Šta je novo?

Sim City 2013 - A Classic Returns

Hteo sam da kupim igru preko Mexickog origina ali bez uspeha(ne uspesna autorizacija),izgleda da ta varijanta vise ne radi... Da li neko zna neku kombinaciju za key,dao bi max 30 e... Hvala

Otkud ovolika pomama za novim SimCity? Na svakom forumu gde sam aktivan ljudi samo o toj igri pricaju.

И небо је плаво и зелен је дуд, ко не плати струју ићи ће на суд...

Играо си само ти и једно 150.000.000 људи на овој планети. :rolleyes:

Kakvi sam vam utisci o igri kada se slegla sva prasina od izlaska?Dali je vredna kupovine zbog SP dela igre,dali je teska za igranje,kakav je gameplay...itd?!

Nije jos vredna. Cekaj jos dva - tri meseca, i dalje ima BRDO bugova.

Zbog cega? Da pravi grad 5-6 sati koji ce na kraju propasti bez ikakvog razloga?

Lepo cekaj jos 2-3 meseca, cena ce biti niza i bugovi ce biti ispravljeni.

meni nijedan grad nije propao, ali da je bio ****** u nekom trenutku da sam morao da se vadim iz blata, da.
doduse, bagovi su prisutni, ali igra nije neigriva, pritom je i zabavna.

@Serbian91
Poslusacu te ipak!Naravno da je cena bitna,ali ipak su bug-ovi presudni!Necu da se nerviram kada pocnem da igram!Hvala na savetu!
@baltam0s
Odlicno!Bitno da je zabavna,a ne da se smoris posle 10-ak sati!

Sinoć kad sam nabio 320k ljudi u grad, kad je krenuo saobraćajni kolaps u špicu ijuuu jedva sam se izvukao

Ima bagova ali je i dalje neverovatno zabavno!

Da ispitam javnost.
Da li ste zainteresovani da gledate i da li vam je potrebno, da napravim par tutorial videa za SimCity? Nesto tipa basic(pregled mape, pocetak, rast, postavljanje osnovnih stvari), advanced ( gradjenje high density-a i 200 k pop grada), multicity region play(kako napraviti 3-5 gradova koji zajedno funkcionisu i na kraju pravljenje great work-a).

Naravno bilo bi na engleskom, i sa pregrst fora, caka, trikova.

Naravno ali nemoj na eng neka bude unikatno za nase igrace, pricaj po "naski" :)

Mogli bi neki screenshot-ovi gradova da padnu kao teaser za nas obicne smrtnike koji jos uvek nismo nabavili igru :D

Pretpostavljam da igra jos nije izlecena i ko zna kad ce, a da li postoji neki demo za Sim City da ga probam pre kupovine

Pretpostavljam da igra jos nije izlecena i ko zna kad ce, a da li postoji neki demo za Sim City da ga probam pre kupovine

Demo nema, ako te zanima gameplay imas videos, ako zelis da vidis da li ce ti raditi i kako na racunaru ili da isprobas da li ti se igra svidja mozes samo ili da odes kod nekoga da probas ili da ti neko da njegov nalog da skines i probas.

Poceo sam sa pravljenje tutorial videa, prvi segment koji cu pokriti je planiranje novog grada, a prvi video se bavi planiranjem resursa. Sledeci video za ovaj segmen ce se baviti planiranjem puteva i planiranjem RCI zona.

Link za prvi video:

@perafilozof

Odlicni screenshot-ovi, ova kilometarska kolona na jednoj od slika podseti me na guzve po BG-u :)

Nazad
Vrh Dno