Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Nudim po jedno mesto na Disney+ i Amazon Prime u zamenu za jedno na SkyShowtime.

Добио - ХВАЛА свима који су се одазвали. ;)

Де

Па има га на било ком андроид уређају. Ја говорим о томе да дају за премијум кориснике претплату, као што дају за HBO max и TIDAL.

Ако има нека добра душа да подели само да видим вреди ли ово чему. А чича ће се одужити, као и увек. Има оних листи на извоз, знате о којим говорим ;)
Izgleda da za sad neće biti ništa od besplatnog Skyshowtime u sklopu EON Premium paketa.

Није ми проблем што су још увек у "само" FHD - већину серија и онако гледамо FHD. Проблем је што и њихове серије немају све епизоде. Ето Краљ Тулзе (којег гледам) - као што неко написа има само 3 епизоде. Филмови немају неке интересантне наслове. Искрено - HBO MAX је појам за ово.
Али добро, даћемо им шансу. Вероватно да ће ту бити још добрих и новијих наслова

Није ми проблем што су још увек у "само" FHD - већину серија и онако гледамо FHD. Проблем је што и њихове серије немају све епизоде. Ето Краљ Тулзе (којег гледам) - као што неко написа има само 3 епизоде. Филмови немају неке интересантне наслове. Искрено - HBO MAX је појам за ово.
Али добро, даћемо им шансу. Вероватно да ће ту бити још добрих и новијих наслова
Ladno pročitah da gledaš "Kralj Tuzle". :ROFLMAO:
Tek su krenuli, kontam da će do druge polovine sledeće godine da se srede valjano šta treba.

Sada sam uplatio pretplatu i ispostavi se da moj tv ne podrzava aplikaciju, Sony android TV OS 10, proslogodisnji model, a ni moj ipad 9 isto nema u app storeu.

Ne mogu ni da instaliram na TV Sony KD-75X81j , pise mi Your device isn't compatible with this version.

Sada sam uplatio pretplatu i ispostavi se da moj tv ne podrzava aplikaciju, Sony android TV OS 10, proslogodisnji model, a ni moj ipad 9 isto nema u app storeu.
Nema na USA store za iOS i iPad. Napravi ili prebaci na srpski nalog, instaliraj i vrati posle na kojem si nalogu bio.
Potrošio sam ukupno pet minuta da se vrnem na srpski i nazad na USA, kao nekad za HBO GO :)

upravo sam napravio nalog ovde. i, već ima ogromne mane.
prvo, neverovatno je da Linux (ni Chrome 108 ni Firefox 107 na Ubuntu 18.04 64bit) nije podržan a isti je podržan od strane drugih servisa koje sam probao (jedan od njih je servis koji je u ovoj temi previše puta spomenut a počinje na H). podržan je Chrome OS a nije Linux :rolleyes: https://www.skyshowtime.com/rs/help/article/skyshowtime-supported-devices
drugo, nema podešavanja plejera (kakav kvalitet videa itd itd)
treće, previše koraka da bi se izlogovao

sadržaj solidan, koliko sam vdeo na brzinu. dopada mi se što je prevedeno lepo

Poslednja izmena:
Postoji skyshowtime za iOS čak i u srpskom app store-u

A sta instaliras? Odakle, jel ono sto se pojavilo na drugoj temi (Firestick) ?

Bar za android TV lako sve može da se nađe :)

Možeš sa telefona da "pošalješ" i instaliraš na TV:

Ako ne, skini APK i instaliraj ručno:

Neće da radi na Meku iz Safarija. Iz Firefoxa i Chromea hoće.

Da nije mozda do regiona na TV-u ili google nalogu, jer mi je google nalog na turskoj, a na tv-u ne znam, ne mogu da pronadjem gde se menja region.

Sigurno je zbog toga. Promeni region na TV-u.

Nego, jel radi makar Cast iz aplikacije sa telefona na Samsung TV?

Nema opcije region, gledam uputstva na netu i bukvalno gde treba da stoji region kod mene nema te opcije, moguce da je uputstvo starije, jer je moj sistem up to date

Kako na naslovnoj strani piše 2,99 mesečno, a kad se prijavim ima samo 5,99?

Neće da radi na Meku iz Safarija. Iz Firefoxa i Chromea hoće.
Meni radi bez ikakvih problema u Safariju. Instaliran Ventura 13.1 . Odgledao Halo S1E1 i King of Tulsa.
iOS aplikacija takođe odlično radi.

Da li može da se promeni jezik aplikacije na engleski?

Za moj račun je ok. Ispoštovali su nas sa upola cene, a mislio sam da će da se bahate sa onih 6€ u najavi. Za klince je izmišljeno i verovatno gasim HBO Max u korist ovoga. Sa fona sam instalirao na Sony TV i CWGTV na drugom TV-u i sve je u redu. Ne obraćam pažnju na dečije bolesti, to svi mora da isteraju.

Resio sam i na TV-u i na ipad-u, na oba je bio problem region, jer sam bio sve prebacio na tursku kad sam se poturcio i zato nije htelo, posto nisam nasao opciju za region na TV-u logovao sam se sa google nalogom koji je na srpskom regionu i pojavila mi se aplikacija.

Bar za android TV lako sve može da se nađe :)

Možeš sa telefona da "pošalješ" i instaliraš na TV:

Ako ne, skini APK i instaliraj ručno:
Ova verzija neće da radi na eon boxu. Instalira se, otvori crni ekran i baci na početni ekran Android tv… Inače radi super na kompu i ajfonu, katalog odličan.

Ajde onda reuploaduj je negde drugde, ja stvarno ne znam sta je ovo, da se ovavko vuce download s ovog servera, treba mi sat vremena. Da probam nju na Fire kod sebe

Vrh Dno