nidzesi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.09.2012
- Poena
- 305
Koji sam ja onda gledao? Ako pričamo za prve tri epizode Frejžera...Prebaci na srpski, kod mene je sve normalno.
Nijednom Najls nije bio Najlse pri pozivanju, ali nijednom.
Koji sam ja onda gledao? Ako pričamo za prve tri epizode Frejžera...Prebaci na srpski, kod mene je sve normalno.
Pa neka je. Ko je bio pametan i "mudonja" pretplatio se na pocetku na rizik. Videcemo dal ce da se isplati, jos je rano procenjivati ali 3e je u svakom trenutku maltene dzabe. Jedna pljeska kosta skuplje. Akcija je bila do 25.1 pa do 8.2, svi su imali vremena. Ne kazem da se sad Bog zna sta isplatilo i da je neko nesto propustio ali bidecemo za par meseci. Sad vam se isplate "familije".
Takođe, sam instalirao, ja je samo izbacio među prečice...Upalio Samsung u sobi prije par minuta i automatski je instaliralo aplikaciju, kao nekoć Disney+...
Instalira se i na LG, bas sam u petak video kod devojke, upalim TV kad ono Skyshowtime, pitamm je odkud joj, kaze "Samo se pojavilo", ukucam svoje podatke, sve radi extra. Verovatno neki dil sa LG/Samsung da odmah instaliraju.Na koju foru vam se aplikacije instaliraju automatski na Samsung tv?🤣
Sve premium aplikacije se instaliraju automatski, tj kad kupiš tv već su tu prilikom prvog pokretanja, i zavisi od regiona koje su to premiumStrava da znam da izbegavam oba os-a u širokom luku. Pazi da mi on instalira nešto automatski🤣🤦♂️
To nesto ko svaler u stvarnom zivotu,samo se odjednom pojaviNa koju foru vam se aplikacije instaliraju automatski na Samsung tv?🤣
Na LG se ne instalira automatski, samo se doda link u listu aplikacija. Kada pokušaš da je otvoriš, odvešće te u store gde ćeš morati da je instaliraš.Instalira se i na LG, bas sam u petak video kod devojke, upalim TV kad ono Skyshowtime, pitamm je odkud joj, kaze "Samo se pojavilo", ukucam svoje podatke, sve radi extra. Verovatno neki dil sa LG/Samsung da odmah instaliraju.
I meni se azurirala, kao i ti ne vidim neke izmene ali osecaj da malo brze radi.Na LG-u je danas ažurirana aplikacija. Ne vidim da ima neke razlike, mada mi se čini da je radi brže.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari