaciti običan 2.5" HDD, pogotovo neki tanji.
Ma znam ja toVec se u prodaji moze naci model koji ima HDD kapaciteta 250 GB. Oznaka je X101H. Ima ga u firmi na G![]()
X101H ima HDD, LAN i VGA, ali je i nešto deblji i teži.Neko je spomenuo da ovaj model nema LAN, pa da li je moguce da osnovnu stvar nema? Da li ovaj drugi model X101H ima mozda?
Neko je spomenuo da ovaj model nema LAN, pa da li je moguce da osnovnu stvar nema? Da li ovaj drugi model X101H ima mozda?
Pusti domaće sajtove, ima često pravih bisera po specifikacijamaIzgleda da ipak ima i da je to dezinformacija. Na par domacih sajtova gde ga ima u prodaji pise u specifikacijama da ima. Cudno bi bilo da nema.
Toga sam se i ja plašio, ali nije tako. Nema ni razloga jer je HW manje više poptpuno isti kao u X101H.Ovaj laptop nema podrsku drajvera za win xp i win 7 32/64 bit jer radi pod megoo ili gresim ?
TT Pro by SGS-SCL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari