Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Juce sam otkrio da na seriji Are you afraid of the dark nema srpski titl, ima samo engleski title, ali je sinhronizovana i na srpski i na hrvatski jezik, neobicno je, ali pohvalno sto rade na nasem lokalizmu.
meni je to ocajno... sjetim se uvijek kao dijete kad sam gledao na njemackim kanalima kaubojce a Dzon Vejn govori Ih bin spricen blau frau...

Nije pohvalno što i dalje nema titlova na materijalima koji su tu već neko vreme, npr Back To the Future 1, Good Will Hunting...

Mislim da je Are You Afraid of the Dark osmišljena kao Nickelodeon serije. Za mlađu publiku, sinhronizovano, bez titla.

Da li još neko ima problem na androidu (tabletu) sa lošom rezolucijom koja se odmah popravi nakon minimalnog premotavanja levo ili desno?

Postoji li neko rešenje, ne vidim nigde podešavanje kvaliteta slike...

Da li još neko ima problem na androidu (tabletu) sa lošom rezolucijom koja se odmah popravi nakon minimalnog premotavanja levo ili desno?

Na aplikaciji na telefonu nisam ovo primetio.

Inače sam primetio da lagano izbacuju sve što nema prevod ili sinhronizaciju na srpski. Tipa više ne nalazim ni Back to the Future.

Poslednja izmena:
mijenjam 1 slot SH za Netflix 1 slot, ako moderator smatra da je neprimjereno nek ukloni i hvala

Poslednja izmena:
Moj utisak za ovo vreme je da nisam nesto prezadovoljan,nije ni netflix sjajan ali pojavi se nesto gledljivo.

Zadnji put kad sam se kuckao sa SkyShowtime onaj sa druge strane mi je rekao da oni ne razvijaju svoju aplikaciju vec to radi Sasmung. Pa kad oni optimizuju bice dostupna.

Ima li app za Lg?

Sjajno, hvala :)

Zadnji put kad sam se kuckao sa SkyShowtime onaj sa druge strane mi je rekao da oni ne razvijaju svoju aplikaciju vec to radi Sasmung. Pa kad oni optimizuju bice dostupna.
Žestoko te je slagao.
Nema logike.

Prilozi

• Screenshot_2023-01-22-11-04-22-34_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-01-22-11-04-22-34_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    146.4 KB · Pregleda: 91
Imam malo drukiciji pogled na to. Da ste Sky da li bi ste ignorisali 30% trzista, Samsung, ili bi ste jurili da sklepate bilo sta samo da izbacite app i da prodate nalog? Ovo mi stvarno lici da Samsung pravi za njih i da ih zestoko z....e za ove prve. Zato se nista ne zna i josbivrk nema. Na LG mi je bila aplikacija instalirana bez mog znanja, kao i EON kad sam kupio nov tv. LG uvideo da ima koristi da se pogura malo.

Ili je neki dogovor da u početku LG ima ekskluzivna prava na app, pa sad izmišljaju da je kao u razvoju app za Samsung, pa kad istekne ugovor, pojaviće se i na Samsungu...

Nema nikakve logike da im toliko treba za izradu obične streaming aplikacije, koja je pritom derivat Peacock aplikacije koja je već dostupna za Samsung, doduše čak i ona je došla kasnije na Samsung. Što me i navodi na zaključak da imaju neki deal da kasnije izbace app za Samsung.

Ne pričamo o kašnjenju od mesec dana, servis je dostupan od septembra, znači već je prošlo 4 meseca, i to pod uslovom da su krenuli da rade na aplikaciji na dan pokretanja platforme, a to nema nikakve logike, ako su je imali zaista u planu, radili su na njoj sigurno i mesecima pre pokretanja platforme...

A i da im Samsung pravi app, nije to pijaca pa da se cenkaju i zavlače međusobno, to bi bilo regulisano ugovorom, gde bi se tačno znalo do kada je rok da se app napravi i sigurno ne bi niti jedna strana namerno kršila ugovor i rizikovala milionske penale...

Poslednja izmena:

To se meni dešava na android telefonu ,mislim da sam isto pitanje bio postavio u ovoj temi i nisam dobio odgovor ,tako da verov ga i nema .Resavam isto kao ti ,promotavanjem i vraćanjem .Mada rijetko gledam preko telefona ,Al eto kad god pustim ,taj je problem .

Cimao sam njihov support u vezi tog problema sa kvalitetom slike. Rece lik da je min rezolucija 320p, verovatno prilikom pustanja je ona izabrana zbog brzeg ucitavanja.

Navodno ce prijaviti developerima da postoji problem, tako da videcemo da li ce resiti u narednoj verziji aplikacije...

Je l ima Peacock TV aplikaciju za Samsung?
S obzirom da je SkyShowtime ista aplikacija, samo pod drugim nazivom.

Ima, ali je isto izašla na Samsung kasnije. Tačno oko godinu dana im je trebalo da izbace app.

Tako da se ja ne nadam da će biti pre avgusta - septembra, jer očigledno postoji neki dublji razlog zbog čega nema aplikacije na Samsungu.

Pustim film Boyhood, LG TV, nema engleski audio (🤨?)
Pokazuje mi poljski, češki, mađarski, španski.
Može li još neko da proveri?

To preko app tv-a? Meni na android tv sve ok

Da, LG webos. Odgledao sam nekoliko i upravo proverio na još par, sve ok, ali na ovom Boyhood nema. Čudno.

Kako to da na Lg webos ima aplikacije, a na Fox webos nema? Nije ista baza tj “prodavnica” aplikacija? Ko tu sad treba da ubaci aplikaciju za preuzimanje?

Ima, ali je isto izašla na Samsung kasnije. Tačno oko godinu dana im je trebalo da izbace app.

Tako da se ja ne nadam da će biti pre avgusta - septembra, jer očigledno postoji neki dublji razlog zbog čega nema aplikacije na Samsungu.

Onda je neki drugi razlog u pitanju, jer faktički već imaju gotovu aplikaciju za Samsung ali je iz nekog razloga ne puštaju.

Nazad
Vrh Dno