Još mi je samo kućište ostalo da nađem.
Bio sam zagrijan za Be Quiet! Pure Base 500DX ali prodavac kod kojeg uzimam mi reče da ga nema i da nije ni dobavljivo (mada je izlistan u ponudi). Onda sam, opet iz iste ponude, najviše bio za Corsair 4000D AirFlow, ali nema ni njega. Onda sam sastavio listu od više modela i pitao ima li nešto od toga, i rekao je da ima NZXT H510.
Onda sam tražio šta se ovde pisalo o njemu, i koliko sam shvatio kućište je OK za manje vreo hardver jer ima slabiji airflow. Ili bar treba promijeniti one njegove stock ventilatore. Da li bi u tom slučaju bilo bolje? Jel' neko probao?
Inače unutra bi bio Ryzen 7 5700X (najhladniji Ryzen 7 sa 65 TDP) i PowerColor Red Devil 6700XT (koji je po testovima i komentarima dosta dobar sa temperaturama).
Da li bi ovaj NZXT H510 onda bio odgovarajući?
Ova grafička je dosta duga, 32 cm (npr. u Fractal Design Meshify C ne bi mogla da stane ako bi se koristio prednji ventilator). Za NZXT H510 piše da može 36 cm za GPU pa je to onda OK.
Ne sviđa mi se nešto što sam viđao na više kućišta, siromašni su sa USB na front panelu, 1x USB-A i 1x USB-C. Ovo za USB-C je odlično, ali nema baš puno ploča koje to imaju za front panel, što je baš bezveze (a i misterija svoje vrste). Planiram uzeti ASUS ROG Strix B550-A i koliko znam ni ona nema USB-C. Tako da u tom slučaju ostaješ na jednom USB na front panelu. Ali valjda ima nekih adaptera za to, ako se ne varam
to je ovako nešto. Da li je neko od vas koristio tako neki adapter?