Šta je novo?

Shift 2: Unleashed

Skinuo sam taj minimod, sutra cu isprobati

tako se zove mod (MINIMOD) koji sredjuje upravljanje da auto ne pluta i da bar moj G25 bude precizniji bez laga ima da se skine na N(o)GR(i)P sajtu.Za razliku od PTM tyre moda s minimodom mozete da igrate i drift bez problema.

"Grid je ono sto NFS serijal godinama pokusava da bude"

NFS nikada nikakve slicnosti nije imao sa GRID-om, tj. Shift je nesto slicno, ali koncepcijski totalno razlicito, a to je vec 13 deo NFS-a. Prethodnih 12 nikakve dodirne tacke, pa cak ni Porsche nisu imali sa Grid-om. Taj ko je to rekao je ocigledno za NFS cuo u proteklih par godina i odigrao mozda svega par NFS igara...

Ja tako nisam shvatio taj komentar,vec covek kaze da je NFS bio losa igra(i ostao,osim par delova),i da je ova igra nesto sto NFS pokusava(Koncepcijski) svake godine da bude,a Grid je to uspeo odmah.Znaci ne pokusava NFS da bude Grid,vec da bude igra i postigne uspeh kao on.

Poslednja izmena:
Pa nije ni to. :) Grid je evolucija u odnosu na Toca Race Driver, s` toga i nosi ime Race Driver: Grid, dakle nastavlja se isti fazon igre. Kod Shift-a je nesto sasvim drugacije jer je on tek prva igra u tom serijalu. Inace, Toca je najveci uspeh postigla sa drugim delom, koji mi je bio vrh, dok je treci bio jos vise obogacen sadrzajem ali vec vidjena verzija drugog dela. Sledeci nakon toga nastao je Grid koji je kao legacy vec imao svoju "bazu", za razliku od Shift-a koji je bio kukolj u arkadnom zitu NFS-a.

Poslednja izmena:
I ja sam sam BMW E36 ali nikako ga nisam mogao stici... ni na hard ni na eazy...

Nema od ove igre nista nikako me ne privlaci, shift 1 je bio zaokruzen proizvod ,al ovo je napravljeno samo tako ajde da se zezamo.

Ja sam ga lako pobedio na HARD sa max tjuniranom mazdom rx7 starom :D , ali ono sto sam primetio je da je kad sam pokusao deltom da ga pobedim ubrzavao je ko nenormalan, a kad sam seo u mazdu onda nije tako brzo ubrzavao tako da sam ga lako prestigo i ostavio iza sebe s povecom razlikom

Igra balansira jačinu protivničkih automobila prema tome šta igrač vozi u tom trenutnku. Uzmeš C grupi i oni voze C grupu, uzmeš A grupu i svi voze odgovarajuće zveri.

Presao upravo celu i..... igra je zivo ****** :D ne znam zasto sam je igrao.. valjda zato sto je jedina voznja bila u tome trenutku.

Ko li te je terao da je igras celu i predjes, kad vec imas takvo misljenje...
Sta si ocekivao, da ce na 99% da te obasja Sunce i dozivis prosvetljenje?

Obozavam ovakve komentare...

Ma to samo da se pohvali kako je presao celu :d

Po meni igra nije toliko losa, kad uzmes neki auto i ne budzis nista, je u principu sra*e, ali kad mu uradis ogibljenje, stavis slikove i bolje kocnice, onda je osecaj u voznji duplo bolji. Ne znam sto je toliko kudite?

Moram da priznam da shto vishe igram, sve mi se vishe svidja. Iako ne igram mnogo - po nekoliko trka dnevno, nauchio sam da vozim sve klase dosta dobro, osim drifta koji je bukvalno nemoguce voziti na tastaturi i pravo je muchenje prolaziti ga. Veoma je vazno koja kola vozite i koliko su nabudzena.

Ovaj dlc koliko sam video ne izlazi za pc. Inace, koliko sam video po pisanju lead designera pc verzije, planiraju skorije da izbace patch. Takodje, ovaj engine nema veze sa engine-om iz shifta 1, tj. ovde je u pitanju deffered renderer. Verovatno posto su morali engine da pisu iznova, optimizacija za raznorazne pc platforme je ostala losa i nekome radi kako treba a nekome ne. Nadam se da ce patch malo da posveti paznje tome posto sam video da na nekom drugom forumu skupljaju informacije o tome kako kome radi, pa mozda i donesu neke radikalnije promene sa patchom.
btw, za utehu konzolna verzija igre radi na medium podesavanjima sa pc-a na 720p. :D

Ovaj dlc koliko sam video ne izlazi za pc.

Vidi stvarno, nisam ni obraćao pažnju. Ne kapiram koji im je to fazon kao da namerno forsiraju konzolaške verzije (kapiram da im je skuplje da rade DLC za sve tri platforme, ali stvarno...). I Shift 1 je bio uštrojen za DLC-ove.

Prema recima ovog gore, to je EA marketinski potez i developer ima malo veze sa njim... mada moguce je da ce da izadje i za pc. Onaj ferrari pack za shift 1 se na kraju bio pojavio i za pc.

Da, al kao fan made mod a ne kao dlc od EA.

Da, ladno sam zaboravio na to. A kad smo vec kod toga, engine ove nove igre je izgubio onu komandu -loose zbog drugacijeg pakovanja fajlova, tako da ni raspakovanje fajlova ove igre nece biti za sada moguce a ni neki ozbiljniji moding. Developer kaze da je zbog brzeg ucitavanja igre prebaceno na BFF fajlove, pa tek kad se pojavi tool za te arhnvirane fajlove onda ce i ozbiljniji moding biti moguc.

Ko li te je terao da je igras celu i predjes, kad vec imas takvo misljenje...
Sta si ocekivao, da ce na 99% da te obasja Sunce i dozivis prosvetljenje?

Obozavam ovakve komentare...
:trust:
Ne budi smesan. Znao sam da ce igra biti do kraja takva al nisam imao nista pametnije da igram (na voznje mislim) pa sam je zavrsio.

:trust:
Ne budi smesan. Znao sam da ce igra biti do kraja takva al nisam imao nista pametnije da igram (na voznje mislim) pa sam je zavrsio.

'Ajde ako je tako... mada meni ako se neka igra ne dopada, ja je jednostavno batalim - nema potrebe da se silim cisto da bih video odjavnu sekvencu.

'Ajde ako je tako... mada meni ako se neka igra ne dopada, ja je jednostavno batalim - nema potrebe da se silim cisto da bih video odjavnu sekvencu.

Imas na YT odjavnu spicu :d

Nazad
Vrh Dno