Šta je novo?

Skoro savršeno kućište....

Bogme, ovo HAVN kućište je baš zanimljivo, sa puno do sada neviđenih rešenja. Ne znam zašto, ali mene je više zaintrigirao Pol od Stiva, bar što se ovog kućišta tiče. Ali, kao i kod mnogih, previše crnih sitnica na belom kućištu. Ali, ni cena nije mala, mada za nešto ovako jedinstveno...

Bogme, ovo HAVN kućište je baš zanimljivo, sa puno do sada neviđenih rešenja. Ne znam zašto, ali mene je više zaintrigirao Pol od Stiva, bar što se ovog kućišta tiče. Ali, kao i kod mnogih, previše crnih sitnica na belom kućištu. Ali, ni cena nije mala, mada za nešto ovako jedinstveno...

ogromano mi nekako, a nisu bas prvi sa ovim nagibima ili uglovima za fans, ako se dobro sjecam NZXT H5 je imao jedan fan donji pod uglom koji "cilja" direktno u graficku i H6 (ali to je malo drugacuje)

--

Montech-ov budzet verzija King95, King 65

Prilozi

• morph.jpg
    morph.jpg
    56.1 KB · Pregleda: 128
Jel pazario neko ProArt PA602, kakva su iskustva?

Hvala Nešo :)
Odvojeno se kupuje PCI-e ekstender za GPU vertical mount? Videh da se dobije bracket za vertical mount, ali verovatno ima kao OEM part ekstender?

Za Fractal Design Define R6 koji imam se kupovalo odvojeno.

Hvala Nešo :)
Odvojeno se kupuje PCI-e ekstender za GPU vertical mount? Videh da se dobije bracket za vertical mount, ali verovatno ima kao OEM part ekstender?

Za Fractal Design Define R6 koji imam se kupovalo odvojeno.
Ma da, imas one ROG, ili ti uzmi po volji koji hoces, samo gledaj da bude polozena orijentacija za PCIe slot karte

Čovek je kopirao moj build 🤣, jedino je malo hardver drugačiji. Mada je bolje kad stoji horizontalno, hladnija kartica za koj stepen.

Prilozi

• IMG_0604.jpeg
    IMG_0604.jpeg
    122.2 KB · Pregleda: 66
  • IMG_1116.jpeg
    IMG_1116.jpeg
    1.3 MB · Pregleda: 95
Sve je stvar ukusa, licno za taj Asus ne mogu da kazem negativno, moza malo spojeri daju na dojmu da su preterali, ali to kuciste ima sve sto meni treba za moj build.
I definitivno je belo daleko atraktivnije od crnog. Recimo da moje dete je odusevljeno kako izgleda kuciste i razmisljam se da li da joj menjam.

Setih se svog prvog AT kucista koje je ako se dobro secam bilo ovakvo (slika je sa neta). AT 286 NEAT na 16/20 MHz. Secam se i koliko sam dugo skupljao pare za koprocesor iz razloga samo sto eto, meni kao perspektivnom 12-godisnjaku to bas treba (al za malo) :ROFLMAO:

Posle nekih 15 godina tavorenja na tavanu, resim se ja da ga iz sete za neka stara vremena ozivim ofarbavsi ga u indigo blue sitni metalik, kao omaz Silicon Graphicsu INDIGO liniji.
Steta sto tada nisu postojali mobilni tel da se to sve moglo slikati lagano.

Eto u to vreme savrsenog kucista, sluzilo me preko 8 godina dok nisam poceo da preprodajem i sklapam kompove.

Prilozi

• 243679.31a295a43f447ce8f6cccf1fb84ea434.1600.jpg
    243679.31a295a43f447ce8f6cccf1fb84ea434.1600.jpg
    82.7 KB · Pregleda: 78

Čovek je kopirao moj build 🤣, jedino je malo hardver drugačiji. Mada je bolje kad stoji horizontalno, hladnija kartica za koj stepen.
E, kablovi za napajanje procesora nisu strimer, moraš to da ispraviš. ;)
Jeste kartica MALKICE hladnija kad je horizontalna, ali na vertikali ne "saguje". :)

^ lepše izgleda sa strimerima 🤣 posebno sad pred novu godinu. Iskreno oduševio sam se sa ovim kućištem. Neverovatno da ne nema prašine u kućištu posle mesec dana korišćenja. Filteri prednji, donji i gornji čisti, nije mi jasno kako nema. Dok sam koristio Cosmos infinity uvek je bilo.

@Lemaja
Hyperion je kućište vrhunske inženjerije ASUS-a. Odgledao sam par recenzija i znam koliko je kvalitetno. Ali eksterijer nije po mom ukusu, što je čisto subjektivna stvar. Nego, kad već imaš Strimere, našao sam nešto na Aliju što bi, takođe, mogao da ubaciš. :) :)

01.jpg

P.S. Mala šala. :) :)

^ naravno. Svako ima drugačiji ukus. Još da to stavim pored strimera i bukvalno bih morao nositi sunčane naočare 🤣. I ovako je previše rgb.

Ja rek`o opet NZXT, kad ono...

...kad ono O11... :D

QQ, mati, da mi je rekao da će neko napraviti kućište od 1000 dolara/evra, da je jezivo nepraktično i subjektivno ružno, a da će se to prodavati mislio bih da je lud.

carbon dust :D

Ime kao da je davao neko od 11 godina, Alpha Cool Apex Pro Skeleton Carbon. Samo nedostaje neki broj na kraju kao 3000 ili tako nesto

Ne znam zašto mi je ova drečavo zelena odvratna na ovako zanimljivom kućištu.

Nazad
Vrh Dno