Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Još jednom da ponovim.Nudim jedan profil na HBO u zamenu za Sky.Pisite mi u pp.

LG, Web OS, ovo ne radi, ili ja ne znam da koristim?

Registrovan, prošla prijava kartice, pokrenem app na TV, bilo koji naslov, zavrti onaj plavo-crveni kružić na sredini ekrana par sekundi i vrati me nazad na naslov.

Na telefonu sve ok.

Radi na LG-u baš korektno već dva meseca

Fin katalog. Ja ću da se pretplatim sledećeg meseca, taman da odgledam još par stvari na drugim servisima.

Na Mi box s radi ali je spora, desi se tokom gledanja filma da secne na kratko, nadam se da će ove probleme rešiti. Za tri evra, i da podeliš isplati se.

LG, Web OS, ovo ne radi, ili ja ne znam da koristim?

Registrovan, prošla prijava kartice, pokrenem app na TV, bilo koji naslov, zavrti onaj plavo-crveni kružić na sredini ekrana par sekundi i vrati me nazad na naslov.

Na telefonu sve ok.

Radi na WebOS 5.0 i to dobro, probao sam na 4.5 na kom je tv i izvorno bio i nije radilo posle update-a OSa je proradilo

Dr.House, Mucke, Dva ipo muskarca je nesto sto uvek mogu gledati 🤣

Radi na WebOS 5.0 i to dobro, probao sam na 4.5 na kom je tv i izvorno bio i nije radilo posle update-a OSa je proradilo

Kod mene ne radi: LG UM7660PLA softver: 05.30.20

edit: proradilo kada sam na TV-u isključio IPv6... Ala budalaštine...
(Supernova provajder)

Poslednja izmena:
I ja se pretplatio, taman za 3eur, ima šta da se pogleda, pošto nemam LG tv, a ni Android box, gledaće se na Xboxu preko Edge browser-a, a uradio sam onu varijantu novi Apple ID na srpski region, pa skinuo aplikaciju, pa vratio svoj US nalog, nije mogla prosta migracija jer imam credits-e zbog iCloud-a.. Za sada zadovoljan, na poslu sam pa ne mogu previše gledati, ali imaće ovde šta da se gleda, ima materijala, ali već se ima Netflix, Prime, HBO i sada Sky, još D+ i miran sam :D A sada više volim da se igram na Xbox nego da gledam serije i filmove, al neka nek stoji :D

E ovako,posto nece niko da se trampimo za naloge,otvorio sam sam nalog i pravim familiju.😁Ko je zainteresovan nek mi pise u pp.

Zna li neko kako promeniti izgled titlova na Google TV? Promenim u podešavanjima TV-a, oni ostaju isti. U aplikaciji kaže idi na web, kad promeniš na webu kaže to važi samo za browsere. Ništa mi nije jasno.

Ma sto se zanimate jos uvek time, okej uzeti pretplatu zbog popusta ubuduce ali servis je u Srbiji poceo pre koji dan, treba tu vremena da se to sve ispegla. Na listi podrzanih uredjaja nema Firestick sto samo ide u prilog cinjenici da su pozurili a da nisu sve ispeglali. Za sad se ne vredi oko toga petljati, ja cu tek oko 20.1 uzeti pretplatu, kao sto rekoh, zbog popusta, za sada je jos rano za nesto toliko bagovito

Zna li neko kako promeniti izgled titlova na Google TV? Promenim u podešavanjima TV-a, oni ostaju isti. U aplikaciji kaže idi na web, kad promeniš na webu kaže to važi samo za browsere. Ništa mi nije jasno.
Trebalo bi da kada promenis titlove preko web strane automatski da ti se promeni i na TV. U slucaju da nece, probaj da resetujes aplikaciju ili uradi logout, pa ponovo login.

Iskoristih promotivnu ponudu i isprobah malo sinoć aplikaciju za Google TV. Mislim da o katalogu ne vredi raspravljati, ali kratkom pretragom vidim da ima za svakog ponešto, naročito starijih filmova i serija, što je lepo.

Aplikacija mi se vizuelno sviđa, brzo radi i nije mi pravila nikakve probleme tokom tog kratkog testiranja (jedna epizoda Halo). Komande za reprodukciju su dobre, sviđa mi se brzo premotavanje pomoću klizača. Ne sviđa mi se što se automatski prikazuje lokalizovana na srpski, a lokalizacija je očajna (ovde mislim na UI aplikacije, ne na titlove/sinhronizaciju). Neko spomenu da nema nikakvih podešavanja u aplikaciji, tipa kvalitet reprodukcije itd, to je minus. Svakako ima prostora za unapređivanje aplikacije.

Kvalitet slike ovoga što sam pogledao nije vrhunski, ali daleko od toga da je loš. Ako stvarno budu dodali 4K / HDR sadržaj u skorije vreme, to će za ovu cifru biti pun pogodak. Zvuk bolje da ne komentarišem, pošto sve slušam preko BT sluški, ali na trenutke nije bio baš najbolji u Halo (imao sam osećaj kao da se reprodukuje neki surround zvuk, ali pošto je preko stereo sluški bio je kao iz bunara na trenutke).

Vrh Dno