Probao sam, nema ni tamo. Ako neko uspe na Fox webos da instalira app neka javi.Prebaci region na UK pa vidi ako ima instaliraj aplikaciju, vrati region na Srbiju aplikacija ostaje u instaliranima. Ja sam ovako uradio na LG webos.
@ed209 titlove prikazuje u skladu sa onime što (u tom momentu) podržava od mogućnosti (sistemskih) podešavanja na uređaju.
Kako se brise progres pocetih naslova u aplikaciji?Nesto ne videh da ima na Android Tv i Android aplikaciji.
Za 36e godišnje koliko trenutno traže za "trial" platformu nije loš dil. Ako se poprave za godinu dana, ostajem pretplatnik, ako ne, gasim i to je to. Trenutni utisak je dobar sa puno optimizma.
Meni takođe. Trenutno je najviše gledam iako imam i HBO max i Netflix i sigurno nastavljam pretplatu. Poređenja radi kada sam uzeo trial mesec za Disney+ na istom gotovo ništa nisam gledao i zato ga nisam ni produžio.I meni je sasvim solidna platforma, pogotovo kad se uzme u obzir cena.
Netflix ne patim kad sam otvorio, bukvalno im se katalog svodi na teen serije i filmove
Mislim da je problem što je rutovan uređaj.Preko android tv box-a (Mbox T95max) kad probam da pustim - neće da radi. Izbacuje grešku na plejeru.
Verzija je 4.1.11 i nakačim se prvo na Srbiju. Neka ideja kako da to rešim?Pogledajte prilog 372823
Zbog vpn?Mislim da je problem što je rutovan uređaj.
Šta će ti VPN za skyshowtime?Zbog vpn?
Pa kad odeš na put preko grane, treba ti ...Šta će ti VPN za skyshowtime?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari