Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Dostupan preko EON boksa, Sada proverio u Play Store (y)
Ма пусти то, него питај те твоје шефове хоће ли бити у понуди СББ-а као што је HBO MAX.

Da li je neko isprobao na EON boxu ?Kako šljaka,bagovi,titlovi ,nešto?

probao....sve radi...negde ima titlova negde nema
dali je neko probao na smart tv posto ja nemam na samsungu app?

Na LG C1 radi normalno.

Gledam sad ponudu. Pratim Yellowstone i Tulsa king- imaju samo po 3 epizode. Izaslo je inace po 5-6. Tako ce onda i da kasne sa nadolazecim 1923 serijom. Ostajem ja ipak na RD.

Meni Ok cena za ovu moju gomilu od porodice :)
Ovo što sam video od naslova nije loše, više me košta vremena i živaca da poskidam svima šta bi gledali. Tj. ispunjavam im muzičke želje jer su kilavi.
Stremio takođe ostaje... Plex već polako gasim i miran sam.

Radi mi dobro, slika OK (mada je TV 720p pa ne trebam bolje za sada).
Pošto žurim na posao, na brzinu sam primetio da promena boje titla u žutu kroz podešavanja browser-a ne promeni na Mi Box-u podešavanje titlova.
Probaću noćas kada se vratim opet.
Nema aplikacije na iOS-u, ne vidim je. Ako je zbog US store moraće opet da padne menjaža regiona, bezveze, kao za HBO go :)

Meni Ok cena za ovu moju gomilu od porodice :)
Ovo što sam video od naslova nije loše, više me košta vremena i živaca da poskidam svima šta bi gledali. Tj. ispunjavam im muzičke želje jer su kilavi.
Stremio takođe ostaje... Plex već polako gasim i miran sam.

Radi mi dobro, slika OK (mada je TV 720p pa ne trebam bolje za sada).
Pošto žurim na posao, na brzinu sam primetio da promena boje titla u žutu kroz podešavanja browser-a ne promeni na Mi Box-u podešavanje titlova.
Probaću noćas kada se vratim opet.
Nema aplikacije na iOS-u, ne vidim je. Ako je zbog US store moraće opet da padne menjaža regiona, bezveze, kao za HBO go :)
Ima app za iOS.

Ima li mesta u nekoj familiji?

Katalog je solidan, samo šteta što nema 4k hdr jer se neki filmovi i serije provereno mogu gledati u toj rezoluciji. U svakom slučaju, isplati se uzeti sad sa doživotnim popustom, naročito ako se deli sa nekim, a 4k će uvesti sigurno uskoro.

Jel kupio neko preko Rumunije i ako jeste jel moze da objasni na koji nacin (koji VPN, kojom karticom placeno i jel treba neki sms da stigne nesto)? Hvala :)

Audio je ocajan... Ako planiraju da koriste AAC kodek sa 128kb/s audio bitrejtom za DD+ sadrzaj bolje neka stave klasican stereo...

Nazad
Vrh Dno