Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Filmovi mi deluju skroz ok čak i bolje nego HBO Max, dok su serije bolje na HBO.

Skoro pa ista ponuda kao na Apolonu :),sto se filmova tice. Imam ga u paketu pa sinoc malo prelistah da uporedim sa ovim. Bas sam se iznenadio sta sve ima. Pustio par filmova da vidim kvalitet i ono sto sam video vecina je hd.Vrlo slican katalog.Opet cena ovog servisa od 3e je bas povoljna.Hteo sam da ga uzmem zbog Yellowstone i drugih Seridanovih serija,ali sam odustao kad sam vide da kasne 2-3 epizode. @renne kakva je situacija sa ovim serijama na holandskom nalogu?

Zar nije reklamirao SBB da će Showtime biti deo njihove ponude, sad ćute ili se meni čini?

Poslednja izmena:
Ово је већ помало и смешно.
Видим у овом попису филмова и серија да има Плава крв. Супруга обожава ту серију. Ај, као велим да видим шта има од сезона, они ладно од 13 сезона убацили 6, 7 и 8. NCIS - од 20 сезона, убацили сезоне 12-17. FBI прве три сезоне од 6...
Па циркус.

Poslednja izmena:
Hteo sam da ga uzmem zbog Yellowstone i drugih Seridanovih serija,ali sam odustao kad sam vide da kasne 2-3 epizode. @renne kakva je situacija sa ovim serijama na holandskom nalogu?
Yellowstone, sve sezone, poslednja S05E06. Naravno, sve epizode imaju srpski prevod.
Ово је већ помало и смешно.
Видим у овом попису филмова и серија да има Плава крв. Супруга обожава ту серију. Ај, као велим да видим шта има од сезона, они ладно од 13 сезона убацили 6, 7 и 8. NCIS - од 20 сезона, убацили сезоне 12-17. FBI прве три сезоне од 6...
Па циркус.
Baš cirkus, definitivno ne znaju gde biju, ali koliko vidim, dopunjuje se svaki dan i sređuje katalog. Pre neki dan falile su II i III sezona Californication, evo sad gledam ima svih sedam.

Poslednja izmena:
Očekivao sam u katalogu Indijana Džons i Star Trek Discovery, Picard...dosta naslova ima i na Netflixu i HBO Max-u.

Na holandskom, pitao si za holandski.854DE357-A934-4E8A-8CC6-8BC81F665085.png62915D68-6F54-4629-805D-EF56F56455C8.png

Pogubili su se skroz, verovatno u žurbi da startuju kad su najavili.
Pratio sam ove nedelje (Holandija), stvarno svaki dan nešto dodaju, verovatno mora da se sredi (FPS za svaki region, titlovi, kodeci…), pa da se istestira… i onda postavi.
Veliki je to posao, znam iz iskustva.

Danas odgledah Skorsezov “Rt Straha“ (Cape Fear), koga sam gledao 1991 u bioskopu sa devojkom. U to vreme je bio blokbaster. Dobar psihološki triler, vratio me u mladost.

Poslednja izmena:
Наравно. Али нису морали одједном толики каталог. Могли су да комплетирају једну по једну серију и да их тако убацују. Овако, ја бих да гледам серију - чуо сам да је добра, а оно има пар сезона и то из средине.
Али добро. Мени је на првом месту битно да је убачен српски превод, па нека сређују постепено сезоне, квалитет резолуције...

Nije čudno ako prevode od početka (za sva tržišta) i hoće da budu u trendu. Kapiraju da je većina gledala starije sezone, pa prvo prevode novije, a kasnije će dodati ostale. Pa meni treba da odradim jednu epizodu ceo dan, a da bude perfektno, bar dva. ***, što više puta gledaš, uvek uočiš neku greškicu, a svakako posle prevođenja, moraš da odgledaš bar jednom ispočetka. Koliko sam uspeo da zvirnem, dobri su im prevodi, ali su tehnički nesređeni. Ne lome se uvek na pravom mestu, negde je prva crta i u prvom redu titla, pa onda je kako treba. S obzirom koliko filmova i serija ima samo Paramount, Universal i Spilbergov DreamWorks, ima tu godinu dana da se pegla, ako ne i više. Zagrizli su veliki zalogaj i odjednom ušli na previše tržišta. Treba se uhodati. Puno je tu posla.

A što se kataloga tiče, mislim da u svom posedu imaju bar 1/3 do sada snimljenih filmova (fali 20 Century Fox, MGM, Warner, Disney… od većih starijih, Lionsgate… od mlađih bitnijih), a koliko će uspeti da ubace na platformu, vreme će pokazati.

Svakako, pretplata na njihovu striming platformu je dobra investicija.

Poslednja izmena:
Zar nije reklamirao SBB da će Showtime biti deo njihove ponude, sad ćute ili se meni čini?
Nije SBB reklamirao ništa. Bilo je postavljena reklama od strane Skyshowtime da uskoro kreće novi streaming servis i na kraju tog videa bili su logoi internet provajdera koji će biti kao partneri i EON logo se pojavio, no to je bilo to. Ništa zvanično nije rečeno od strane United Group.

Da li neko zna je li moguće ukloniti serije iz liste,,nastavi da gledaš" ?

Nije SBB reklamirao ništa. Bilo je postavljena reklama od strane Skyshowtime da uskoro kreće novi streaming servis i na kraju tog videa bili su logoi internet provajdera koji će biti kao partneri i EON logo se pojavio, no to je bilo to. Ništa zvanično nije rečeno od strane United Group.
Primili su se neki mediji jos na prolece da ce Sky biti deo SBB-a pa tako preneli, na to kontam misle ljudi. Ako niko sa foruma ko radi uz SBB ne zna nista o tome onda je to verovatno samo patka i nije za EON iz nase zemlje...

A za sirotinju ništa.

sky.jpg

Aj javi ako uspeš da izmuntaš nešto. Šta god da uradim imam one difolt bele titlove, to mi je u svetlim scenama negledljivo.
Ma nikako. Očito jedino vrijedi za web browsere.

Također ako stavim engleski titl gdje nema našeg, pojavi se neki odvratan preveliki font I sa tamno crnom pozadinom i titlovi se preklapaju..

ovo nije tema o razlozima za pravljenje familije tj. deljenje 3€ mesečno između nekoliko osoba. ko bude nastavio sa time, biće odstranjen iz teme. hvala na razumevanju

Može li mi neko reći za koliko uređaja je jedan nalog i da li mogu da menjam uređaje (tipa mob, laptop i mi box s sa iste lokacije pa da dodam i fire stick)?

Uzeh zbog cerke. Smejao mi se neko kad sam rekao da Apolon ima veci izbor. I dalje stojim iza toga. Serija nema mnogo a i ono sto ima nije kompletno. Seridanove serije imaju samo po 3 epizode,Milijarde nema zadnja sezona.HD je solidan,nije vrhunski. Ostale serije kao sto @Salac UE rece nemaju sve sezone. Opet pocetak je,ali sam se iskreno razocarao za kasnjenje epizoda u pomenute dve serije. Ipak je RD zakon za sve servise.

Šta je RD?

Vrh Dno