Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Sam si sebi napisao, treba ti srpski nalog. Skyshowtime ne postoji u US.

@Ludak problem je do tvog naloga, kao što je rečeno. treba da bude na 🇷🇸. off-topic: deluje mi da ti je dobar TV

@Dantes Showtime nije SkyShowtime

По овом значи Амазон у Енглеској подржава Скај њихов, то онда значи да би и скорије време требало да дође и код нас, истина на Амазон претраживачу има showtime апликација али нема ова као код нас!!!

Ovo ne može, kaže da nije dostupna za moju zemlju. USA je nalog.
Šta sad? :)
Šta sam još probao, skinuo sam APK pa ubacio na TV instalirao ali neće da se pokrene.IstaAPK mi radi na telefonu.
Promeni lokaciju naloga na RS ili napravi jos jedan google nalog sa RS lokacijom. Ili probaj preko VPN-a preko srpskih servera ako si u inostranstvu.
Nesto od ovoga bi trebalo da radi 😀

Pogledajte prilog 375899
Ovo mi je upravo stiglo na email.
Ne bih se obazirao na ova generic saopštenja tamo nekog Indusa što sedi u podršci. Logično je da neće napisati u odgovoru: neće biti aplikacije, ne znamo kada će biti, biće za godinu, dve dana...

Prosto kad god da ih pitate, dobićete klasične korporativne šablone kao odgovor: radimo na tome, budite strpljivi jer ćemo u što kraćem roku uraditi to, kontinuirano unapređujemo naše usluge...

Možeš misliti oni razgovaraju sa Tizen timom, tamo u Samsungu sede neke budale, koje ih tako vozaju pola godine i ne žele da im naprave aplikaciju (da ne pričamo o ovom spinovanju da Samsung pravi app).

Da, i ja lagano dolazim do zakljucka da mi ne treba Skyshowtime.
Jeste cena smesna ali ga nisam tri puta otvorio a koristio ni jednom.
Jednostavno toliko kasne sa epizodama da sve odgledam na drugim platformama dok se kod njih pojavi.
Kad bi povukli nogu i objavljivali serija ako ne isto onda makar sa dan dva kasnjenja bilo bi ok ali ovako...
Tako da u teoriji super u praksi nula :(

Pojavila se aplikacija na Samsungu, nalazi se u Video sekciji na prodavnici. Doduše trenutno mi izbacuje grešku prilikom instaliranja.

Jedno pitanje mozda je bilo. posto sam sa Kosova danas je startovao app, medjutim sve je na albanskom, bez problema sam se registrovao ali bih da promenim jezik, da li je to moguce?

Sad im je cena ujednačena sa Netflix jer je Netflix basic preplatu spustio na 4.99 dolara. Ali i da plaćam 5 dolara mesecno (a ne 3), pre bih izabrao SkyShowtime.

Odgledah tri epizode Frejžera. Nisam nikad gledao nijednu, ovo mi je skroz novo. I uopšte nije loše.
Jedino što imam zamerku je titl. Zaista ima dosta napisanih gluposti.
Bismo i biste ne postoji, vokativ je davno umro. Najls je uvek Najls, a ne Najlse, a med (honey) je srce.
Prebaci na srpski, kod mene je sve normalno.

Sad im je cena ujednačena sa Netflix jer je Netflix basic preplatu spustio na 4.99 dolara. Ali i da plaćam 5 dolara mesecno (a ne 3), pre bih izabrao SkyShowtime.
Pa neka je. Ko je bio pametan i "mudonja" pretplatio se na pocetku na rizik. Videcemo dal ce da se isplati, jos je rano procenjivati ali 3e je u svakom trenutku maltene dzabe. Jedna pljeska kosta skuplje. Akcija je bila do 25.1 pa do 8.2, svi su imali vremena. Ne kazem da se sad Bog zna sta isplatilo i da je neko nesto propustio ali bidecemo za par meseci. Sad vam se isplate "familije".

Vrh Dno