Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Ima, ali je isto izašla na Samsung kasnije. Tačno oko godinu dana im je trebalo da izbace app.

Tako da se ja ne nadam da će biti pre avgusta - septembra, jer očigledno postoji neki dublji razlog zbog čega nema aplikacije na Samsungu.

Onda je neki drugi razlog u pitanju, jer faktički već imaju gotovu aplikaciju za Samsung ali je iz nekog razloga ne puštaju.
 
@ed209 titlove prikazuje u skladu sa onime što (u tom momentu) podržava od mogućnosti (sistemskih) podešavanja na uređaju.
 
Ali je 3e. Možda koriguju kada bude 10 ili 15e, onda ugase deljenje, pa katalog "pročiste" kada požele itd. Ja ne verujem koliko ljudi imaju strpljenja za ovo bambusanje.
 
Kako se brise progres pocetih naslova u aplikaciji?Nesto ne videh da ima na Android Tv i Android aplikaciji.
 
Radila mi aplikacija na Philips 55oled707 tv-u do skoro. Onda se nesto desilo i izbrisale mi se neke aplikacije sa tv-a. Instalirao sam ih ponovo ali ne mogu Skyshowtime, izbacuje mi gresku da uredjaj nije kompatibilan sa aplikacijom.
Da li ima neko predstavu u cemu je problem?
 
Uspeo sam da instaliram aplikaciju, preko kompjutera. Otvorio play store i poslao zahtev da se instalira na tv. Isti nalozi su na oba uredjaja.
Direktno sa tv-a ne moze, kaze da nije kompatibilan uredjaj sa ovom verzijom aplikacije. Nemam pojma u cemu je bio problem.
 
Sad malo prelistao spisak filmova. Kad se odbiju duplirani po kategorijama,ponuda je poput malo bolje popunjenog HDa.Jos kad se uzme u obzir da sam vecinu filmova vec gledao,svesce se izbor na mozda 10 naslova. Serije ne smem ni da otvaram,jer mnogi kukate kako nisu postavljeni kompletni serijali tako da nista od toga. Nadam se da ce vremenom da se poboljsa ponuda jer ovo je nekako bas siromasno i sto je najgore smatram da je bas u startu trebalo da napadnu dobrom bibliotekom
 
Ne znam cemu fasciniranost platformom, ubedljivo je najgora i najjadnija. Koga su navukli na pretplatu, pre ce da vam povecaju cenu nego da vam ubace nesto kvalitetno od sadrzaja.
 
nije tema za poređenje striming servisa

@Labello niko ovde nije fasciniran ovom platformom.
 
Poslednja izmena:
Za 36e godišnje koliko trenutno traže za "trial" platformu nije loš dil. Ako se poprave za godinu dana, ostajem pretplatnik, ako ne, gasim i to je to. Trenutni utisak je dobar sa puno optimizma.
 
Za 36e godišnje koliko trenutno traže za "trial" platformu nije loš dil. Ako se poprave za godinu dana, ostajem pretplatnik, ako ne, gasim i to je to. Trenutni utisak je dobar sa puno optimizma.

Ti servisi postoje već više godina u Americi i ni jedan se nije popravio. Niti softverski niti po pitanju sadržaja.
 
Kako kome.
Lično sam ponešto pogledao ali zato klincima po porodici nezamenjiva. Imaš baš dobar izbor.
Meni je sasvim dobra platforma.
Ovo ću da rado platim svaki mesec za razliku od glupog netflixa kojeg moram da platim zbog nekih 🙂 a smučio mi se kakvo je da ne kažem šta...
 
Meni je sasvim ok.Naravno da ima tih nedostataka oko prevoda ili ono pominjano na android telefonima što ne starta odmah u fhd,Al racunam da ih to ne košta mnogo i da će ubrzo ispraviti .Zasad meni najveći problem što još nema na Samsung tyzenu .Netflix ima najveći izbor ,ali vidi se da samo stancaju filmove i serije bez veze ,idu na kvantitet .I ja Netflix upalim par puta u toku meseca .Ovde zavrsavam yellowstone i ima još interesantnih posle ..Sve u svemu za te pare je dobro .
 
Takodje, jako zadovoljan… za taj novac ne verujem da bi se trudio da jurim alternativu u skidanju… Sheridanove serije su odlične za streaming, teško da bi ih na drugi način odgledao… za All the Sins nisam ni čuo do ovog servisa, a serija je solidna… preporuka i za Gangs of London, ko voli sirovu akciju(odgeldao pre ssrvisa)… od starijih naslova, nadje se po nešto za svakoga… za decu, Nickelodeon deo idealan…
 
Preko android tv box-a (Mbox T95max) kad probam da pustim - neće da radi. Izbacuje grešku na plejeru.
Verzija je 4.1.11 i nakačim se prvo na Srbiju. Neka ideja kako da to rešim?20230124_194634.jpg
 
I meni je sasvim solidna platforma, pogotovo kad se uzme u obzir cena.
Netflix ne patim kad sam otvorio, bukvalno im se katalog svodi na teen serije i filmove
Meni takođe. Trenutno je najviše gledam iako imam i HBO max i Netflix i sigurno nastavljam pretplatu. Poređenja radi kada sam uzeo trial mesec za Disney+ na istom gotovo ništa nisam gledao i zato ga nisam ni produžio.
 
Nazad
Vrh Dno