Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Pa neka je. Ko je bio pametan i "mudonja" pretplatio se na pocetku na rizik. Videcemo dal ce da se isplati, jos je rano procenjivati ali 3e je u svakom trenutku maltene dzabe. Jedna pljeska kosta skuplje. Akcija je bila do 25.1 pa do 8.2, svi su imali vremena. Ne kazem da se sad Bog zna sta isplatilo i da je neko nesto propustio ali bidecemo za par meseci. Sad vam se isplate "familije".

Akcija je bogami trajala od sredine decembra. Svako ko je hteo mogao je do sada da se pretplati

Ko se sada pretplati na godišnju pretplatu ispada mu ono 4€ mesec

Screenshot_20230214_154410_Samsung Internet.jpg

Upravo instalirao app na Samsungu (2019)
Odlično radi za razliku od aplikacije na EON box

Android TV aplikacija bi trebala biti optimizirana. Ima dosta bugova. Slika ponekad trza, titlovi nisu kakvi su namješteni na webu...
Na Samsungu radi odlično!

Upalio Samsung u sobi prije par minuta i automatski je instaliralo aplikaciju, kao nekoć Disney+...
Takođe, sam instalirao, ja je samo izbacio među prečice...
Inače, može li se ovo automatsko istaliranje aplikacija na Tizenu deaktivirati, stalno mi instalira Spotify i Disney i ako ih ne koristim i kad ih obrišem opet se pojave...

Sviđa mi se. Sama app se instalirala na Samsung. Sviđa mi i izbor filmova i serija.
Za tri eura puna kapa.

Instalirao na Samsung tv, radi odlicno, ali nakon besplatnih 7 dana necu produzavati. Na primer, hteo sam da pogledam Gangs of London drugu sezonu koja je izasla jos prosle godine i nema je, ima samo sezona 1. Izgleda da brljave sa tim sezonama po regionima kao Netflix.
Edit:
Za razliku od Netflix-a koji ima samo hrvatski prevod, ovi imaju i srpski, a ako se dobro secam u listanju sam primetio i bosanski.😅

Upravo to im je po meni najveca mana , kasne sa epizodama.
Ja kad sam video najavu za njih i sta sve od servisa imaju ja se ponadao da cu mooci da otkacim sve servise Americke.
Na zalost nista od toga tako da ne vidim benefit od njih, sem ako nesto drasticno ne promene.

Na koju foru vam se aplikacije instaliraju automatski na Samsung tv?🤣

Promeniće al kad promene nece biti 3e odnosno 6e vec verovatno 5e/10e. Ni meni se za sada ne isplati, jedva sam sta pogledao ali dajem im pola godine, pa cemo da vidimo. Ne isplati mi se da prekidam sada i posle placam full cenu.

Nijedan striming servis nije savršen.
Svaki ima svoje mane, ali je ovo jedini gde smo dobili upola cene. Plus stvarno lokalizovan servis.

Na koju foru vam se aplikacije instaliraju automatski na Samsung tv?🤣
Instalira se i na LG, bas sam u petak video kod devojke, upalim TV kad ono Skyshowtime, pitamm je odkud joj, kaze "Samo se pojavilo", ukucam svoje podatke, sve radi extra. Verovatno neki dil sa LG/Samsung da odmah instaliraju.

Ja sam pogledao solidan broj filmova, jer preferiram da gledam ne baš najnovije filmove po svaku cenu, nego neke "proverene" starije filmove. Od serija nisam gledao ništa, za sad mi retko šta privlači pažnju sa skyshowtime, HBO MAX je što se tiče kvaliteta serija ipak za dve klase iznad.

Strava da znam da izbegavam oba os-a u širokom luku. Pazi da mi on instalira nešto automatski🤣🤦‍♂️

Danas instalirao na Samsung TV-u, nijedna aplikacija se nije nikada "sama" instalirala, ne znam kako to? Inače, radi dobro kao na drugom LG televizoru, prevod je onako kako sam podesio što je najvažnije.

Strava da znam da izbegavam oba os-a u širokom luku. Pazi da mi on instalira nešto automatski🤣🤦‍♂️
Sve premium aplikacije se instaliraju automatski, tj kad kupiš tv već su tu prilikom prvog pokretanja, i zavisi od regiona koje su to premium
Možeš da ih uklonš ako hoćeš

Kod mene od danas nema više sadržaja u "Moja lista" sekciji. Čak i kad ponovo ubacim film/seriju, ne pojavljuje se u listi.

Na LG-u je danas ažurirana aplikacija. Ne vidim da ima neke razlike, mada mi se čini da je radi brže.

Instalira se i na LG, bas sam u petak video kod devojke, upalim TV kad ono Skyshowtime, pitamm je odkud joj, kaze "Samo se pojavilo", ukucam svoje podatke, sve radi extra. Verovatno neki dil sa LG/Samsung da odmah instaliraju.
Na LG se ne instalira automatski, samo se doda link u listu aplikacija. Kada pokušaš da je otvoriš, odvešće te u store gde ćeš morati da je instaliraš.

Nisam siguran ali mislim da mesate instaliranu aplikaciju i ikonu koja se pojavi.
Ja kolko se secam pojave se sve ikone tih premium servisa ali kad ih klinem krene instalacija ili je to na android TV/FireOS.

Samsung model 2019 nije se pojavila instalirana

Mene nervira sto jos uvek nije dostupna Android TV aplikacija. Da bude jasno, mislim na jedan .apk fajl za Android TV uredjaje, a ne onu .apk koju smo vec instalirali sa SAI installerom. Imam funkcionalnu aplikaciju na Firestick MAX, ali to je starija verzija, ne moze da se azurira serverski. Kad se ode na ApkCombo da se skine sa PlayStore, uopste nije dostupna .apk za Android TV.

Na Amazon store ne verujem da ce ikada da bude jer SkyShowtime nije dostupan na Nemackom trzistu, kao i ko zna u koliko jos drzava EU

Vrh Dno