Šta je novo?

Sim City 2013 - A Classic Returns

region free su sve igre na orginu,samo zavisi jezik(language pack)

Uzimao sam BF3 sa US amazona, sve okej, tako da bi trebalo da je i SimCity ok.

Imam i ja gomilu igara sa Amazona, samo me buni da se i na g2play i na cdkeydiscount spominje region free, pa da se ne zeznem, iako je amazon dosta skuplji. Ne volim kada nisam siguran za pre-order bonuse, opekao sam se sa Borderlands 2 od wahada (nije wahad kriv).

Poslednja izmena:
Ja sam mislio da kupim na g2play pa me pokolebalo ono ograničenje u veličini grada. A gledajući cene za druge origin igre, preorder se baš i ne isplati. Recimo dead space je jeftiniji sada nego u preorderu.

da ali se meni igra neka simulacija grada a ovo je prava ,smanjili velicine grada,ali zato povecali maksimalno simulaciju

pritom, iz svojih iskustava u beti, ovo ogranicenje u vidu velicine grada i nije ogranicenje. tera te da planiras, ne mozes da napravis nesto lose u cosku i onda batalis kada ne ispadne kako treba...

enivej, mogli bi da organizujemo nas neki region, ako ste za.

Whitewater_Valley_Region.png

ovde ima mesta za 5 ljudi, ima jedan greatworks site.

ReflectionAtollwithcities_zps41320c9a.png

7 ljudova, isto 1 great works site.

pa sta znam, ako nas ima vise od trojice-cetvorice, napravicemo novi thread pa da se lepo dogovaramo.

Poslednja izmena:
moze,ja sam za.
Gledao sad webgamingcentral momka na youtube i na 130k vidi se koliko ima problema sto nije na pocetku razmisljao

upravo to. uglavnom, najveci problem je sto te igra navuce da ces lako dobijati pare na pocetku, a kasnije kada dodju neke skuplje gradjevine...
i da, gde god da sam citao ili gledao, ubedljivo najgori problem je saobracaj, tj. guzve. ako to ne regulises kako treba, dzabe ti i dobra pokrivenost policije, vatrogasaca ili sta ja znam, kad ne stizu na vreme.

Hocete li uzeti igru odmah po izlasku ili kako? Znate li koliko ce kostati?

Poslednja izmena:
To je odlična vest, ako se ispostavi tačnom. Igram sad Cities XL, iz nestrpljenja i neverovatno je koliko je bolji osećaj kada može da se kreira veliki grad.

Da je neoptimizovana i prebagovita, to jeste tačno i to nedovršenost u svim segmentima je u suštini najveća mana igre. No, meni trenutno ne smeta previše.
Što se tiče težine igre, od Sim City 4 definitivno je lakša, ali od novog SimCityja, nisam baš siguran. Moraću da presudim na osnovu pune verzije, ali igrao sam obe bete i ono mi nije delovalo baš teže od Cities XLa.

Da je neoptimizovana i prebagovita, to jeste tačno i to nedovršenost u svim segmentima je u suštini najveća mana igre. No, meni trenutno ne smeta previše.
Što se tiče težine igre, od Sim City 4 definitivno je lakša, ali od novog SimCityja, nisam baš siguran. Moraću da presudim na osnovu pune verzije, ali igrao sam obe bete i ono mi nije delovalo baš teže od Cities XLa.
E da znas kakvo je kad odes preko 80 k a preko 110k da ne pricamo ,pa svi na reddit i ostalim forumima tvrde tako

Baš me živo interesuje, jer IGN u trenutnoj pripremi opisa kaže da najviše što su mogli da izvuku je 100k. :D
Realno, dosta stvari je uprošćeno, u odnocu na SC4 pogotovo... Videćemo.

Baš me živo interesuje, jer IGN u trenutnoj pripremi opisa kaže da najviše što su mogli da izvuku je 100k. :D
Realno, dosta stvari je uprošćeno, u odnocu na SC4 pogotovo... Videćemo.

ne znam stvarno kako su to uspeli... imas lika na jutjubu koji je eksperimentisao sa education gradom, na norwich hillsu, i imao je 120k. Kljucna rec eksperimentisao, ono malo sto sam video, dosta je lose sve organizovao. plus je taj grad jako zeznut za high pop.

i to sve u 4 sata bete 3.

Gamespot se juče spremio da odradi live feed partije, međutim ispali su sa servera i posle veći deo prenosa nisu mogli da se loguju. :S
EA sad tvrdi kako će u Evropi raditi savršeno od početka, al' nešto nisam ubeđen. :D

Sim City 4 baš i ne može, baguje opasno na Win 7/8. :)

Ja mislim da sam ga igrao na W7 bz problema. Steam verziju.

Rade serveri svugdje od sinoc nema problema,evropski serveri nisu ni imali problema.Sve se sredjuje izasao je i patch 1.2 koji je doprinio radu servera ali zato region play slabije radi i nema 3x speed

Cisto ovako pitanje, dok se zagrevamo za novi SimCity, koji od starih bi ste preporucili da se igra? Igrao sam SimCity 3000 jako davno(jako mi se dopao). Da li njega opet da skinem ili pak da bacim oko na SimCity 2000 ili SimCity 4?

Vrh Dno