Sledeci mesec verovatno nece imati 50% lifetime popust.Fin katalog. Ja ću da se pretplatim sledećeg meseca, taman da odgledam još par stvari na drugim servisima.
Sledeci mesec verovatno nece imati 50% lifetime popust.
LG, Web OS, ovo ne radi, ili ja ne znam da koristim?
Registrovan, prošla prijava kartice, pokrenem app na TV, bilo koji naslov, zavrti onaj plavo-crveni kružić na sredini ekrana par sekundi i vrati me nazad na naslov.
Na telefonu sve ok.
Radi na WebOS 5.0 i to dobro, probao sam na 4.5 na kom je tv i izvorno bio i nije radilo posle update-a OSa je proradilo
NeImaju Mucke?
Zato sam i uzeo 😃A ima i Doctor House.
Evo kompletne ponude filmova i serija dostupnih na SkyShowtime servisu za Bosnu i Hercegovinu:
Trebalo bi da kada promenis titlove preko web strane automatski da ti se promeni i na TV. U slucaju da nece, probaj da resetujes aplikaciju ili uradi logout, pa ponovo login.Zna li neko kako promeniti izgled titlova na Google TV? Promenim u podešavanjima TV-a, oni ostaju isti. U aplikaciji kaže idi na web, kad promeniš na webu kaže to važi samo za browsere. Ništa mi nije jasno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari