Šta je novo?

Sim City 2013 - A Classic Returns

Misim da SimCity 4 nije lose stivo i njegova ekspanzija.

I kakav je DRM, blizzardolik :d ili kao ona smejurija u poslednjim FIFA-ma ?

21ca7Lt.jpg

Prilozi

• 21ca7Lt.jpg
    21ca7Lt.jpg
    33.2 KB · Pregleda: 99
Dali mozda ima neka demo varijanta da moze da se proba igra,posto nisam uspeo da probam Betu dok je bila?

Nema za sad.

jel moguce da nema nigde kod nas da se kupi?

To i mene zanima :)

ne verujem da ima u prodavnicama, ali sto ne biste uzeli key ovako preko neta?

S obzirom da je original na Originu 60e i 80e, kod nas bi sigurno bilo jedno 8000 do 10000 din u prodavnicama, pa me baš zanima da li bi ste uzimali u prodavnici. :)
Cimajte wahada on je domaći prodavac. :D

Ne bilo ranije uzimati bio key 29 za limited

Cimajte wahada on je domaći prodavac
Evo sad sam bas "svratio" na Wahad-ov sajt i bas sam se odusevio sa cenom igre,samo 4800 RSD:laugh:!Pa koliko je kod nas onda hard case,12 hiljada?:DPo ovakvoj ceni za kljuc ovo je definitivno igra godine!Nadam se da je stamparska greska!

Cekajte 2-3 meseca da se srede serveri i ispeglaju svi bugovi. Taman ce igra biti oko 20-30e ;)

Evo sad sam bas "svratio" na Wahad-ov sajt i bas sam se odusevio sa cenom igre,samo 4800 RSD:laugh:!Pa koliko je kod nas onda hard case,12 hiljada?:DPo ovakvoj ceni za kljuc ovo je definitivno igra godine!Nadam se da je stamparska greska!

Cena je podignuta zbog low stock-a, tj no stock-a ovo je bukvalno backorder. Cena je nešto oko 36€. Ali nigde niko nema ključeve, tako da ono........

Da ne pričam što neki suplajeri prodaju igru za po 45€ KOMAD. Maloumni ljudi.

Kao naftu da prodaju.

U pre-orderu je bilo 28€, najskuplje što je neko platio odavde sa foruma je 31€ :) za sve igre je već opštepoznato da skaču cene nakon release-a (EA, Activision itd itd).

Poslednja izmena:
Pre neki dan kad sam gledao na Discount-u cena je bila oko 4000,to mi je onako donekle normalna cena pa sam hteo da te kontaktiram,ali sam odustao zbog problema sa serverima!
Kolika je sad cena kod tebe ako uopste ima kljuceva ili kolika ce biti kada se restock-uje?

Iskreno, tesko da ce skoro popust Ea da izbaci, igra se prodaje ko alva, koliko god grub bio pocetak prodaje...

Sad mi zao sto nisam uzeo preko indijskog origina, *** samo 21 evro bilo :mad:

Moze neko da mi posalje link za Wahadov sajt?

A Steam agreement je bitan za ovu EA Origin igru zbog?

A ni jedno ni drugo nije tačno :D

Tačno je da je GMG najjeftiniji, ali to je trenutna situacija sa -20% kodom, trebalo bi požuriti za tu kupovinu.

Tačno je da je GMG najjeftiniji, ali to je trenutna situacija sa -20% kodom, trebalo bi požuriti za tu kupovinu.

I sa kodom ispada preko 50 dolara, sto je apsurdno visoka cena...cekacu ipak akciju neku, ~20 evra je koliko vredi igra

A ne znam,negde sam ovde na forumu procitao da banuju nalog ako vide da imas rusku verziju igre na nalogu i jos jedna stvar koju sam primetio steam trazi da se upise ticket hemijskom na kutiju ispod koda kada ih kontaktiras za podersko verovatno i origin to primenjuje...A kako da to obavim,ako sam kupio digitalnu verziju na nekom sajtu?

Vrh Dno