preko čega se prijavljuješ? već je rečeno za šta važi 3€ cena
Ova verzija neće da radi na eon boxu. Instalira se, otvori crni ekran i baci na početni ekran Android tv… Inače radi super na kompu i ajfonu, katalog odličan.
Hteo da probam kod sebe na MAX, rekoh mozda negde hoce, negde nece. Mada mislim da je to app skinuta sa PlayStore (apkcombo) i da je za telefon, jer kad izaberem verziju za TV ne pronalazi APK. Zato ti i ne radiAko je ova aplikacija koja je preko 80 MB ta ne radi kod mene na firestick 4k .
Ову верзију пробао на коцки - инсталира, покрене се и одмах испадне из апликације.Instaliraj onda ovaj APK za AndroidTV - GoogleTV:
com.skyshowtime.skyshowtime.google_1.8.37-SkyShowtime-Google-AndroidTV-Default-Prod.apk
Deder mi objasni kako ovo ide. Ja tebi slot ti meni slot i mirni smo?Nudim Amazon Prime Video za ovo
Nisam bio lenj, skinuo sa stora sa srpskog regiona i sve radi kako trebaInstaliraj onda ovaj APK za AndroidTV - GoogleTV:
com.skyshowtime.skyshowtime.google_1.8.37-SkyShowtime-Google-AndroidTV-Default-Prod.apk
I principu da, ali ja sam zavrsio. sacekaj malo, bice josDeder mi objasni kako ovo ide. Ja tebi slot ti meni slot i mirni smo?
Ok. Hvala u svakom slučaju. Onda nudim jedan ovaj slot za jedan HBO Max.I principu da, ali ja sam zavrsio. sacekaj malo, bice jos
Pisao sam ti u inboxOk. Hvala u svakom slučaju. Onda nudim jedan ovaj slot za jedan HBO Max.
Nažalost, još uvek ne može.Da li može da se promeni jezik aplikacije na engleski?
uradjen je unroot i takodje nece.Dok HBOMAX radi bez ikakvih problema.ne radi na rutovanim uređajima. piše na linku za podržane uređaje koji sam okačio
Pao dogovor, korektan baja.Pisao sam ti u inbox
Evo kompletne ponude filmova i serija dostupnih na SkyShowtime servisu za Bosnu i Hercegovinu:
I ja se pretplatio. Aplikacija je dosta spore na Eon-u,videću ima li je PS4. Katalog solidan, ima dosta serija koje sam hteo da gledam. Sigurno ću biti na pretplati barem nekoloko meseci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari